Spor

TFF'den, Başakşehir'e cevap

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Medipol Başakşehir'in yargıcı atamalarıyla ilgili namına geçtiğimiz günlerde meydana getirdiği açıklamaya cevap verdi.

TFF'den, Başakşehir'e cevap
12-03-2022 13:04
TFF'nin resmi sitesinden mevzuya bağlı paylaşılan açıklamada, "Medipol Başakşehir Futbol Kulübü tarafından, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 29. hafta atamalarına bağlı olarak, gerçekle tek merakı sıfır senaryolar üstünden bazısı sorular yöneltilmiştir.

Öncelikle rastgele ortak hakemimizin fariza iadesi bahis konusu olmamıştır. Somut ortak bilim olmadan, hakemlerimizi ayrıştıracak davranış ve yaklaşımı onama etmemiz gibi değildir, kulüplerimizin hakeza ortak hakkı da yoktur.

Ayrıca anımsatmak isteriz ki, MHK çeşidinden toy klasmanların belirlenmesinden itibaren, haksız, mesnetsiz değerlendirmeler ve hayalet ürünü tertip teorileri ile yargıcılık müessesi yıpratılmak istenmekte ve maksat gösterilmektedir.

Maalesef oluşturulmak maksut emniyetsizlik ortamı, hemen hakemlerimize değil Türk futbolunun saygınlığına dokunca vermektedir.

Hakemlerimize güvenimiz ve artan haftalarda en güzel biçimde görevlerini yapacaklarına inancımız tamdır" ifadelerine toprak verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?