Spor

Ampute Milli Takımı, Dünya Kupası'nda Liberya'yı 5-0 yenerek sonuç 16'ya kaldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında dayanaklık etmek verdiği Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki Ampute Futbol Milli Takımı, ülkemizin ev sahipliğinde planlı Ampute Futbol Dünya Kupası'nda A Grubu'ndaki 2. maçında Liberya'yı

Ampute Milli Takımı, Dünya Kupası'nda Liberya'yı 5-0 yenerek sonuç 16'ya kaldı
03-10-2022 02:01

Ampute Futbol Milli Takımı, Dünya Kupası'nda Liberya ile karşılaştı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri 4 Nolu sahada oynanan maçta millilerin gollerini 6, 25+1 ve 30. dakikalarda Ömer Güleryüz, 36. dakikada Muhammet Yeğen ve 45. dakikada Savaş Kaya kaydetti. Ay-Yıldızlılar bu netice ile A Grubu'nda 6 puanla önceki dü sırayı garantileyerek Dünya Kupası'nda akıbet 16 turuna yükseldi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile Dünya Ampute Futbol Federasyonu iş donanmasında 24 takımın iştirakı ile planlı Ampute Futbol Dünya Kupası'nda erte 6 grupta mecmu 12 karşılaşma yapılacak. Bu müsabakaların hepsi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanacak.

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?