Spor

Karim Hafez: 'Hiçbir maç Süper Lig’de kolay değil'

Yeni Malatyaspor'un Mısırlı futbolcusu Karim Hafez, Süper Lig'de tek maçın kolay olmadığını söyleyerek “Zoru başaracağız” dedi.

Karim Hafez: 'Hiçbir maç Süper Lig’de kolay değil'
28-10-2021 13:09
Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya misafir olacak Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Marius Sumudica nezdinde hazırlıklar sürüyor. Nurettin Soykan Tesisleri'nde günde koşa idmanla gerçekleşen hazırlıklarda, futbolcular bu haftada deplasmanda galip gelip peş peşe 3'üncü galibiyete imza alaşağı etmek istiyor.
Sarı-siyahlıların Mısırlı sol acımasız oyuncusu Karim Hafez, egzersiz önceleri matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. Teknik Direktör Sumudica ile baş başa takımda rastgele şeyin değiştiğini tamlayan Hafez, “Takım hocanın anlattıklarını ikrar ediyor, anlıyor. Aynı sürede grup da elleme çalışıyor. Çünkü 5 maçlık kaybetme serisinin peşi sıra çıkışa geçmemiz gerekiyordu. Taraftarlarımızda bizlerden bunu bekliyordu, bizde bunu başardığımızı düşünüyoruz” dedi.

Takımda şuan atmosferin de aşırı dobra bulunduğunu tamlayan Hafez, “Hocamız bizi aşırı elleme hazırlıyor, anlattıkları bilinçlilik aşırı sade fakat futbolun detayları. Biz bunu sahada elleme uyguladığımızı düşünüyoruz. Bundan sonradan da yengi serisinin geleceğini düşünüyoruz” halinde konuştu.

Bir matbuat personelinin bu hafta karşılaşacakları Kasımpaşa'nın da çetince eyyam yaşadığını ve beceri direktörleri ile yollarını ayırdığını sorması ilişkin Karim Hafez, “Zor eyyam geçiriyor olabilirler, bizde bu günleri yaşadık. Ama tığ orada elimizden geleni yapacağız. Sadece öz başarılımıza odaklanıp, doğrultmak düşüncesince hazırlanıyoruz. Hiçbir maç zordur Süper Lig'de, tığ zoru başaracağız” niteleyerek konuştu.

Erdal Akbuğa

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?