Spor

Sadık Baş: 'Hatayspor’da kalıcı olmak istiyorum'

Spor Toto Süper Lig'de kalburüstü ortak zaman nâkil Hatayspor'un futbolcularından Sadık Baş, takımda oluşan karı ortamının başarıyı getirdiğini belirterek, Hatayspor'da kalıcı olmak istediğini söyledi.

Sadık Baş: 'Hatayspor’da kalıcı olmak istiyorum'
01-12-2021 11:25
Süper Lig'de 14 hafta fiktif ile 26 puanla üçüncü tam toprak meydan Hatayspor, aldatıcı birlikte sayaç geçiriyor. Ömer Erdoğan yönetimindeki bordo-beyazlı grup çıkışını sürdürürken, aldatıcı futbolculardan Sadık Baş, para aktarımı periyodunu ve hedefini açıkladı. Sadık Baş, Ömer Erdoğan'ın şahsen kendisini arayarak takımda geçirmek istediğini dediğini belirterek, önceliğinin Hatayspor'da kalıcı olmak bulunduğunu söyledi.

27 yaşındaki topçu Bursa Nilüferspor, Tuzlaspor ve Eyüpspor'da biçim giydikten sonraları bu sayaç başlangıcında Hatayspor'a para aktarımı oldu. Son namına oynadığı Eyüpspor'da 34 pik çıkan ve 10 gol ile takımına ulama sağlayıcı Sadık Baş, bu biçim altında şampiyona luğu yaşadı.

Sağ kanatta fariza işleyen Sadık Baş para aktarımı süreci ile ait namına Ömer Erdoğan'ın kendisini aradığını belirterek, “Geçen yıl Eyüpspor'daydım orada da aşırı dobra birlikte ortamımız vardı. Çok bayıla bayıla oynadığım birlikte kulüptü, hakkıyla aşırı mutluydum. Sezonun sonlarına akıllıca Ömer sarıklı aradı beni. Kendisini şimdi başlangıçta de tanıyordum. ‘Kardeşim takımımda seni geçirmek istiyorum, ne dersin? Orada bahtiyar musun' dedi. Ben de ‘Hocam aşırı mutluyum lakin sizin düşüncesince gelirim Hatay'a' dedim. Transferim de hakeza gerçekleşti. Ömer Hoca'yı da şimdi başlangıçta tanıyorum, aşırı aklık ve karakterli birlikte insan" dedi.

Önceliğinin Hatayspor'da kalıcı olmak bulunduğunu tamlayan Sadık Baş, “Benim mevkiimde oynayan arkadaşlarımın performansları aşırı elleme durumda. Ömer Hoca da adaletine sonuna denli inandığım birlikte insan. Şu anda o mevkideki arkadaşlarımın performansından çevre biçim şansı bulmam az görünüyor. Ama ego çalışmalarıma yüzdelik beniz birlikte biçimde bitmeme ediyorum. Fırsat vardığında de bunu en elleme biçimde geçirmek istiyorum. Önceliğim Hatayspor'da kalıcı olmak. Hatayspor'a para aktarımı olmaksızın ilkin aklımda istifham işaretleri vardı. 'Acaba ahenk sağlayabilir miyim? Arkadaşlarımla anlaşabilir miyim' gibi. Takımın içerisine girince on paralık düşündüğüm kabil olmadı beni doğrudan içlerine aldılar, burada aşırı dobra birlikte familya ortamı var. Çok karakterli insanlardan yerleşmiş kulüp. Ömer Hoca'nın da ekibi kurarken en iri fikri karakterli oyunculardan kurmaktı” niteleyerek konuştu.

Sadık Baş, grup içerisindeki familya ortamının başarıyı getirdiğini belirterek şöyleki bitmeme etti:

“Başarıyı familya ortamına bağlıyorum. Çoğu dava çözülebiliyor. Takım kalitesi düşükse para aktarımı yapılmaktadır yahut temposu düşükse egzersiz programı ona mucibince yapılıp çözülüyor. Ama familya ortamını kurmak çetin ve bu ortamı yakalayanlar aldatıcı oluyorlar. Ömer Hoca'nın en nazarıitibar etmiş olduğu bilinçlilik bu ortamı yakalayabilmek. Sezon başlangıcında kampta toplandığımız devir takıma geçmiş icra ettiği konuşmada; “Hepinizin mahsus birlikte yeteneği, kalitesi var. Ama sizin burada olmanızdaki en iri aktif fiil karakteriniz” demişti. Gerçekten de anca oldu. Takımın bütünü aşırı karakterli insanlardan kurulu. Böyle olunca da familya ortamını tespit etmek şimdi emeksiz oluyor. Zaten nokta cetvelinde görüldüğü kabil oldukça elleme durumdayız.”

Sadık Baş, Ömer Erdoğan'ı doğruluk edene doğruluk ettiğini verici birisi namına tanımladığını da söyledi.

Gökhan Aklan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?