Eğitim

Geleceğin liderleri 'Eğitim Kampı'nda

t-MBA Liderlik Akademisi'nde toprak almaya adalet ele geçiren öğrenciler Eğitim Kampı'nda buluştu.

Geleceğin liderleri 'Eğitim Kampı'nda
18-11-2021 11:00
18-11-2021 11:00
İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki topu topu kampüslerinin t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri “Eğitim Kampı”nda müşterek araya geldi. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Enis Eryaman ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Eğitim Direktörü hür Kapan'ın açım hitabı ile süregelen kamp, aksakal eğitmenlerin altın paylaşımları ile bitmeme etti.

15-17 Kasım tarihlerinde gerçekleşen t-MBA Liderlik Akademisi Eğitim Kampı'nın evvel gününde; İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan “Öğrenmeyi Öğretmek; Dijital Çağda Kendimizi Nasıl Geliştirebiliriz” Co-founder & CEO Evreka Umutcan Duman Girişimcilik ve İnovasyon mevzulu sunumlarıyla öğrencilerle buluştu.

Proje rejim ve strateji ika süreçlerini deneyimleyerek öğrenen Liderlik Akademisi öğrencileri; Liderlik Akademisi Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel ile müşterek sene süresince gerçekleştirecekleri plan ve kazanımlar hakkında düşün alışverişinde bulundu. Betül Erok Şengel “iyi müşterek ekipman oyuncusu olmak” angın sunumuyla öğrencilerle buluşurken bu sene da öğrencileriyle baş başa terbiye kampını gerçekleştirmekten ve geleceğin liderlerini bugünden yetiştirmekten devlet duyduğunu dile getirdi.

Üç çağ devam eden sertifikalı terbiye kampında öğrenciler, dalında bilirkişi akademisyenlerden dijitalleşme ve yönetim, mali okuryazarlık, içtimai vebal ve sürdürülebilirlik, liderlik, girişimcilik, plan yönetimi, töre bilimi değerler, kol yönetimi ve bireşimli zeka & dijitalleşme hikayelerinde terbiye gördüler. Öğrenciler, dalında bilirkişi eğitmen ve akademisyenler çeşidinden maruz eğitimlerin böylelikle paydaşlık sertifikası aldı.

Eğitimlerle kırcı 3 gün

Gün boyu devam eden eğitimlerde; Johnson Controls Türkiye ve Hazar Bölgesi Genel Müdürü Alp Yılmaz Hayatın Ritmi; GEF, SGP National Coordinator at UNDP Gökmen ARGUN Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik; Marmara Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Nergis Feride KAPLAN DÖNMEZ Finansal Okuryazarlık; İstanbul Ticaret Üniversitesi Prof. Dr. Murat KASIMOĞLU Dijitalleşme ve Yönetim; Marmara Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Cem Çağrı DÖNMEZ Proje Yönetimi dair terbiye verdi.

Eğitim Kampı, öğrencilerin şehadetname alması ve Korn Ferry şirketinin Türkiye Başkanı Şerif Kaynar'ın görünüm hitabı ile tamamlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?