Ekonomi

UFS Academy eylem fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor

Unilever Ev Dışı Tüketim, şefler ve aş damı personellerinin kariyer yolculuklarında meraklı eylem fırsatlarını hacısı hocası düşüncesince 7/24 erişilebilir kılan UFS Academy angın taşınabilir uygulamasını tüketicilere tanıttı.

UFS Academy eylem fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor
20-10-2021 14:29
İstanbul

Türkiye’de gelişigüzel 2 hevesli mutfaktan 1’ine giren Unilever Ev Dışı Tüketim, “UFS Academy” ismini haiz devir içi hareketli terbiye uygulamasıyla bu sahanın sürdürülebilirliği ve gelişimine ulama sağlayacak planlarına ortak yenisini ekledi.

UFS Academy’nin tanıtımı Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, TÜRYİD Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Cizreli ve adlı sanlı reis Arda Türkmen’in katılmış olduğu güruh ile gerçekleştirildi. Toplantıda UFS Academy uygulamasının sunmuş olduğu özelliklerin yanı esna Unilever Ev Dışı Tüketim’in şeflerle gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçları, şefler ve aş damı mensuplarının kariyer yolculukları ve hevesli gelişimlerine müteveccih terbiye ihtiyaçları, şefler ve aş damı mensuplarının terbiye içeriklerine erişimi ele alındı.

UFS Academy ile yarının mutfağı 7/24 şeflerin cebinde

Unilever Ev Dışı Tüketim’in şeflerle gerçekleştirdiği araştırmadan yola çıkarak geliştirilen UFS Academy, ihtiva ettiği parasız eğitimlerle şeflere asliye reçetelerden encam kur pişirme tekniklerine, evren mutfaklarından en şimdiki gastronomi trendlerine açık ortak yelpazede terbiye içerikleri sunuyor. Şefler uygulamadaki eğitimlere diledikleri devir hareketli cihazları üstünden erişebiliyor.

Eğitim modüllerinin sonundaki testleri bitiren şefler ise dünyanın en güzel 10 aş damı sanatları enstitüsü ortada muazzez ICCA akreditasyonuna ehil sertifikalar alıyor. "Takımını Yönet" ayrıcalığı ise şeflere halk aş damı kadrosu düşüncesince eğitimler düzenli yazar strateji ika olanağı sunuyor.

Şeflerin koyu temposu isteyerek 2 dakikanın altında ve rastgele reklam içermeyecek halde tasarlanan terbiye içerikleri, şeflerin tahsile şimdi ortak tomar saat ayırmasını kolaylaştırıyor. Dünyanın ciharıyek tarafındaki bilirkişi şefler çeşidinden hazırlanmakta bulunan en şimdiki ve şümullü reis eğitimlerine parasız ve bıkılmayan namına iktiran kılmak talip şeflerin UFS Academy hareketli uygulamasını hareketli cihazlarına indirmesi yeterli.

Şeflerin katışıksız kolu internet

Unilever Ev Dışı Tüketim’in Türkiye’de şeflerle gerçekleştirdiği araştırı şeflerin terbiye ve hevesli hisse senedi alışkanlıkları ve gereksinimlerine enerji tutuyor. Araştırma şeflerin iri ortak çoğunluğunun hevesli gelişim, akımları strateji buyurmak ve işleriyle ilişik mevzularda istişare buyurmak düşüncesince devir içi kaynaklara başvurduğunu gösteriyor. Şefler, devir içi eğitimlerin gelişmeleri düşüncesince ehemmiyetli bulunduğunu düşünüyor. Ancak şeflere devir içi eğitimlere paydaşlık halleri sorulduğunda şeflerin yüzdelik 60’ının hayatında on paralık devir içi ortak tahsile katılmadığı ortaya çıkıyor.

Araştırmaya eklenen şeflere gereğince hevesli gelişimlerinin önündeki en iri engeller devir ve bütçe kısıtları. Eğitim fırsatlarının faydalarını düşündüklerinde ise şeflerin en baş döndürücü dikkatini çekici unsurlar ortada evren mutfaklarına ilişkin bilgelik sahibi iktisap buyurmak ve arsıulusal ortak şehadetname kabul buyurmak arazi alıyor. Ayrıca şeflerin az şimdi halk mutfaktaki ekiplerinin hevesli gelişimini yakından strateji buyurmak ve eğitimlerini şahsen planlamak istiyor.

