Spor

Erick Pulgar: "Sezon sonu İtalya’ya döneceğim"

Galatasaray'ın devir arası nakil devrinde ekibine katmış olduğu Şilili topçu Erick Pulgar, mevsim sonu İtalya'ya döneceğini açıkladı.

Erick Pulgar:
15-02-2022 19:59

Galatasaray'ın acemi transferi Erick Pulgar, pakt televizyonuna açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılılara nakil dönemini anlatarak, “Galatasaray'ın ehemmiyetli ortak grup bulunduğunu biliyordum. Daha evvela duymuştum. Teklif vardığında Şili Milli Takımı'ndaydım. Temsilcim 'Galatasaray'da ortak vesile çıktı. İlgilenir misin? Çok dobra ortak fırsat' dedi. Ben de 'Tabii ki ilgilenirim' dedim” biçiminde konuştu.

"Hemen uyarlanmış oldum"

Takımda aşırı elleme karşılandığını aktaran Pulgar, “Güney Amerikalı oyuncular mevcut Galatasaray'da, beni doğrudan aralarına aldılar ve alelacele Galatasaraylı yaptılar” ifadelerini kullandı. Teknik yönetmen Domenec Torrent ile ilişik de mütekellim Erick Pulgar, “Domenec Torrent ve kadrosu antrenmanlarda aşırı farklı, dobra bilgiler veriyor. Bizleri pik aşırı elleme hazırlıyorlar. Sahamıza geçmiş gittiğimde taraftarımızı görür görmez adrenalin hissettim" niteleyerek konuştu.

"İlk hedefim 11 başlamak"

Erick Pulgar, sarı-kırmızılı takımda geçmiş 11'de neşet etmek istediğinin altını çizerek, “İlk 11 neşet etmek istiyorum, bu geçmiş hedefim. Benim anlaşılan özelliklerim var. Bu maçlarda özelliklerimi göstererek takımın eksikliklerini kapatabileceğimi, ekibi hâlâ elleme yapabileceğimi düşünüyorum. Şu anda olduğumuz halden çıkmamıza araştırma görevlisi olacak özelliklerim var. Hızlıyım ve pozisyonel oynuyorum. Bu halde takıma araştırma görevlisi olabilirim" değerlendirmesini yaptı.

"Melo muhterem ortak oyuncu"

Galatasaray'da şekil giymiş bulunan Brezilyalı topçu Felipe Melo ile ilişik yöneltilen soruya “Melo'yu tanıyorum. Sahada karakterini yayınlayan ve hürmet bedel ortak aktör bulunduğunu düşünüyorum. Dışarda rahat ortak insanım ve sahaya çıkınca ayrımlı ortak karaktere bürünüyorum. Galatasaray formasını giydikten sonraları sahaya girince hakkıyla ayrımlı oluyorum" cevabını verdi.

"Sezon sonu dönüyorum''

Sezon böylece İtalya'ya döneceğini tamlayan Pulgar, "İlk gayem Galatasaray'ı bulunduğu yerden fevk taşımak. Mayıs'ta İtalya'ya dönmem gerekiyor. Galatasaray'da İstanbul'da neler yaptığıma bakıp geleceğimle ilişik mevsim böylece değişmeyen vereceğim" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?