Ekonomi

Yurtiçi Kargo ‘Yılın En İtibarlı İş Ortağı’ seçildi

Yurtiçi Kargo, Marketing Türkiye liderliğinde Deloitte Türkiye ve Kuantum Araştırma uzmanlığıyla meydana gelen ‘Türkiye'nin En İtibarlı İş Ortakları' araştırmasında kargo sahasının birincisi oldu.

Yurtiçi Kargo ‘Yılın En İtibarlı İş Ortağı’ seçildi
03-12-2021 17:25

Kuantum Araştırma çeşidinden 12 ilde 2 bin 900'den ortak tomar işletmeyle meydana getirilen çalışmada Deloitte Türkiye uzmanlığıyla ‘Türkiye'nin En İtibarlı İş Ortakları' belirlendi. İşletmelerden tahsil edilen yanıtlara gereğince 19 değişik kategoride markalar ödüllendirildi. Yurtiçi Kargo, kargo kategorisinde birinciliği elde eden bellik oldu. B2B Marketing & Management Summit'te şeriklik namına ödülü düzlük Yurtiçi Kargo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Fahrettin Hamzaoğlu, “Son dü yılda gerçekleştirdiğimiz yenilikçi planların ve operasyonel kabiliyetimizi artma yatırımların karşılığını almaktadır olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Kargo şirketinin kuruluşundan buyana nice ödüle müstahak görüldüğünü tabir fail Hamzaoğlu, bu ödüller ortada alıcıların oyları ve arka dönüşleriyle tahsil edilen ödüllerin yerinin ayrı bulunduğunu söyledi. Hamzaoğlu, ödülü 18 bin nefis Yurtiçi Kargo ailesi namına aldığını belirterek acemi plan ve yatırımlara mücahede kesmeden bitmeme edeceklerini dile getirdi.

Son ortak yılda tahsil edilen ödüllerle uyanıklık çekiyor
Verilen bilgiye göre, Marketing Türkiye'nin araştırmasında ‘Yılın En Başarılı İş Ortağı' seçilen kargo şirketi, Şikayetvar' platformu çeşidinden en kalburüstü alıcı deneyimi sunan bellik olurken, Turkcell Global Bilgi ve Fast Company çeşidinden meydana getirilen incelemede da bire ortak kategoride kargo sahasının birincisi oldu. Şirket, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi'nin yardımıyla İtibar Akademisi'nin hazırladığı Türk ekonomisine en aşırı kâr sağlayıcı 30 şeriklik ortada arazi düzlük ortak tane kargo markası olurken, İtibar Akademisi'nin Türkiye'nin en saygın kargo markası araştırmasında ortak numara evet ve gençlerin en güvenilmiş olduğu 10 bellik ortada da arazi edinmeyi başardı.

Social Media Awards'da içtimai medyayı en güzel kullanan bellik ödülünü düzlük kargo şirketi, markaların güven, zevk ve sadakatinin ölçüldüğü Benim Markam araştırmasında kullananların en güvenilmiş olduğu ve önceki aklına mevrut kargo markası oldu. Sia Insight'ın meydana getirdiği incelemede bu piyasanın standartlarını belirleyen şeriklik seçilen Yurtiçi Kargo, Marketing Türkiye çeşidinden Türkiye'nin sayısal markaları çalışmasında sahasının en kalburüstü markası olma başarısını gösterdi. Ayrıca şirket, MediaCat'in 72 ilde meydana getirdiği incelemede vatandaşlara yöneltilen ‘Eğer ortak tane kargo firması ile çalışsaydınız bu hangisi olurdu?' sorusunda iştirakçilerin önceki aklına mevrut bellik oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?