Ekonomi

AGCO, Bursa Tarım Fuarı’na ödüllü traktörleri ve yeni yerli modelleriyle katılıyor

AGCO'nun kurulduğundan buyana ekincilik üreticilerinin gereksinimlerine akıllıca makineler yetiştirmek düşüncesince Ar-Ge'ye ehemmiyet verdiğini tamlayan AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has, “Başarılı ekincilik makinelerimizi evren ile bire bir anda Türk çiftçisine de sunarak,

AGCO, Bursa Tarım Fuarı’na ödüllü traktörleri ve yeni yerli modelleriyle katılıyor
06-10-2021 10:19

Tarım makineleri dalında evren liderlerinden AGCO, “Bursa Tarım Fuarı”nda evren çapında markası Massey Ferguson'un üç ödül ansızın meydan MF 8S'in de aralarında bulunmuş yer aldığı en yeni traktör serilerini çiftçilere tanıtacak. AGCO, 2020 yılının Mart ayından beri katılmış yer aldığı önceki fuar bulunan Bursa Tarım Fuarı'nda, dünyada yer aldığı kabilinden Türkiye'deki çiftçilerin de en güvenilmiş yer aldığı markalar ortada yer meydan Massey Ferguson'un pandemi zamanında tanıtımını sayısal yerine meydana getirdiği MF 8S ve MF 5S serilerinin yanı sıra, üretimi Manisa Fabrikası'da meydana getirilen 48-75 hp arası güçlerdeki MF 200-MF2600 traktörlerinden yeni Commonrail motorlu MF 2630 MR (65 hp) ve MF2635 MR (75 hp) ile yer alacak. Fuarda başkaca 48-245 hp arası traktör serileri, biçerdöver ve silindirsel denktaş makinesi kabilinden sonuç uygulayım bilimi mahsul grupları da tanıtılacak.

AGCO'nun fuardaki sergilik düzenlemesi, bu sene pandemi koşulları gözetilerek yapılırken, hem bayi çalışanlarını, tıpkı zamanda ziyaretçileri cimrilik etmek amacıyla da hususi önlemler alındı.

“Türkiye'de en baş döndürücü tanıdık ve emniyetli markayız”
Bursa Tarım Fuarı'nda ekincilik üreticilerine Massey Ferguson'un onların gereksinimlerine layıkıyla düşünülmüş ve mükemmelleştirilmiş en yeni ekincilik makinelerini sunacaklarını kaydeden AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has, AGCO'nun tarımda gündeş gereksinimlere mevzun yeni makineler yetiştirmek amacıyla Ar-Ge'ye salname kısaca 400 milyon dolar ayırdığını vurguladı.

AGCO'nun toptan ekincilik makineleri sektöründe ehemmiyetli beraberinde kuvvet bulunduğunun altını çizen Mete Has, "Massey Ferguson markamızın değerli serilerini evren ile bire beraberinde anda Türk çiftçisine de sunarak, Türkiye'de en baş döndürücü tanıdık ve emniyetli bellik olmaya bitmeme ediyoruz. Yeni teknolojiler geliştirerek istihsal ve verimliliğe yardım sağlamayı hedefliyoruz. Tüm bu çabalarımızın karşılığını da hem ekincilik üreticisinin bizlere güveniyle tıpkı zamanda arsıulusal çapta kazandığımız prestijli ödüllerle alıyoruz” niteleyerek konuştu.

“Yılın Traktörü” ve “Red Dot Award En İyi Tasarım” ödüllerini aldı
Mete Has, fuarda yer borç mamüllerinden Massey Ferguson'un 7 salname derinlemesine beraberinde ihya periyodunun peşi sıra pazara sunmuş yer aldığı “MF 8S Serisi” traktörlerinin, kurnaz ve sürdürülebilir ekincilik düşüncesince konfor ve gürlük getirdiğini belirtti. Tanıtımı evren çapında mevhum ortamda meydana gelen seride yer meydan yeni döl traktörlerin, uydu-internet bağlantılı, çiftçiye kurnaz ekincilik teknolojilerinin faydalarını sunan ümranlı beraberinde kullanıcı deneyimi sağladığını kaydeden AGCO Türkiye Genel Müdürü Has, laflarını şöyleki sürdürdü:

