Teknoloji

Oyunseverleri heyecanlandıracak yüksek performanslı ve trend tasarımlı monitörler

Profesyonellerin ve oyunseverlerin kuma noktası mütekâmil ekranlarda çalışmalarını gerçekleştirip, oyunlarını oynamak. İş dünyasının profesyonelleri ve eli uz oyuncuların beklentilerini karşılayacak kâffesi bilgileri monitörlerinde müşterek araya getiren Casper da sınırlar?

Oyunseverleri heyecanlandıracak yüksek performanslı ve trend tasarımlı monitörler
03-02-2022 15:05

Daha varlıklı renkler, şimdi açık detaylar ve şimdi aceleci performansı monitörlerde değerlendirmek talip nice kullanıcının çağrısına tasarladığı trend monitörlerle kulak verici Casper, hem iş bununla beraber cümbüş düşüncesince birbirinden değişik görüntülük teknolojilerine ehil monitörlerini kullananların deneyimlerine sunuyor.

Güçlü ve trend tasarımlara ehil monitörler
Güçlü bilgisayarların görüntülük yüzünün hevesli ve serbest olması hepsi düşüncesince ehemmiyet taşırken, kullanma sektörü ve ihtiyaçlara layıkıyla de monitör tercihleri değişebiliyor. Özellikle büro yada tasarım gayeli kullanma ile hile gayeli kullanımda aranan esas kriterler farklılaşabiliyor. Her kullanıma ve kullanıcıya akla yatkın trend tasarımları çelimli performans sergileyen monitörlerle sunmaya etkin Casper'ın tasarımcılar, büro personelleri ve gamerlar düşüncesince kullanıma sunmuş bulunduğu 5 değişik monitör bulunuyor.

1. Profesyoneller ve oyuncular düşüncesince Excalibur 34'' monitör. Yoğun performansa gereksinim duyan grafikerler ve hile tutkunlarının en flaş tercihi bulunan Excalibur ailesi, görülmemiş 34” ekranı ile hemen oyunculara değil, hevesli kullanımlar düşüncesince de faik performans sağlıyor. Verimli emek vermeyi ve dörtköşe hile oynamayı birlikte arada kullanıcılara sunan Excalibur 34'' Monitör, çalışkan renklerin açık vaziyetini kullanıcılara oyunun içinde olma hissiyle yansıtırken, müeddep çerçevesi ve ultra serbest ekranı ile şimdi yüksek çözünürlüğün elde edilmesine de imkân tanıdıkları bulunan birlikte görüntülük teknolojisine sahip.

2. Rakiplerin göremediğini yayınlayan Excalibur 27'' monitör. Saniyede 2,5 kıvrım şimdi birlikte tomar yenilenme hızına ehil bulunan ve 144 Hz yenilenme teknolojisi ile 16:9 en epope oranında gece gündüz fon elde fail birlikte monitör. Gölgelenme tesiri yapılmaksızın okunabilen birlikte hile deneyiminin keyfini boşaltmak düşüncesince reaksiyon süresini 1 milisaniyeye düşüren Excalibur 27'' Monitör, bu niteliği yardımıyla yüksek ilerleyiş mucip oyunlarda ve ciddi büro işi yüklerinde de aceleci kullanma sağlıyor.

3. Daha asgari lakin şimdi fonksiyonel Excalibur 24.5'' monitör. Oyunlar ve görüntülük kartlarıyla yeterli mevzun 24.5" E24FHD-G Oyuncu Monitöründe, gölgelenme tesirinin yaşanmadığı okunabilen birlikte hile deneyimi düşüncesince görüntülük içi nakit kristallerinin kıvrılma payı hızlandırıldı. Tepki süresi 1 milisaniyeye denli düşürülen Excalibur 24.5'' Monitörde 165Hz faik restorasyon hızı ile FPS, yarış, esas zamanlı izlem ve spor oyunları kabil yüksek ilerleyiş mucip oyunların beraberinde büro ve tasarım programlarında, gecikmeler yahut akım bulanıklığı kabil mesail da ortadan kaldırılıyor.

4. İşleri ön plana çıkaran Casper 23.6'' monitör. Ofis ihtiyaçlarını istikbal etmek düşüncesince düşünülmüş Casper 23.6'' Monitör ile iş noktayı verimliliğini en yukarı düzeye çıkarılıyor. Çalışmaların rastgele fikir açısından kusursuz görünmesini sağlanırken, uygulamalar, e-tablolar ve şimdi dahası büro masasında çağdaş ve alternatif tasarıma ehil Casper 23.6 parmak monitör ile tamamlanıyor.

5. Ofisler düşüncesince baş döndürücü cepheli Casper 21.5" monitör. Casper 21.5" Monitör, servet ve erke tasarrufu sağlayıcı emniyetli paneli ile özen çekiyor. Sahip bulunduğu HDMI ve VGA portları ve HDMI kablosu yardımıyla günce görüntüleme düşüncesince baş döndürücü cepheli birlikte monitör bulunan Casper 21.5'' Monitör, asgari bölgede azami verimi sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?