"Şeflerimizin gelişimine ulama sağlamayı hedefliyoruz"

Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, uygulamaya ilişkin, "Unilever Ev Dışı Tüketim kadrosu namına gelişigüzel 2 hevesli mutfaktan 1’ine ulaşmanın, şeflerle andıran değinme şeklinde çalışmanın bizlere sağlamış olduğu baş döndürücü kıymettar iç görülerin yanı esna yanı esna getirmiş olduğu ortak vebal da var. Bu doğrultuda kılıç de ev dışı istihlak piyasasının gelişimine ulama sağlayacak adımlar atmaya odaklanıyoruz. Senelerdir markamızın ‘Destekle, İlham Ver, Geliştir’ maksadı doğrultusunda yaşama geçirdiğimiz projelerle tüketicilere ayrımlı bölgelerde dayanaklık buyurmak veriyoruz. Şimdi de gine şeflere kulak vererek, onlardan aldığımız iç görülerle UFS Academy’i tasarladık." diyerek konuştu.

Tokgöz, şunları söyledi:

"Mutfağın ve şefliğin doğası hem acemi lezzetler geliştirirken hem de aş damı ekosisteminde ehemmiyetli bulunan besin atığı, paket servis üzere ayrımlı alanları yönetirken şeflerin doğurucu ayn açılarına ehil olması ve optimizasyon yapmasını gerektiriyor. Oysa aş damı genişliğinde talepkar ve koyu ortak ekosistemde şefler çıkarlarını geliştirmeye tam zamanı ayıramayabiliyor. UFS Academy ile eğitimde zaman, mekan ve bütçe kısıtlamalarını yıkmayı amaçlıyoruz. Şeflerin mutfağın koyu akışından buldukları önce fırsatta acemi tarifler düşüncesince esin alabilmesi, evren mutfaklarını ve en ürün akımları strateji edebilmesi, ekiplerinin gelişimine ulama sağlayabilmesi düşüncesince geliştirdiğimiz ortak yürütüm bu. Ayrıca kariyer yolculuğunda da hevesli gelişimine anbean bitmeme edebilmesini hedefliyor. Şeflerin 7/24 cebinde olmayı amaçlıyoruz. Türkiye’nin ciharıyek yanından şefler ve mutfaktaki ekipleri düşüncesince ortak esin hareketi, ortak hevesli hisse senedi yolculuğu başlatıyoruz ve UFS Academy’den yarar sağlamasını umuyoruz." dedi.

Sektörü geliştirebilmek düşüncesince nice projeye imza attıklarını hatırlatan Tokgöz, "UFS Academy de bunların bitmeme niteliğinde. Şeflerimizin gelişimine ulama sağlamayı hedefliyoruz ve böylece de dört başı mamur terbiye içeriklerini biricik ortak bina altında buluşturuyoruz. Bu hareketli ortak yürütüm şeflere 7/24 erişebilecekleri vakitten ve mekandan hür ortak terbiye sunuyoruz. Eğitim içeriklerimiz baş döndürücü açık ortak yelpazede. Dünyanın ciharıyek tarafındaki bilirkişi şefler çeşidinden gine bilirkişi şefler düşüncesince mücehhez bulunan ortak terbiye portalı. Temel reçetelerden encam seviyedeki ümranlı pişirme tekniklerine, evren mutfaklarından gastronomi trendlerine genişliğinde nice içerisinde ne olduğu sunuyoruz.

Aynı sürede aş damı süresince besin güvenliği, hıfzıssıhha eğitimi, paketlemenin ipuçları üzere nice eğitimi sunuyoruz. En güzeli de 2 dakikalık komprime şeklinde videolar. Bir çay molasında bilet tüketilip sindirilecek dörtköşe ortak içeriğe sahip. Takımını yönet ayrıcalığı var, şefler burada yalnızca ferdî gelişimlerini strateji etmiyorlar bire ortak sürede mutfakta yönettikleri ekibin de gelişimine ulama da bulunuyorlar. UFS Academy kimseyi geride bırakmayan ortak uygulama. Bu eğitimlerden sonraları ortak sınav mevcut ve başarıyla geçenler ICCA akreditasyonlu sertifikaya ehil oluyorlar ve kariyer yolculuklarında iri dayanaklık buyurmak sağlıyor." şeklinde konuştu.


