Ekonomi

Siemens Healthineers Türkiye’de üst düzey atama

Siemens Healthineers Türkiye'de üst düzey birlikte atama gerçekleşti. Satış ve servis yönetiminde 25 salname deneyime ehil bulunan Ertan Cömert, Ocak kocaoğlan itibarıyla Siemens Healthineers Türkiye'de Görüntülemeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na getirildi.

Siemens Healthineers Türkiye’de üst düzey atama
14-01-2022 12:38

Dünyanın önde mevrut afiyet teknolojileri şirketlerinden birisi bulunan Siemens Healthineers, hile ekibini bilirkişi isimlerle güçlendiriyor. Sektörde 25 salname tecrübesi mevcut Ertan Cömert 3 Ocak itibarıyla Siemens Healthineers Türkiye Görüntülemeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı vazifesini devraldı.

Yapılan açıklamaya göre, 1996 senesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden izinli bulunan Cömert, 1999'da Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü'nde faziletli lisansını ve Marmara Üniversitesi Çağdaş Bilimler Enstitüsü'nde Pre-MBA programını tamamladı. İş yaşamına 1995 senesinde Ray Sigorta'da süregelen görmüş geçirmiş adı sırası ile 1997'den 2004'e yılına denli Biobak A.Ş. ve Bayer Türk Kimya'da beceri servis bölümlerinde fariza yaptıktan sonradan 2004'te Medtek A.Ş.'de 4 sene süresince Satış ve Ürün Müdürlüğü vazifesini yürüttü.

2008-2016 yılları ortada Satış Yöneticisi namına Siemens Türkiye'de çalıştı. 2016'dan buyana Getinge Türkiye'de Satış Direktörü namına fariza fail Ertan Cömert, 3 Ocak 2022 zamanı bakımından Siemens Healthineers Türkiye'de Görüntülemeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı namına dünkü görevine başladı. Sağlık sektöründe laboratuvar diagnostiği, medikal görüntüleme, klinik sistemler ve arınıklık alanlarında; cümle yönetimi, tıbbi alet satın kabul etme ve para yönetimi, hususi para girişimi ve servis sahalarında görmüş geçirmiş bulunan Ertan Cömert Türkiye, İsrail ve Orta Asya ile ilgilendiren ati kurda piyasa bilgisine sahip.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?