Yaşam

İskoç taraftarlar mülevven giysileriyle Diyarbakır'ın zamanı mekanlarını gezdi

A Milli Futbol Takımı'nın ferda İskoçya ile yapacağı hususi karşılaşma önceleri Diyarbakır'a mevrut İskoç taraftarlar, kenttin zamanı ve gezinsel mekanlarını gezdi.

İskoç taraftarlar mülevven giysileriyle Diyarbakır'ın zamanı mekanlarını gezdi
15-11-2022 16:08
Diyarbakır

A Milli Futbol Takımı ve İskoçya Milli Takımı'nın ferda Diyarbakır Stadyumu'nda başına gelebilecek karşılaşma önceleri kente mevrut taraftarlar mülevven giysileriyle tarz Sur ilçesinde vatandaşlardan uyanıklık gördü.

Tarihi Hasan Paşa Hanı'nda Türk kahvesi içen İskoç taraftarlar, şimdi sonraları Tarihi Ulu Camii'ni gezdi. Esnaf ve yurttaşlar İskoç taraflarla foto çekti.

Alışveriş de karşılayıcı İskoçya taraftarlarından Peter Campbell, AA muhabirine, Türkiye'de Diyarbakır'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Campbell, A Milli Futbol Takımı ve İskoçya Milli Takımı maçı düşüncesince şehirde bulunduğunu belirterek "Şehir dobra görünüyor. Şehri gezmem, görmem lazım. Tabii ki öz takımımı destekleyeceğim" dedi.

John Nıcoi ise evvel el şehirde geldiğini anlatım ederek, "Diyarbakır baş döndürücü dobra birlikte şehir. Yemekler baş döndürücü dobra görünüyor. Yemekleri de yedik baş döndürücü güzeldi. Ülkemle bura ortada en dobra ayırt bu dobra havanın burada olması zira çelimsiz kollu giyiyorum. Yarın ne takımın kaybedeceğinin birlikte önemi yok. İyi birlikte takıma sahibiz. Tabii ki ferda öz ülkemin takımını destekleyeceğim. Türkiye'yi de baş döndürücü seviyoruz. Türk takımını da." sanarak konuştu.

Rıch Rıchmond ise kentti baş döndürücü sevdiğini kaydederek, dostlarıyla karşılaşma öncesinde zamanı ve gezinsel bölgeleri gezdiğini anlattı.

21 yaşındaki oğlu ve dostlarıyla Diyarbakır'a geldiğini anlatım fail Rıchmond, "Türk yemeklerini, varlıklı kahvaltısını, dobra yiyeceklerini beğendik. İyi ki buraya gelmişim. Burada olmaktan baş döndürücü memnunum. Havası güzel. Tarihi mekanları baş döndürücü güzel. İnsanları baş döndürücü mükemmel." sanarak konuştu.


​​​​​​​



SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?