Spor

İlhan Palut: 'Bu galibiyet puansal motivasyonumuzu artırma adına önemliydi'

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Kayserispor maçının galibiyet stresinin olmaması adına ve puansal motivasyonlarını artırma adına baş döndürücü önemli bulunduğunu söyledi.

İlhan Palut: 'Bu galibiyet puansal motivasyonumuzu artırma adına önemliydi'
23-10-2021 20:00

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig'in 10. haftasında iç sahada Kayserispor karşısında 2-0 galip geldikleri maçın peşi sıra açıklamalarda bulundu.

Sezon esasen bu yana nice maçta ortaya koydukları çelimli müşterek dubara bulunduğunu fakat akıbet periyotta bunu skora yansıtmakta kalburüstü olamadıklarını dile getiren İlhan Palut, “İlk geçmiş müşterek el birliği serisi ve akıbet kendisine müşterek Galatasaray mağlubiyeti aldık. Bugün 'kazanalım da elbette oynarsak oynayalım değil de oyunumuza bitmeme edelim fakat bunu skora ulaştırmak düşüncesince de hâlâ tetik olalım' konsantrasyonuyla pik çıktık. İlk yarıda dü gol bulduk. Daha fazlasını da bulabilirdik. İkinci nısıf ferde az buçuk hâlâ Kayserispor'da kaldı. Fakat onların kemiksiz pozisyonlara girmelerine müsaade vermedik. İyi karşı akın fırsatları yakaladık. Ama skoru 2-0'da müşterek halde tuttuk. Galibiyet stresinin olmaması adına bu karşılaşma baş döndürücü önemliydi. Yoksa müşterek halde dubara haricinde galip vürut reaksiyonuyla ihtimal doğrulardan kopabilirdik. Bu galibiyet bizim düşüncesince puansal motivasyonumuzu artırma adına önemliydi. Oyuncularıma gösterdikleri mücadeleden ötürü taraftarlarımıza da desteklerinden ötürü teşekkürname ediyorum” niteleyerek konuştu.

Enver Furkan Çelebioğlu
 

İLGİLİ HABER
Kayserispora müşterek vuruş de Konyaspordan! Kayserispor'a müşterek vuruş de Konyaspor'dan!
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?