Ekonomi

Kuveyt Türk’ten promosyon ödemelerinde yenilik

Emekli aylığını Kuveyt Türk'e taşıyacak bulunan kullanıcılara hususi promosyon ödemeleri sunuldu.

Kuveyt Türk’ten promosyon ödemelerinde yenilik
09-03-2022 16:30

Kuveyt Türk, emeklilere müteveccih avantajlar içeren zor maaşı nakil paketini güncelledi. Yapılan açıklamaya uyarınca Kuveyt Türk, maaşlarını taşımaları biçiminde emeklilere faizsiz mal prensiplerine akla yatkın halde 2 bin TL'ye vasıl promosyon ödemesinde bulunacak.

Emekli kullanıcılarına Emekli Danışma Hattı hizmeti de sağlayan banka, başkaca emeklilere hususi parasız EFT, devretme ve eş ATM'lerden parasız dünyalık çekilme hizmetinden davet cihazı merkezinde rüçhan muamelat etme avantajına derece nice dokunulmaz sunuyor. Maaşını Kuveyt Türk'e haiz emekliler, hem promosyondaki yeni tutarlardan ve ehemmiyetli hizmetlerden yararlanabilecek ve önce maaşlarını bankadan da alabilecek.

Tüm kasacı ATM'leri emeklilerin hizmetinde
SGK zor maaşı (Emekli Sandığı, SGK, Bağ-Kur) ödemelerini Kuveyt Türk marifetiyle almakta bulunan ve yeni müracaatta mevcut kâffesi kullanıcılara, katılma mal ilkelerine akla yatkın namına promosyon ödemesi yapılacak. Bu kapsamda, bin 500 TL'ye derece zor maaşı alanlara bin 750 TL, 1 bin 500 TL ile 2 bin 500 TL ortada zor maaşı alanlara bin 875 TL, 2 bin 500 TL ve giysi zor maaşı alanlara ise 2 bin TL promosyon ödemesinde bulunulacak. Maaşlarına, 7 çağ 24 zaman süresince bankanın ATM'leri ve öbür kâffesi kasacı ATM'lerinden anlayış imkânı da bulan emekliler, başkaca eş ATM'lerden muamelat başına 2 bin TL peyda etmek neredeyse ayda 2 el parasız dünyalık çekebilecek.

Emeklileri doğrudan alıcı temsilcisine bağlayan ‘Emekli Danışma Hattı'
Bankanın zor kullanıcılarına müteveccih birlikte öbür hizmeti ise davet cihazı merkezinde menüde tek dolaşmadan doğrudan alıcı temsilcisine bağlanabildikleri “Emekli Danışma Hattı” oldu. Maaşını bankaya haiz kâffesi emekliler, “0262 723 49 19 - Emekli Danışma Hattı” hizmeti üstünden rastgele muhtelif işlem, sorun, istem ve önerileri düşüncesince alıcı temsilcisine doğrudan bağlanabiliyor. Açıklamaya uyarınca bankanın sunmuş olduğu ayrıcalıklardan yararlanmak talip emeklilerin, zor maaşının e-Devlet üstünden yahut kâffesi şubeler marifetiyle Kuveyt Türk'e taşıması tam oluyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?