Sağlık

Bebeğinde kabızlık problemi çıkan öğretmen mesleği bırakıp bebek spa merkezi açtı

Adana'da bebeğindeki kabızlık problemini halletmek isterken İstanbul'da bebek spa merkezine revan öğretmen ana burayı gördükten sonradan öğretmenliği bırakıp Adana'da bebek spa merkezi açarak bebeklerin kabızlık ve doğal doğal taş yağı lambası sorunlarını çözmeyi başar

Bebeğinde kabızlık problemi çıkan öğretmen mesleği bırakıp bebek spa merkezi açtı
11-07-2022 11:03

Özel birlikte kolejde bilgi bilgisi öğretmeni şekilde fariza yaparken evlilik yapan Merve Nur Bilmez'in, Halil İbrahim adını verdiği birlikte oğlu oldu. Bebek dünyaya geldikten sonradan ilkin kabızlık problemi yaşadı. Bilmez bu soruna ilaç hatırlamak düşüncesince doktorlara gitti. Ancak başağrısı bitmeme edince internette meydana getirdiği incelemede bebek spa merkezlerinin kabızlık ve doğal kavara kıl payı bebekteki sorunları çözdüğünü öğrendi. Bilmez elden Adana'dan İstanbul'a bebeğini spa merkezine götürdü. Burada bebeği havuza koyup şimdi sonradan da ovma uygulaması yaptılar. Bilmez'in oğlunun kabızlık problemi bu biçimde halloldu. Bunun üstüne Bilmez, elden bebek spa ihdas etmek düşüncesince kolları sıvayıp İstanbul'da kursa gitti. Daha sonrada bebeklerin bu problemlerine ilaç peyda etmek düşüncesince Adana'da bebek spa merkezi açtı. Adana'nın evvel ve yegâne 0-3 gözyaşı bebek Spa merkezi bulunan Dream Baby Spa Merkezi, Güzelyalı Mahallesi'nde 2 senedir hizmetine bitmeme ediyor. Üstelik Bilmez muallimlik mesleğini de bıraktı.

Bilmez, meraklı ovma kadrosu ile bebekler düşüncesince göz kamaştırıcı birlikte birikim sunduklarını belirterek,

“Fizyoterapistlerden ovma desteği meydan bebekler şimdi streç ve rahatlamış birlikte vücuda erbap olurlar. Masaj sonrasında bebeğinizin mutluluğuna inanamayacaksınız. Son soy sop teknolojilerle yapılmış bulunan jakuziler ile bebeklerinize dörtköşe devir nakil fırsatı sunuyoruz. Bebek spa sebebiyle bebeklerinizin adale ve çıplak sistemi istikrarlı şekilde büyümekte ve güçlenmektedir. Bebeklerin fiziksel, bilinçsel, içtimai ve birey gelişimine müspet tesiri topu topu dünyada benimseme gören bebek masajı merkezleri, sonuç zamanlarda enikonu dikkat görüyor. Bebeklerin kabızlık, doğal kavara problemlerine ilaç olurken, diş çıkartırken yaşadıkları sıkıntılara da şen sakin atlatmasını sağlıyoruz” dedi.

Bilmez şöyleki bitmeme etti:

“Tek seansımız masaj+spa peyda etmek kıl payı 60 -75 dakika sürmektedir, havuzlarımızın süresi bebeklerimizin performansına mucibince fark gösterebilir. Küçük bebeklerimiz düşüncesince onları yormamak hesabına akıllıca bulunan havuz dakikası; 30 ila 35 dakikadır. Ebeveynleri eşliğinde dörtköşe dakikalar nâkil bebekler suda rahatlarken annelerimize el masajı uygulaması yapılır. Toplamda 1,5 saat denli saat geçirmiş olursunuz. İlk familya aktivitenizi de burada gerçekleştirmek hem dosdoğru bununla beraber sizler düşüncesince dörtköşe bir duruma gelebilir.”

Bebeğini spa merkezine getiren Turan Tekin ise, “Oğlum sonsuz kabızdı. Bu sebeple gitmediğimiz arazi kalmadı. Ancak birlikte ilaç bulamadık. En sonuç buraya getirdik. Oğlum havuza girip ovma yaptırır yaptırmaz rahatladı. Çok mutlu kaldığımız düşüncesince sonsuz getiriyoruz” sanarak konuştu.

Fatih Keçe - Serkan Çetinkaya

İLGİLİ HABER
Kronik kabızlık anal semt rahatsızlıklarına çağrılık çıkarıyor 'Kronik kabızlık anal semt rahatsızlıklarına çağrılık çıkarıyor'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?