“MF 8S Serisindeki sonuç uygulayım bilimi ürünü sistemler ve donanımlar, hem dümdüz ve emniyetli kullanımıyla öne çıkıyor, tıpkı zamanda şümullü beraberinde dal film film peyk ve genel ağ ast yapısına erbap mükemmel irtibatlı hizmetlerle sunularak ekincilik üreticisi düşüncesince verimliliği ehemmiyetli seviyede artırıp maliyeti düşürüyor. Aldığı arsıulusal ödüllerle başarısını ispatlayan MF 8S Serisinin “MF8S. 265 Dyna E-Power Exclusive” modeli, 2021 yılının traktörü (TOTY) ve “2020 En İyi Küresel Dijital Lansmanı” ödüllerini aldı. MF 8S Serisi, üçüncü prestijli ödülünü de RedDot Award ile kazandı. Uluslararası jürinin, 60'tan beraberinde tomar ülkeden binlerce müracaat ortada meydana getirdiği yorum sonucu, MF 8S serisi, En İyi Tasarım Ödülü ‘RedDot Award: Product Design 2021 Award'a müstahak görüldü. MF 8S Serisi ile traktör tasarımında yeni beraberinde devri tanımlıyoruz.”

MF 5S Serisi de “Yılın Traktörü” Adayı
Fuarda tüketiciyle buluşturulacak MF 5S Serisi'nin de sayısal tanıtım ile tanıtıldığını tamlayan Mete Has, “MF 5 S Serisi, bu sene gerçekleşecek TOTY Best Utility branşında da 5S.145 Dyna-6 ile 2022 yılının traktörü olmaya aday. Mandıracılık, hayvancılık ve toprak tarımında faziletkâr performansı az maliyetle sunan MF 5S Serisi, MF 8S serisinde sağlanan ümranlı kullanıcı deneyimini sunmaya bitmeme ediyor” dedi.

Mete Has, fuarda Massey Ferguson'un Manisa Fabrikası'nda imal edilen ve Avrupa Birliği yeni asayiş yönetmeliklerine layıkıyla güncellenen modellerinden MF 2630 MR (65 hp) ve MF 2635 MR (75 hp) Serisi traktörlerin ve 48-245 hp arası traktör serileri, biçerdöver, silindirsel denktaş makinesi kabilinden sonuç uygulayım bilimi mahsul gruplarının da ekincilik üreticileriyle buluşturulacağı bilgisini verdi.

Massey Ferguson, “Bornto Farm” etkinliğinde dünyanın ciharıyek yanından çiftçilerle beraberinde araya geldi
AGCO'nun herhangi beraberinde devir çiftçilerin ve ekincilik üreticilerinin dilek ve gereksinimlerine hassas beraberinde bellik bulunduğunun altını çizen Mete Has, bu amaçla Massey Ferguson çeşidinden endamsız müddet evvela planlı beraberinde rençperlik kutlaması niteliğindeki “Bornto Farm” etkinliğinde, dünyanın ciharıyek yanından çiftçilerle beraberinde araya geldiklerini ve onları dinlediklerini kaydetti.

Mete Has, “Bu etkinlikte, Massey Ferguson'un çiftçilerin talepleri ve gereksinimleri doğrultusunda tasarlanan 7 yeni tarımsal kurnaz otomobil ve yeni sayısal hizmetleri de tanıtıldı. Temel maksat herhangi beraberinde devir küsurat popülasyon düşüncesince sürdürülebilir ve nitelikli besin üretimine katkıda bulunmak. Bornto Farm'da tanıtılan yeni makineler ve sayısal hizmetlerin tümü, çiftçiler düşüncesince en dobra kıymeti sağlayıcı merasimsiz ve emniyetli beraberinde birikim sunuyor. Tümü, ‘çiftçinin önceliği' ismini verdiğimiz beraberinde dal film film dizayn özelliğiyle destekleniyor. Türkiye yerine bu sayısal lansmanda en faziletkâr murahhas sayısı ile gine reis yerine tamamladık” niteleyerek konuştu.

MF 8S serisi, herhangi beraberinde bölgede yenilikçi dizaynlar sunuyor
Toplam 6 modelden oluşan beraberinde mahsul yelpazesini içeren MF 8S serisi; motor, kabin, şanzımanlar ve transfer organlarının yanı sıra, yeni kontroller ve irtibatlı teknolojiler kabilinden herhangi beraberinde bölgede yenilikçi dizaynlar sunuyor.

Yüksek standartlarıyla ürüne ayrılan bütçenin karşılığını olağandan verici MF 8S Serisi traktörler, değişik hasiyet paketleri ile baş başa gelerek, kullanıcının hoppadak gerekseme duyduğu özelliklere ifa yapmasına olanak veriyor. Motoru kabinden ayıran, gürültüden, ısıdan ve titreşimden yalıtan 24 santimetrelik mesafesiyle nazirsiz “Protect-U” dizaynı ise, MF 8S Serisi traktörleri ötekilerden ayıran esas hasiyet yerine öne çıkıyor. MF 8S Serisi, 205hp ile 305hp ortada altı model seçeneği sunuyor. Bu seride kâffesi traktörler, "Motor Gücü Yönetimi" özelliğiyle 20 hp fazladan kuvvet imkânı veriyor.

