Sağlık

Sağlık Bakanlığı tayin başvuruları düşüncesince süreyi 3 Ekim'e uzattı

Tıpta eksperlik mevzuatına uyarınca bilirkişi olanlar ile bilirkişi tabip, tabip, bilirkişi diş tabibi, diş hekimi ve eczacı kadrolarına önceki kere yahut baştan yapılacak tayin başvuruları düşüncesince müddet 3 Ekim'e denli uzatıldı.

Sağlık Bakanlığı tayin başvuruları düşüncesince süreyi 3 Ekim'e uzattı
01-10-2022 10:59
Ankara

Sağlık Bakanlığı ve değgin kuruluşları ile başka amme büyüklenme ve müesseselerinin gereksinimleri düşüncesince tıpta eksperlik mevzuatına gereğince bilirkişi olanlar ile bilirkişi tabip, tabip, bilirkişi diş tabibi, dişçi ve eczacı kadrolarına evvel kez yahut baştan yapılacak tayin başvuruları düşüncesince müddet 3 Ekim'e derece uzatıldı.

Sağlık Bakanlığının "2022 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası Takvimi"ne değgin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kuraya dip müracaat talebi bulunduğu görüldüğünden ilanda 29 Eylül 2022 Perşembe vakit 18.00 adına arazi düzlük sonuç müracaat süresinin 3 Ekim 2022 Pazartesi vakit 23.59’a derece uzatılmasının Bakanlıkça makul görüldüğü belirtildi. Takvime gereğince ad çekme çekimi ise 18 Ekim'de yapılacak.

Başvurular, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü genel ağ adresinde "https://yhgm.saglik.gov.tr" arazi düzlük Personel Bilgi Sistemi (PBS) üstünden e-Devlet kapısı etiket teyit sistemi ile antre yapılarak ad çekme takviminde tamlanan süreler ortamında gerçekleştirilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?