Spor

Brezilya ve İsviçre akıbet 16 Turu’na yükseldi

FIFA 2022 Dünya Kupası G grubu akıbet maçında Kamerun'a 1-0 yenik bulunan Brezilya, mağlubiyete karşın gruptan reis yerine çıktı. Son 16 turuna yükselen birlikte başka kadro ise Sırbistan'ı 3-2 yenik fail İsviçre oldu.

Brezilya ve İsviçre akıbet 16 Turu’na yükseldi
03-12-2022 08:13

FIFA 2022 Dünya Kupası'nda kol etapları oynanan sonuç müsabakalarla tamamlanırken, G grubunda da sonuç 16 ekipman arasına adını yazdıran ekipler belirlendi. Grubun favorisi Brezilya, karşılaşmış olduğu Kamerun'a 1-0 yenik bulunmasına karşın şef namına sonuç 16'ya çıktı. Gruptaki geçmiş maçında Sırbistan'ı 2-0 yenik fail Sambacılar, ikinci maçta ise İsviçre'yi 1-0 ile geçmişti. Kamerun maçına 6 nokta ile çıkan Brezilya, bahis konusu müsabakayı puansız tamamlayarak şef tamamladı.

İsviçre 3 golle turladı

Grubun birlikte gayrı iddialı kadrosu İsviçre de Brezilya'nın arkası sıra turlayan ekipman oldu. İlk maçında Kamerun'u 1-0 yenen İsviçre, ikinci mücadelede de Brezilya'ya 1-0 yenik olmuştu. Son karşılaşmada da Sırbistan'ı 3-2 yenerek puanını 6'ya çıkaran İsviçre, Kamerun'a yenik bulunan Brezilya ile puanını eşitledi. İsviçre sayı farkı ile gruptan ikinci namına çıktı.

iha.com.tr üstündeki duyum ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?