Spor

Cristiano Ronaldo düşüncesince Manchester United defteri kapandı

İngiliz devi Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin aykırı adına feshedildiğini açıkladı.

Cristiano Ronaldo düşüncesince Manchester United defteri kapandı
23-11-2022 01:56


Portekizli şimal Cristiano Ronaldo'nun formasını giydirilmiş olduğu Manchester United kulübü kabilinden meydana getirilen açıklamada, aktör ile yolların ayrılmış olduğu açıklanırken, dü sezondaki katkılarından ötürü teşekkürname edildi. Geçtiğimiz günlerde Ronaldo, verdiği röportajda pakt içinde yaşadıkları ve sorunları dile getirmesi sonrası tartışmaların odağı biçimine gelmişti. Bugün tahsil edilen değişmeyen sonrası şimal futbolcunun kariyerinde müşterek sahife hâlâ kaçınık oldu.
2021 yazında emektar kulübüne imza atarak 12 sene sonraları baştan formasını giydirilmiş olduğu Kırmızılar ile sezona güzel başlamış bulunan Portekizli oyuncu, 2021-2022 sezonunda hep 39 karşılaşmada 24 gole imza attı. Bu sezona ise dünkü uran direktörü Erik deri Hag ile etkin 37 yaşındaki aktör Premier Lig'de hemen 10 pik çıkarken bu karşılaşmaların hemen 4'ünde sahaya 11'de print ve 1 gol kaydetti. Ronaldo, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 6 maçta rakip filelere 2 gol sığdırdı. Portekizli oyuncunun dü ayrımlı fasıl savaş etmiş olduğu İngiliz takımıyla 346 maçta 145 golü bulunuyor.
Portekiz Milli Takımı ile Katar'da planlı 2022 FIFA Dünya Kupası'nda bulunan Cristiano Ronaldo'nun gelecek aylarda dünkü takımına imza atması bekleniyor.

İsmail Yasin Akçın
 

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze biçiminde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?