Spor

Bursaspor finale hazır

EuroCup finaline çıkan Frutti Extra Bursaspor, maçın oynanacağı virtus segafredo salonun'da akıbet antrenmanını yaptı.

Bursaspor finale hazır
10-05-2022 23:59

Frutti Extra Bursaspor, İtalya'nın Virtus Segafredo Bologna takımıyla ferda şeb ezanı oyacağı final karşılaşması düşüncesince hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-Beyazlılar karşılaşma saatini beklemeye başladı. Başantrenör Dusan Alimpijevic, EuroCup finali öncesinde meydana getirdiği açıklamada finale kilitlendiklerini vurguladı.

Frutti Ekstra Bursaspor Başantrenörü Dusan Alimpijevic, EuroCup finali öncesinde açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, "Sadece bizim şehrimiz, camiamız ve takımımız düşüncesince değil Türkiye düşüncesince bu kupada finalde ortak grup olması baş döndürücü önemli. Kulüp yerine ne yaptığımız ve ne halde olduğumuzun ayrımsız sürede kesinlikle ortak muvaffakiyet yakaladığımızın farkındayız. Türk basketbolu düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli ortak final. Peri masalı elleme veya çirkin ortak halde bitecek. Biz ona değişmeyen vereceğiz. Avrupa'daki en dobra hikayeyi kılıç yaşıyoruz. Yarın elleme bitmesi düşüncesince burada olacağız” biçiminde konuştu.

Birkan Batuk: "Kupayı alıp Türkiye'ye döneceğimizi düşünüyorum"

Frutti Extra Bursarporlu basketçi Birkan Batuk, “Kupayı alıp Türkiye'ye döneceğimizi düşünüyorum” dedi.

EuroCup'ta finale çıkma bulunan Frutti Extra Bursaspor'da Birkan Batuk karşılaşma önceleri açıklamalarda bulundu. Batuk, "Sahada 5'e 5 karşılaşma yapıyoruz. Kağıda baktığımız devir baş döndürücü çelimli rakip fakat kılıç de ortaya koyduğumuz savaşım ile yürekle baş döndürücü elleme ortak vakit geçiriyoruz. İyi ortak ferde 16'dan sonradan çeyrek ve dömifinal geçiriyoruz. Yarın da ayrımsız halde ayrımsız performansı göstereceğimizi düşünüyorum. Sahaya yüzdelik yüzümüzü vereceğimizi düşünüyorum. İnşallah deplasmandan galip gelip, kupayı alıp Türkiye'ye döneceğimizi düşünüyorum” biçiminde konuştu.

Güzel ortak pik çıkacaklarını kail Batuk, “Sistemden baş döndürücü ortak tomar hariç çıkmayacağız. Bugüne denli kesinlikle buraya geldiysek anca oynayacağız. Kendimize mucibince önlemler aldık. Yarın hepsini en elleme halde sahaya koyduğumuz devir bizi dobra ortak karşılaşma beklediğini düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?