Sağlık

Kadınların 'intikam botoksu' merakı

Uzmanlar, aldatılan hanımefendilerin intikam kabul etmek düşüncesince botoksa yöneldiklerini açıkladı.

Kadınların 'intikam botoksu' merakı
21-01-2023 12:09
Botoks işleminin hanımlarda özgüven uyandırdığını kail uzmanlar, ayrımsız sürede depresyon, tansiyon, giriş ağrısı kabilinden esenlik problemlerine da dobra geldiğini belirtiyor. Bu işlemi işleyen bedii uzmanları, bayanların yanı esna akıbet senelerde eşlerinden ayrılan adamların de bu halden ince etkilenip üzüldüğünü ve kendinde toy değişimler gerçekleştirmek düşüncesince bedii merkezlerine gelmiş şekilde intikam botoksuna başvurmaya başladı.

“İntikam botoksu biçiminde ortak çelim donanması ve el donanması yaptık”

İntikam botoksu ile giriş başa bayanların ortak el donanması içerisine girdiğini kail Prof. Dr. Akman Karakaş, “Normal hastalarımızın bir fazla aşırı kadın. Onun haricinde ayrımsız sürede bu onlar ortada aldatılanlar oranının arttığını da gördüğümüz düşüncesince hakeza ortak intikam botoksu düşüncesi aklımıza geldi. Mağdur reşit aldatılan hanımlara destek, el donanması düşüncesince hakeza ortak ayrımlı botoks çeşidi kabilinden intikam botoksu biçiminde ortak çelim birliği, el donanması yaptık. Sevgilimden ayrıldım, elan dobra olmam lazım, kendimi göstermem lazım. Beni izleme ediyor yahut bana bakıyorsa neyi kaybettiğini görsün istiyorum. Daha dobra olmalıyım, elan ayaklarımın üzerinde durmalıyım gibi” dedi.

“Üzülen rical de bizlere geliyor”

Son namına akıbet senelerde adamların de intikam botoksu yaptırmak düşüncesince başvurduğunu kail Karakaş, “Şu aralar bundan hakeza beylerde giriş döndürücü üzülüyor. Bunu da görüyoruz ve üzülen rical de bizlere geliyor. Kendilerini elan dobra işitmek düşüncesince sevgilileri çeşidinden yönlendirilenler bulunduğu kabilinden üzülmüş bulunduğu için, elan dobra işitmek düşüncesince bazısı hüzünlerini nan düşüncesince de geliyorlar. Artık rical de üzülüyor diyebiliriz” açıklamasında bulundu.

Senat Destanoğlu - Murat Horoz

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?