USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Voleybolda gaye 2024 Paris Olimpiyatları'na avrat ve koca takımlarıyla gitmek

TVF Başkanı Üstündağ, 2024 senesinde Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek Yaz Olimpiyatları'na hem avrat aynı zamanda eş uçan top takımıyla eklenmek düşüncesince hazırlıklarının sürdüğünü söyledi.

Voleybolda gaye 2024 Paris Olimpiyatları'na avrat ve koca takımlarıyla gitmek
18-01-2022 11:20
Balıkesir

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Balıkesir'de planlı 17 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri 1. raundunun bitiş maçının peşi sıra AA muhabirine meydana getirdiği açıklamada, turnuvada neticeden henüz baş döndürücü Türk voleybolunun ne noktaya geldiğini görmenin ehemmiyetli bulunduğunu vurguladı.

Gençlerin herhangi ortak sabık sene henüz dobra olacağını dile getiren Üstündağ, şunları kaydetti:

"2021 yılının herhangi ortak sabık devir ivme ele geçiren voleybolun yılı bulunduğunu herhangi ortak daim beraberce gördük ve yaşadık. Bu açıdan tığ henüz iri organizasyonların ne denli tam yapıldığının ortak örneğiyiz. Türk voleybolunun enfrastrüktür ve üstyapısıyla, eş ve erkeğiyle ne denli iri muvaffakiyet elde ettiğini Balıkesir'de ortak kat henüz gösterdik. Bu halden iyice memnunum. 3-4 hastalıklı oyuncumuz bulunmasına karşın neler yapabileceğimizi gösterdik. Biz altyapılarda da behemehâl bitiş oluyoruz, ya böke oluyoruz yada en çirkin ikinci oluyoruz. Bu açıdan Türk voleybolu altyapısı ve havuzunun ne denli ehemmiyetli bulunduğunu görüyor ve yaşıyoruz."

"Olimpiyata değerlendirmek düşüncesince hazırlıklarımız bitmeme ediyor"

Üstündağ, Tokyo Olimpiyat Oyunları'na ekip kendisine yalnızca Kadın Voleybol Takımı'nın ülkeyi asimilasyon ettiğini anımsatarak, şu şekilde konuştu:

"Şu anda 2024 Paris Olimpiyatları'nın hazırlıklarına da doğrudan başladık. Paris Olimpiyatları'na ekip sporlarında hem eş bununla beraber koca uçan top takımıyla olimpiyata eklenmek düşüncesince hazırlıklarımız bitmeme ediyor. İnşallah herhangi ortak dü takımla da katılmayı dilek ediyoruz. Projelerimiz bitmeme ediyor, sportmen havuzumuzun degaje olması yaptığımız çalışmaların müspet yansıması kendisine karşımıza çıkıyor."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler