Ekonomi

Düğün yapan çiftlere kral dairesi bedava

Gaziantep'te düğünlerin flaş mekanlarından bulunan Şirehan Otel, 2022 yılı rezervasyonlarını göz kamaştırıcı birlikte kampanya ile başlattı. 2022 Yılında Şirehan'da yapılacak düş üzere birlikte düğünle evren evine girecek bulunan çiftlere kral dairesinde birlikte geceli

Düğün yapan çiftlere kral dairesi bedava
05-05-2022 13:44

Türkiye'nin en iri kervansaray oteli bulunan Şirehan'dan, 2022 senesinde evlenecek olanlar düşüncesince dobra bilgi geldi. Gaziantep'te hem yaz, bununla birlikte şita düğünlerinin şakak mekanı bulunan Şirehan, acemi çiftlere unutulmaz ortak akşam de yaşatacak. Şirehan'da cilt yapanlar, acemi evli çiftler düşüncesince hususi kendisine planlı kral dairesinde ortak akşam mihman edilecek.

Şirehan Group Satış ve Pazarlama Direktörü Özge Bayraktar, nişan ve cilt denli etkinliklerin insanoğlu hayatındaki zamanı eyyam bulunduğunu belirterek, “Bu zamanı günü, Gaziantep'in zamanı ve kültürünü yansıtan, adeta ortak müzeyi andıran, gizemci ve özgün ortak ortamda kılmak talip çiftlerimizi Şirehan Otel'e bekliyoruz. 2022 yılı düşüncesince cilt rezervasyonlarını almaya başladık. Üstelik çiftlerimize iri ortak sürprizimiz var. Bu mevsim otelimizde cilt meydana getirecek bulunan çiftlerimize, hususi kendisine sıralı bulunan kral dairesinde ortak gecelik konaklama, kahvaltı bağış edilecektir. Yemekli ve kokteylli alternatifleri ile ensesi kalın menülerimiz, iskemle seçeneği ve açıkça bağlı salonlarımızla sezonumuzu açtık” diyerek konuştu.

Her ihtiyaca hususi mağaza var

Gelin adaylarının nişan, kına ve düğünler düşüncesince rüyalarını süsleyici Şirehan Otel'de rastgele ihtiyaca hususi salonlar bulunuyor. Düğün, nişan ve kına denli gecelerin yanında, rastgele çeşitli kongre, bilgi şöleni ve toplantıya da muvaffakiyet ile ev sahipliği yapan Şirehan Otel'de, 50 insandan 800 insana derece ayrımlı sayıdaki gruplar düşüncesince 4 mağaza bulunuyor.

Her zaman flaş mekan: Şirehan

Tarihi İpekyolu üstünde mevcut Şirehan, buram buram gün kokan yapısı, gizemci havası ve unutulmaz lezzetleri ile domestik ve ecnebi konuklardan iri uyanıklık görüyor. 1885 Yılında Halep Valisi Cemil Bey'in emirleri ile meydana getirilen Şirehan, Osmanlı zamanına ilgili en dobra kervansaraylar ortada toprak alıyor. Her taşında ortak gün bağlanmış bulunan Şirehan, domestik ve ecnebi turistlerin birlikte cilt meydana getirecek acemi çiftlerin de gözdesi biçimine geldi. Şirehan'ın özgün avlusunda meydana getirilen yaz düğünleri denli şita aylarında meydana getirilen mağaza düğünleri de unutulmaz ortak düğüne imza alaşağı etmek talip çiftler kabilinden yeğleme ediliyor. Tarihin, konforun ve lezzetin mekanı bulunan Şirehan Otel, acemi çiftlere en bahtiyar günlerinde umut denli ortak cilt yapmak düşüncesince rastgele çeşitli ayrıntıya iri ehemmiyet veriliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?