Spor

Yannick Bolasie: 'Bir maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor'

Çaykur Rizespor'un Kongolu yıldızı Yannick Bolasie, “Artık ortak maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor” dedi.

Yannick Bolasie: 'Bir maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor'
19-10-2021 16:24

Süper Lig'in sonuç sırasına sert atan Çaykur Rizespor, ligin geçmiş 9 haftasında çabucak 1 nokta toplayabildi. Kötü gidişata ortak dur düşünmek talip yeşil-mavili kadro 23 Ekim Cumartesi haset sayaç 13.30'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdürdü.

Kasımaşa'dan 3 nokta alarak bundan hakeza taraftarını sevindirmek talip Çaykur Rizespor'un 32 yaşındaki şimal taraf oyuncusu Yanncik Bolasie, Rizespor'a gelmeden evvela yegâne başına antrenmanlar haricinde göz boncuğu hazırlığı olmadığını, buna karşın performansının dobra bulunduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Bolasie, “Ben buraya gelirken ortak dinlenme kampı geçirmedim, rastgele ortak takımla dinlenme kampı yapmadığımı, çabucak yegâne çalıştığımı söyleyebilirim. Eğer bu halde değerlendirirseniz, yegâne başıma icraat yaparak doğrudan maçlara çıktığımı değerlendirirseniz ego şu anne kadarki performansımı aşırı dobra yerine değerlendirebilirim. Benim gayem taraftarlarımızın beklentilerini karşılamak. Onun düşüncesince değme güzeşte çağ şimdi ortak tomar çalışıyorum, elimden geleni hazırlamaya çalışıyorum. Zaman yayıncı bunun belirleyicisi olacak. Ben iyisini hazırlamaya çalıştıkça ve işler amacında gitmeye başladıkça, skorlar da geldikçe taraftarın beklentisini karşılayabileceğimi düşünüyorum” niteleyerek konuştu.

Kariyerinde şimdi evvela yukarı caba maç kaybının 3'ü geçmediğini, hakeza ortak durumun ise geçmiş sefer başına geldiğini vurgulayan Bolasie, "Kötü gidişatı aksine döndüreceğiz. Böyle ortak giriş göz boncuğu yaşamamıştım. Tabi ki biz düşüncesince aşırı üzücü. Şu anne derece kariyerimde herhalde en ortak tomar 3 defa yenik oldum. Daha sonra bunu çevirmeyi başarmıştık. Ben burada da bunu çevireceğimizi düşünüyorum. Bu durumun arızi bulunduğunu düşünüyorum. Ne efsus ki az buçuk yıldızı düşük maçlar da oynadık. Bu şanssızlıklarımızı da kıracağımızı düşünüyorum. Eğer antrenmanlarda yaptıklarımızı sahaya ansıtırsak ve sahaya yansıttığımızda da hakemler açısından, oynanan oyunlar açısından da az buçuk şimdi şansımız emir subayı giderse ego bu işi çevireceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Ailesi gelmediği düşüncesince daha kusursuz yerine takıma uyarlanmış olmadığını tamlayan şimal oyuncu, “Adapte iktisap etmek düşüncesince elimden mevrut değme şeyi yapıyorum. Tam uyarlanmış miyim? Ailemin gelmesini bekliyorum. O sebepten dolayı kusursuz uyarlanmış olduğumu söyleyemem lakin elimden geleni yapıyorum. Sahada da adaptasyonumu en yukarı seviyeye çıkarmaya çalışıyorum” dedi.

Kasımpaşa maçında sahadan galip boşanmak istediklerini dile getiren Bolasie, “Kasımpaşa maçı şu anne derece oynadığımız maçlardan ayrımlı ortak maç olmayacak. Hepsinin kıymeti aynı. Bizim bundan hakeza ortak maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor. talih değme devir şimdi ortak tomar çalışanın, şimdi ortak tomar uğraş edenin yanındadır niteleyerek düşünüyorum. Bizim bunu yapmamız gerekiyor. Bunu yaparsak ortak giriş yapacağız niteleyerek düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Daha evvela ayak topu oynadığı İngiltere ile Türkiye arasındaki yargıcı farklarının sorulması üstüne Bolasie, “Kişisel yerine hakemler ile ilgili aşırı ortak tomar ortak nesne bildirmek istemiyorum. Çünkü ego özlük açımdan sahada neyi şimdi dobra yapabilirim, neyi şimdi akıllıcasına yapabilirim düşüncesinin peşindeyim. Hakemler ortada İngiltere'de de burada da aşırı ortak ayırt göremiyorum. O mevzuyla ilgilendiren ortak nesne bildirmek istemiyorum. Takım yerine şansın az buçuk şimdi bizim yanımızda olmasını bekliyorum” yanıtını verdi.

Hasan Fehmi Demir – Osman Kubilay Küçükmustafa
 

İLGİLİ HABER
Hamza Hamzaoğlu: Kasımpaşa maçıyla geçmişe ortak sünger döşemek istiyoruz Hamza Hamzaoğlu: 'Kasımpaşa maçıyla geçmişe ortak sünger döşemek istiyoruz'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?