Ekonomi

ING Türkiye Müşteri İletişim Merkezi’ne iki uluslararası ödül

ING Türkiye, piyasanın en prestijli uluslararası ödülleri ortada arazi düzlük ve Contact Center World kabilinden meydana gelen 2021 Üst Düzey Performans Gösterenler Ödülleri programında iki kategoride kıymetli madalya ile ödüllendirildi.

ING Türkiye Müşteri İletişim Merkezi’ne iki uluslararası ödül
11-10-2021 13:19

Müşterilerine herhangi ortak zaman, herhangi ortak yerden, bedava ve sıkıntısız fariza sunabilmek hedefiyle çalışkanlık yayınlayan ING Türkiye, Contact Center World çeşidinden planlı piyasanın en prestijli ödüllerinden 2021 Üst Düzey Performans Gösterenler Ödülleri (2021 Global Top Ranking) kapsamında iki kalburüstü madalya kazandı. Banka, ‘Yeşil Çağrı Merkezi' kategorisinde Kahramanmaraş Operasyon ve Çağrı Merkezi Çatı Güneş Enerjisi Santrali Projesi ile ‘En İyi Teknoloji İnovasyonu Kurum İçi Çözümü' kategorisinde ise bireşimli zeka tabanlı Metin Risk Derecelendirme Algoritması ve Memnuniyet Riski Derecelendirme Modeli ile kalburüstü madalyaya müstahak görüldü. 80 ayrımlı ülkeden 2 binin üstünde başvurunun yapıldığı izlence kapsamında, iki ayrımlı kategoride Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin birincisi seçilen banka, ekip birincisi yerine ödül programı kapsamında Aralık ayında gerçekleştirilecek bulunan ve ABD kıtasının engelleme bulunduğu evren finalinde arazi alacak.

Güneş erke santrali ile sürdürülebilirliğe dayanaklık eylemek ve bireşimli zeka ile elan güzel alıcı deneyimi
Verilen bilgiye göre, sürdürülebilir ve mesul bankacılık temelleri hesabına düz yazı edilen iş modeli, ekonomik, çevresel ve içtimai sürdürülebilirliğe evleviyet verici banka, 2019 senesinde Kahramanmaraş Operasyon ve Çağrı Merkezi'nin çatısında gündüz enerjisi santrali kurulumu düşüncesince harekete geçti ve 2 bin metrekarelik bölgede kurulan santralci ile tüketilen elektriğin yüzdelik 30'unu üretmeye başladı. Yenilenebilir enerjiye envestisman yaparak karbon kadem izini yıpratıcı banka, bu sürdürülebilirlik projesiyle kâffesi Türkiye'de tükettiği bütün elektriğin yüzdelik 4'lük bölümüne ulama sağlamayı hedefliyor. Dijitalleşmeyi stratejisinin merkezine meydan bankanın kalburüstü madalya kazanılmış bulunduğu ortak öteki projesi bulunan Metin Risk Derecelendirme Algoritması ve Memnuniyet Riski Derecelendirme Modeli ise, elan faziletli memnuniyetsizliğe bozukluk olabilecek şikayetleri belirleme eylemek düşüncesince bireşimli zeka tabanlı 2 ayrımlı yaklaşımdan oluşuyor. Bu biçimde bireşimli zeka ile yakınma içerikleri çözümleme ediliyor, değerlendiriliyor ve müşterilere en aceleci ve en akıllıca biçimde devir yapılması sağlanıyor.

“Müşteri memnuniyetini stratejimizin merkezinde konumluyor ve sürdürülebilirliğe evleviyet veriyoruz”
Konuyu değerlendiren ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer, “Banka yerine Türkiye'nin en güzel sayısal kurumu olma maksadımız doğrultusunda katı adımlarla ilerlerken, alıcı memnuniyetini stratejimizin ehliyetli merkezinde konumluyoruz. Yapay zeka kadar acemi soy sop teknolojileri ehliyetli alıcı deneyimi düşüncesince en çalışan araçlarımız yerine görüyoruz. Bununla beraber, sürdürülebilirlik dalında mürşit ortak grubun parçası olarak, sürdürülebilirliği stratejimizde önceliklendiriyor ve karbon kadem izimizi dökmek düşüncesince çalışmalarımızı himmet kesmeden sürdürüyoruz. Bu doğrultuda Müşteri İletişim Merkezi'mizin çalışmalarıyla bu arada uluslararası bölgede prestijli ortak ödülde iki ayrımlı kategoride kalburüstü madalya kazanmaktan çevre alım çalım duyuyoruz” halinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?