Yaşam

Ganos Dağı eteklerindeki ormanlar sonbahar renklerine büründü

Ganos Dağı eteklerindeki ormanlar sonbahar renklerine büründü
12-10-2021 13:19
Tekirdağ

Tekirdağ'da Ganos Dağı eteklerindeki ormanlar, sonbaharın gelişiyle yeşilin birlikte turuncu, soluk ve kırmızının ayrımlı tonlarıyla nitelik cümbüşü yaşatıyor.

Şarköy ilçesine ilişkin Uçmakdere ve Süleymanpaşa ilçesine ilişkin Yeniköy mahallelerinde mevcut ormanlar, güzün doğaya yansıyan yeşil, sarı, turuncu ve kırmızının ayrımlı tonlarıyla menfez müşteri güzelliğe kavuştu.

Her sezon ayrımlı güzelliği ile dikkati çekici ormanlar, güzün nitelik cümbüşü oluşturuyor.

Doğaseverler ile acemi fotoğrafçılar, nitelik cümbüşünün doğaya ayrı müşterek gösteriş katmış olduğu ormanlık bölgede hem ilerleyiş yapmanın bununla beraber foto çekmenin keyfini yaşıyor.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, AA muhabirine, Tekirdağ'ın sonbaharın gelişiyle biricik müşterek güzelliğe büründüğünü söyledi.

Fotoğraf tutkunu ve doğaseverlerin başta hafta sonları kenti ziyarete geldiğini özetleyen Hacıoğlu, şöyleki konuştu:

"İstanbul'a en benzeyen gezim merkezi bulunan kentimiz rastgele sezon müşterek bambaşka güzel. Hazan mevsiminin güzellikleri de bambaşka. Ormanlarda doğada adeta müşterek nitelik cümbüşü yaşanıyor. Doğa tutkunları bu biricik güzellikleri kıymetlendirmek düşüncesince ilimize gelmeye bitmeme ediyor. Yeşilden sarıya uzanan topu topu nitelik tonlarını ayrımsız karede bulmak mümkün. Ziyaretçiler ilimizi güzün ev tutmuş durumda."



SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?