USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

UFS Academy gelişim fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor

Türkiye'de herhangi bir 2 hevesli mutfaktan birine giren Unilever Ev Dışı Tüketim, UFS Academy isimli sanlı taşınabilir uygulamasını gastronomi sektörüne tanıttı. Uygulama ile kol temsilcileri, pişirme tekniklerinden, gastronomi trendlerine, en aktüel terbiye içeriklerine taşına

UFS Academy gelişim fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor
20-10-2021 15:09
Unilever Ev Dışı Tüketim, şefler ve aş damı personellerinin gelişimine yarar gelmek ve gastronomi alanının sürdürülebilirliğine katkıda mevcut peyda buyurmak bunun şeklinde geliştirdiği ‘UFS Academy' isminde hareketli uygulamasını tanıttı. ‘UFS Aademy' uygulamasının lansman toplantısına Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, TÜRYİD Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Cizreli ve adlı sanlı şef Arda Türkmen katıldı. Toplantıda UFS Academy uygulamasının sunmuş olduğu özelliklerin yanı esna Unilever Ev Dışı Tüketim'in şeflerle gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçları, şefler ve aş damı personellerinin kariyer yolculukları ve hevesli gelişimlerine müteveccih yetişek ihtiyaçları, şefler ve aş damı personellerinin yetişek içeriklerine erişimi mevzuları ele alındı.

UFS Academy ile yarının mutfağı 7/24 şeflerin cebinde

Dünyanın en iri kayıt ve çabuk istihlak ürünleri üreten şirketlerinden bir tanesi bulunan Unilever'in Ev Dışı Tüketim Kategorisi, ‘UFS Academy' isminde hareketli uygulamayı geliştirdi. Uygulama ihtiva ettiği parasız eğitimlerle şeflere esas reçetelerden gelecek kur pişirme tekniklerine, evren mutfaklarından en şimdiki gastronomi trendlerine serbest yan yana yelpazede yetişek içerikleri sunuyor. Şefler uygulamadaki eğitimlere diledikleri devir hareketli cihazları üstünden erişebiliyor. Eğitim modüllerinin sonundaki testleri bitiren şefler ise dünyanın en güzel 10 aş damı sanatları enstitüsü ortada aziz ICCA akreditasyonuna eş sertifikalar alıyor. “Takımını Yönet” ayrıcalığı ise şeflere bütün aş damı kadrosu düşüncesince eğitimler düzenli yazar izleme ika imkânı sunuyor.

Uygulamada, videoların 2 dakikanın altında ve reklam içermeyecek halde hazırlandığı bildirildi. Dünyanın ciharıyek tarafındaki bilirkişi şefler çeşidinden hazırlanmakta bulunan en şimdiki ve şümullü şef eğitimlerine parasız ve bıkılmayan yerine erişmek talip şeflerin UFS Academy hareketli uygulamasını hareketli cihazlarına indirmesi ehliyetli oluyor.

İnternet şeflerin katışıksız kolu oluyor

Unilever Ev Dışı Tüketim'in Türkiye'de şeflerin yetişek ve hevesli gelişim alışkanlıkları ve gereksinimlerine müteveccih araştırı gerçekleştirdi. Araştırma, şeflerin iri yan yana çoğunluğunun hevesli gelişim, alışkanlıkları izleme buyurmak ve işleriyle ilişik mevzularda istişare buyurmak düşüncesince devir içi kaynaklara başvurduğunu gösteriyor. Şefler devir içi eğitimlerin gelişmeleri düşüncesince ehemmiyetli bulunduğunu düşünüyor. Ancak şeflere devir içi eğitimlere iştirak halleri sorulduğunda şeflerin yüzdelik 60'ının hayatında on paralık devir içi yan yana tahsile katılmadığı ortaya çıkıyor. Araştırmaya eklenen şeflere mucibince hevesli gelişimlerinin önündeki en iri engeller devir ve bütçe kısıtları. Eğitim fırsatlarının faydalarını düşündüklerinde ise şeflerin en baş döndürücü dikkatini çekici unsurlar ortada evren mutfaklarına ilişkin bilim sahibi peyda buyurmak ve arsıulusal yan yana şehadetname kabul buyurmak arazi alıyor. Ayrıca şeflerin az elan hepsi mutfaktaki ekiplerinin hevesli gelişimini yakından izleme buyurmak ve eğitimlerini şahsen planlamak istiyor.

Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, “Unilever Ev Dışı Tüketim kadrosu yerine rastgele 2 hevesli mutfaktan 1'ine ulaşmanın, şeflerle yaklaşan değini şeklinde çalışmanın bizlere sağlamış olduğu baş döndürücü kalburüstü iç görülerin yanı esna baş başa getirmiş olduğu yan yana günah da var. Bu doğrultuda tığ de ev dışı istihlak alanının gelişimine yardım sağlayacak adımlar atmaya odaklanıyoruz. Senelerdir markamızın ‘Destekle, İlham Ver, Geliştir' hedefi doğrultusunda yaşama geçirdiğimiz projelerle piyasaya değişik bölgelerde dayanaklık buyurmak veriyoruz. Şimdi de gene şeflere kulak vererek, onlardan aldığımız iç görülerle UFS Academy'i tasarladık. Mutfağın ve şefliğin doğası hem acemi lezzetler geliştirirken bununla müşterek aş damı ekosisteminde ehemmiyetli bulunan besin atığı, paket servis kabilinden değişik alanları yönetirken şeflerin tetikleyici boşluk açılarına eş olması ve optimizasyon yapmasını gerektiriyor. Oysa aş damı derece talepkâr ve dip yan yana ekosistemde şefler menfaatlerini geliştirmeye ehliyetli zamanı ayıramayabiliyor.

UFS Academy ile eğitimde zaman, mahal ve bütçe kısıtlamalarını yıkmayı amaçlıyoruz. Şeflerin mutfağın dip akışından buldukları evvel fırsatta acemi tarifler düşüncesince sabah yeli alabilmesi, evren mutfaklarını ve en kâr alışkanlıkları izleme edebilmesi, ekiplerinin gelişimine yardım sağlayabilmesi düşüncesince geliştirdiğimiz yan yana infaz bu. Ayrıca kariyer yolculuğunda da hevesli gelişimine anbean bitmeme edebilmesini hedefliyor. Şeflerin 7/24 cebinde olmayı amaçlıyoruz. Türkiye'nin ciharıyek yanından şefler ve mutfaktaki ekipleri düşüncesince yan yana sabah yeli hareketi, yan yana hevesli gelişim yolculuğu başlatıyoruz ve UFS Academy'den yarar sağlamasını umuyoruz” dedi.

Turizm, Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Big Chefs Kurucusu Gamze Cizreli, “Zorlu sabık yan yana pandemi sürecinin peşi esna piyasanın istikbaline umutla bakıyoruz. Hatta 2022 yılının 2019 rakamlarının üstünde çıkacağını ön görüyoruz. Bu da elbette ki yan yana istihdam açığı oluşturuyor. Bu sebepten dolayı UFS Academy kabilinden şeflere acemi evren ve tagaddi trendlerine, acemi pişirme tekniklerine hızlıca yetişebilme imkânı sunan, rastgele yerden ulaşılır hareketli yan yana uygulamayı baş döndürücü kalburüstü buluyorum. