Spor

Yeni Malatyaspor’da Marius Sumudica dönemi başladı

Süper Lig'de sezona çirkin başlamış olan ve önce 8 haftada 6 benek alarak çirkin eyyam nâkil Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz ile yolların ayrılmasının arkası sıra göreve Rumen fen eş Marius Sumudica getirildi.

Yeni Malatyaspor’da Marius Sumudica dönemi başladı
08-10-2021 12:30
Süper Lig'de 5. sezonunu nâkil ve akıbet 3 senedir grup düşmemeye oynayan Yeni Malatyaspor'da, bu zaman tahsil edilen yeteneksiz sonuçların arkası sıra Teknik Direktör İrfan Buz ile yöntemler ayrılmıştı. Bu süreçte nice beceri insanla masaya oturan sarı-siyahlı yönetim, akıbet adına Rumen beceri eş Sumudica ile görüştü.

Görüşmede geçim sağlanınca Başkan Adil Gevrek ile Sumudica ortada İstanbul'da gerçekleşen törende imzalar atıldı. Kulübün resmi toplumsal iletişim araçları hesaplarında da, “Kulübümüz, Rumen Teknik Direktör Marius Sumudica ile zaman sonuna derece anlaşmaya varmıştır. Marius Sumudica ve kadrosuna latifçe geldin diyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine toprak verildi.

Son adına ülkesinde CFR Cluj'u işveren Sumudica, Süper Lig'de de şimdi evvel Kayserispor, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor'da fariza aldı.

Numan Güder

 


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?