Teknoloji

Derslerde ve oyunlarda hızlanmak isteyen öğrencilere özel laptoplar

Okulların açılmasına az müşterek müddet kaldı, öğrencilerin gereksinimlerine akla yatkın laptop tercihleri ise elan da ehemmiyet bildirme ediyor. Derslerin ve gayrı çalışmaların yanında şişman çoğunluğu aktör bulunan öğrenciler düşüncesince gerekseme duydukları ise NVIDI

Derslerde ve oyunlarda hızlanmak isteyen öğrencilere özel laptoplar
06-09-2022 09:04
Öğrenciler düşüncesince zillerin çalmasına önemli eyyam kaldı. Birçok öğrenci de gereksinimlerine akla yatkın laptop tercihinde tereddütlü kalıyor. Hem geleceğe envestisman gerçekleştirmek isteyen hem de değişik amaçlardaki gereksinimlerini müşterek tane müşterek laptopla istikbal etmek isteyen öğrenci ve anne babalara ilaç ise Casper Excalibur'dan geliyor. En faziletli oyun platformunu barındıran, hızlandırılmış icraat ve prodüktivite düşüncesince de nice pozitif yanları sunan NVIDIA GeForce RTX 30 serisi ile donatılan Excalibur laptoplar ile öğrenciler, sınıfta da oyunda da hızlanarak oyun, nice emek vermek ve zımni tekvin etmek düşüncesince en güzel vasıtaya eş oluyor.

Derslerdeki uygulamaları hızlandırıyor

Eğitimin derece derece dijitalleşmesi, defter ve kalemin yerini çelimli laptopların almasını sağladı. Bu dönüşüme fut düzmek isteyen öğrencilerin ise çalışmalarını hızlandırması, online derslere katılarak derslik dostlarıyla problemsiz müşterek biçimde teşrikimesai içinde olması gerekiyor. Ödüllü ve dünyanın en çabuk GPU'larına, Max-Q teknolojilerine eş ve NVIDIA Studio kabilinden da desteklenen NVIDIA GeForce RTX 30 görüntülük kartı serisi de mükemmel bu aşamada öğrencilerin imdadına yetişiyor. RTX 30 serisine eş Excalibur laptoplarla öğrenciler, dersteki uygulamaları ve projeleri şimdi çabuk aktarmak düşüncesince AI ile hızlandırılmış STEM (Fen / Matematik) uygulamalarına emeksiz muvasala sağlıyorken konuşma ve dizayn bölümlerinin öğrencileri de AI ile hızlandırılmış uygulamalarla şimdi çabuk iş akışına eş olabiliyor ve çalışmalarında kesintisiz müşterek repertuvar yaşayabiliyor. Ayrıca RTX 30 serisine eş Excalibur laptoplarla öğrenciler, NVIDIA'ya özel gayrı parasız icraat bulunan NVIDIA Omniverse yahut Canvas'a da rahatlıkla erişebiliyor.

Oyuncu ve öğrencilere faziletkâr fps ve fon kalitesi sunuyor

Öğrencilerin çokları bire müşterek sürede güzel birer oyuncu. Durum böyleyken öğrenciler de kullandıkları laptoplardan en güzel ve en çabuk oyun deneyimini bekliyor. Hem derslerde hem de oyunda en iyiye erişmek düşüncesince değişik platformlara envestisman yapmanın önüne sabık etken ise RTX 30 serisine eş aşırı gayeli Excalibur laptoplar oluyor. RTX 30 serisi görüntülük kartlarına eş Excalibur laptoplar, DLSS teknolojisiyle öğrencilere en faziletkâr FPS ve en güzel fon kalitesini, Reflex teknolojisi ile en düşüt teehhür süresini, Raytracing özelliğiyle kinematik görselleri, GameReady sürücüleriyle en kararlı ve kesintisiz oyun deneyimini sunuyor. Bu deneyimleri yahut nitelikleri gayrı platformlarda bulunan biçimde bulamayan öğrencilerin RTX ile donatılan Excalibur laptoplarla hem geleceğe envestisman yapmalarının hem de aşırı gayeli müşterek laptopa eş olmalarının önü de açılıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?