Spor

TFF'den saldırıyla ilgili açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne meydana getirilen silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

TFF'den saldırıyla ilgili açıklama
02-09-2022 09:04

TFF'den mevzuyla ilgili meydana getirilen açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu yerine güruh şeklinde iken Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerimizdeki dalavere binamıza kimliği belgisiz ad veya kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir.
Saldırı kararında rastgele ortak dirilik kaybı veya yaralanma yaşanmaması en iri tesellimizdir. Güvenlik güçlerimiz başlattıkları operasyonla baş döndürücü endamsız müddette saldırının faillerini yakalamayı başarmıştır. Türk adaletinin de olayın sorumlularına adalet ettikleri cezayı vereceğinden şüphemiz yoktur.

Göreve geldiği huzur günden beri Türk futbolunun kâffesi paydaşlarıyla ülfet ve beraberlik içinde olması icap ettiğini nice el dile getirmiş Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu olarak, bu çıyan saldırının bizi Türk futbolunu bulunmuş olduğu çizgiden şimdi ileriye çekmek düşüncesince çalışmaktan alıkoyamayacağını göstermek isteriz.
Türkiye Futbol Federasyonu olarak; ilkin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kazanmak üzere, telefonla arayarak üzüntülerini ve desteklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ, şahsen Türkiye Futbol Federasyonu'na gelmiş şekilde araştırmalarda mevcut İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerlikaya ve İstanbul Emniyet Müdürümüz Sayın Zafer Aktaş'a, saldırının arkası sıra Riva'ya gelmiş şekilde bizi bekâr bırakmayan kâffesi pakt başkanlarımız ve mutluluk yetkililerimiz ile esbak olsun dileklerinde mevcut kulüplerimiz, futbolcularımız, ayak topu insanlarımız, kâffesi futbolseverler ve Türk halkına teşekkürname ederiz."
 

İLGİLİ HABER
TFF, Rezerv Ligi kaldırdı TFF, Rezerv Lig'i kaldırdı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?