MF 8S Serisinin sektöre sürülmesiyle Massey Ferguson, çiftçilerin işlerini elan can alıcı beraberinde biçimde yönetmelerine arkalamak düşüncesince sonuç uygulayım bilimi ürünü makineleri şümullü beraberinde mükemmel irtibatlı işlev yelpazesiyle birleştirerek, böylecene çağcıl ve sürdürülebilir çiftçiliğin taleplerini karşılıyor.

MF 8S Serisi, sonuç yerine 285 ve 305 hp gücündeki dü yeni traktörü filosunu zenginleştirirken, başkaca serinin kâffesi traktörlerinde bundan sonra Dyna-VT Süper EKO sonsuz değişebilir şanzıman seçeneği bulunuyor.

MF 5S, hayvancılık ve toprak tarımında kullanma kolaylığı sağlıyor
Görüş alanıyla sınıfının en iyisi bulunan MF 5S serisi traktörler, 4 metrelik dolaşım dairesi yarıçapı, en ters katlı kibirli kötü ve uygulama özelliklerle erdemli ön yükleyici traktörler yerine biliniyor. Toplam 5 yeni traktörden oluşan MF 5S Serisi, başkaca elan beraberinde tomar nakil kapasitesi ve elan faziletkâr bekletme kapasitesi ile tarlada ve yolda çelimli başarım sergiliyor. Tümü 105 hp'den yeni 145 hp'ye denli azamî kuvvet sunan dört silindirli motorlarla donatılan yeni traktörler, Essential, Efficient ve Exclusive yerine üç tesisat paketi seviyesi seçeneği ile satışa sunuluyor. Yeni traktörlerde, en sonuç uygulayım bilimi ürünü, kullanması hazırlop kurnaz ekincilik teknolojilerinden yılgı arama sistemleri de karışma edinmek kıl payı beraberinde dal film film alternatif de sağlanıyor.

Çok cepheli beraberinde aralık bulunan MF 5S, faziletkâr performans, konfor ve çevikliği, bu seriyi en çağcıl ön yükleyicili traktör serisi işleyen hususi niteliklerle birleştiriyor. Tarla tarımında, hayvancılık yahut mandıra çiftliklerinde kullanılmak düşüncesince baş döndürücü akıllıca olan, basit, güvenilir, konforlu, baş döndürücü cepheli ve dobra kuvvetli bu traktörler, çağcıl çiftçilerin gerekseme duyduğu performansı az pres maliyetleriyle sunuyor.

Manisa'da imal edilen MF 2630 MR ve MF 2635 MR önceki kat çiftçilerle buluşacak
AGCO'nun Bursa Tarım Fuarı'nda yer borç gayrı ürünleri de Manisa'daki fabrikasında imal edilen yeni traktörleri olacak. Çevreci motoru (Stage 3B) ve AB Güvenlik Ana Yönetmeliğine akıllıca yerine imal edilmeye başlanan modellerden, 65 ve 75 hp gücündeki MF 2600 MR serisi, önceki kat Bursa Tarım Fuarı'nda çiftçiler ile buluştu.
Yeni modellerin nitelikleri şöyle;

Stage IIIB Common-Rail Motor (daha çevreci ve elektronik kontrollü beraberinde motordur)
Dijital amblem paneli (evrensel ölçün işaretler ile güneş ışığı altında bile elan okunaklı olmasını sağlar ve arttırma sürüş bilgilerini verir)
Koltuk sensörü (operatörün sığırtmaç koltuğundan kalması şeklinde sürüşü ve PTO kullanımını keser)
Elektro-hidrolik kumandalı 4WD, PTO ve Diferansiyel Kilidi (manuel kullanıma layıkıyla elan müsait ve konforlu kullanma sağlar)
Akü anne şalteri (tüm cazibe akımını asayiş gayeli keser)
Kilitlenebilir kötü (yetkisiz insanların müdahalesini önler)
Her dü yanda eş aynalar (operatörün taraf görmez noktaları görmesini sağlar)
3 noktadan temaslı tutamaklar (kabine elan sakıncasız gerileyiş ve biniş sağlar)
Koruyucu muhafazalar (operatörün dek etmesi beklenen ısı kaynakları asayiş gayeli yalıtılmıştır)
‘E' musaddak lastikler (daha beraberinde tomar asayiş sunma eder)

Samet Doğru

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?