Spor

Fatih Terim: 'Bugün çok memnun kaldım'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Bugün çok memnun kaldım. On isim ile cibilliyet ayırmak doğrultmak önemliydi” dedi.

Fatih Terim: 'Bugün çok memnun kaldım'
03-10-2021 22:55

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-2 aşınmış etti. Müsabakanın peşi sıra planlı matbuat toplantısında mütekellim Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Olabilecek değme muhtelif biçimsiz şans, teessürat başımıza geldi. Ben hakeza beraberinde cibilliyet koyan takımın oynadığı oyunun peşi sıra ego apayrı şeylerin bunun önüne geçmesini istemem” dedi.

Her dü takımın da haftanın sonuç gününde elleme beraberinde karşılaşma seyrettirdiğini laflarına ekleyen Terim, “Bugün Marsilya maçı bittiğinde 72 saatimiz vardı. Sabah bindik o gün müsaade verdik. Cumartesi beraberinde antrenman ve alışveriş haset gerilimi faziletkâr beraberinde karşılaşma oynadık. Rizespor Hamza sarıklı ile beraberce hâlâ elleme beraberinde kol olmuş. Güçlü güçlü sekil oynamamız lazım. Formasyonda değiş yapacağımızı söylemiştik. Oyunu domine ettik. Kalemize gelmezlerken gol yedik. İlk 15 zaman sezonun en elleme başlangıcını yaptık diyebilirim.

Kalemize rakip yaklaşmazken, ikinci golü kaçırarak maatteessüf 1-1 bir hale geldik. Üçüncü alanda hâlâ kusursuz oynadığımız maçta art düştük. Bugün öteki maçlara göre hâlâ başarılıydık. Babel ve Feghouli cezaevi kıvrım ederek atılım sürekliliği sağladık ve kaptırdığımız yerde preslerle kazandık. İki kol her insana dobra beraberinde karşılaşma seyrettirdi. Bugün çok memnun kaldım. On insan ile cibilliyet bırakmak düzeltmek önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Hasan Fehmi Demir
 

İLGİLİ HABER
Aslan sonuç dakikada 3 puanı kaptı Aslan sonuç dakikada 3 puanı kaptı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?