- "Uygulama kalifiye istihdamı artıracak"


Turizm, Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Big Chefs Kurucusu Gamze Cizreli, de "Pandeminin peşi esna bu sahanın istikbaline umutla bakıyoruz. Hatta 2022 yılının 2019 rakamlarının üzerinde çıkacağını ön görüyoruz. Bu da elbette ki istihdam açığı yaratıyor. Bu sebepten UFS Academy üzere şeflere acemi evren ve tagaddi trendlerine, acemi pişirme tekniklerine hızlıca erişebilme olanağı sunan, gelişigüzel yerden ulaşılır hareketli ortak yürütüm baş döndürücü kıymetli. Sürdürülebilirlik boyutunu da unutmamak gerekiyor. Önümüzdeki devirde acemi eklenecek içeriklerle beraberce besin israfının azalması, şimdi az plastik kullanması ve şimdi az karbon salımı ile ilişik de mutfaklarda ortak farkındalık yaratacak ortak yürütüm olacak. UFS Academy’nin hem tüketicilere hem ülkemize hem de katmış olduğu bedel açısından gezegenimize baş döndürücü faydası dokunacağına inanıyorum." dedi.

Cizreli, "Sektör baş döndürücü değişiyor. Yeni pişirme teknikleri tagaddi trendleriyle beraberce aş damı teknikleri de değişiyor. Şeflerimizin de çıkarlarını güncellemeleri ve trendlere fut uydurabilmeleri düşüncesince ürün etap çelimsiz videolar. Her an bunlara erişebilmeleri düşüncesince ve sektördeki istihdamın gelişme göstermesi açısından baş döndürücü altın ortak uygulama. Pandemide iri istihdam kaybı yaşadık. Dolayısıyla kalifiye istihdam gereksinimi artıyor. Bu portal, hem şeflerin gelişme göstermesi hem de acemi adaylar düşüncesince baş döndürücü müfit olacak. Çok şimdiki detayları barındırıyor. Her eve girebileceğini de düşünüyorum, videoları izledim hem asliye yollar doğrudan şimdiki trendler var. Gıda atığı ve israfı ile ilişik de ehemmiyetli içerikler var. Bu da baş döndürücü özen etmemiz müstelzim ortak konu. Bu israfı indirmek düşüncesince de mutfaklarımızda kullanılacak bulunan yollar baş döndürücü değerli." diyerek konuştu.


- "Her paydaşın kesinlikle başvuracağı ortak kaynak"


Şef Arda Türkmen ise, “Bir reis namına değerlendirdiğimde Unilever Ev Dışı Tüketim’in geliştirdiği UFS Academy hareketli uygulamasının sektörümüzdeki halk şeflerin gerekseme acilen başvuracağı ve hızlıca ürün alabileceği ortak eşme bulunduğunu söyleyebilirim. Profesyonel gelişimini desteklemek, bilgelik dağarcığını yeniliklerle güçlendirmek, acemi yollar ve trendler bellemek talip gelişigüzel paydaşın kesinlikle başvuracağı ortak eşme olacaktır." yorumunu yaptı.

Dünyada trendlerin baş döndürücü çabuk değiştiğini kaydeden Türkmen, "Bunları strateji buyurmak on paralık havadan değil. Hem çalışıp hem de olanı biteni daima strateji buyurmak zor. Bu yürütüm bunların hepsinin ortak arada toplandığı ortak platform. Her seferinde geriye dönerek asliye teknikler-tarifler, reçeteler, içerikler ve evren mutfaklarıyla ilişik bilgelik kabul buyurmak düşüncesince ortak eşme olması açısından UFS Academy baş döndürücü önemli. Bu, hevesli şefler düşüncesince önce evrede işlenmiş ortak seçenek ancak ilerleyici devirde kesinlikle evlere de girebileceğini düşünüyorum. Dünyada bilgiye anbean her insanın gereksinimi var. Profesyonel şefler iş düşüncesince kullanırken, evlerde ev pişirmeleri düşüncesince de asliye bilgilerin bulunabileceği düşüncesince bura ortak bibliyografi namına kullanılacaktır. Burada mevcud bilgiler derinlemesine levent değil, 2 dakikada gelişigüzel ihtiyacınız olduğunda mobilden ulaşılabilir." şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?