Spor

Marius Sumudica: 'Yedek kulübesine baktığım zaman çözüm üretecek futbolcum yoktu'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Takımın yarısını sakat. Yedek kulübesine baktığım zaman da aşırı çözüm üretecek futbolcum yoktu” dedi.

Marius Sumudica: 'Yedek kulübesine baktığım zaman çözüm üretecek futbolcum yoktu'
20-11-2021 20:59

Süper Lig'in 13. haftasında GZT Giresunspor'a misafir bulunan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da Karim Hafez'in rakip ukubet branşında topa elle dek etmesi neticesinde yargıcı Cüneyt Çakır göz kırpmadan ukubet atışı neticesinde verdi. Penaltıdan yediği golle baş başa Yeni Malatyaspor, karşılaşmadan yenik ayrıldı.

Karşılamanın arkası sıra maçı değerlendiren Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, takımda nice oyuncunun hastalıklı bulunduğu düşüncesince durum üretecek futbolcu görmediğini söyledi.

Sumudica, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bugün Giresunspor'un kalemizde gol alaşağı etmek düşüncesince baş döndürücü iri şansları olmadı. Bizim içre baş döndürücü biçimsiz nezdinde şansımız vardı. Tabi zaman evvel 11'imizde Tetteh hastalıklı ve Andoh soluk kartpostal cezası dolayısıyla yoktu. İki oyuncumuzu kaybettik. Birini ısınmada bir tanesini de karşılaşma başladıktan sonradan evvel yarıda. Süper Lig'de de evvel müsabakasını oynayan Philip'i sahaya alaşağı etmek durumunda kaldım. Yedek kulübesine baktığım zaman da baş döndürücü çözüm üretecek futbolcum yok. Çözüm üretecek futbolcu göremiyorum. Tabii tek de topumuz gol oldu. Ama nezdinde dava var. Özellikle sonuç 3-4 maçtır hakemlerin Malatyaspor ile ilgilendiren VAR'a gittiğini görmüyorum. Evet zaman Giresunspor'un konumu var. O da penaltıydı. Bunu tartışmayacağım. Bugün nezdinde elle dek vardı. Kubilay ve Miraç'ın düet konumu vardı. Temas evet ama durum VAR'da incelenmedi. Bir öğretmen düşüncesince baş döndürücü güç tabi. Takımın yarısını kaybettim. Takımın ½ si sakat. Hafta içre de oyuncularım gelip antrenmanın baş döndürücü alevlenmiş bulunduğunu söylediler. Bizim düşüncesince baş döndürücü olmaktadır dediler. Çünkü tedarik sezonunda baş döndürücü güzel hazırlanmadıklarını söylediler. Önümüzdeki antrenmanlarda aktör kaybetmekten korkuyorum. Tabi Gaziantep'te ve Kayseri'de çalıştığım vakitler her daim zaman başlangıcında çalıştım. Oyuncuların seçiminde köle bulundum ve tek iş görmedim. Ama buraya geldiğim zaman 6 puanı vardı takımın. 5 karşılaşma fevk fazladan kaybetmişti. Antrenmanların tarzını değiştirdim. Ama gine de baş döndürücü zor.”

Önümüzdeki hafta Galatasaray ile savaş edeceklerini tamlayan Sumudica, “Sumudica'dan evvela takımın müteaddit gol yediğine bakalım. Buraya geldiğimden bu yana 5 maçta 6 gol ballıdarı nezdinde ekip var. Ne yapabilirim ki Fenerbahçe değiliz, Beşiktaş ta değiliz. Bazı aktörleri da kaybettik tabi. Şu anda elimde bulunan oyuncular bunlar. Şimdi Galatasaray'a dirlik oynayacağız. Ne yapacağımı göreceğiz. Gerekirse kilogram vereceğim. Ben çıkacağım sahaya” ifadelerini kullandı.

Rıdvan Öztürk - Mesut Erdoğan
 

İLGİLİ HABER
Hakan Keleş: Hak ettiğimiz nezdinde 3 nokta aldığımızı düşünüyorum Hakan Keleş: 'Hak ettiğimiz nezdinde 3 nokta aldığımızı düşünüyorum'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?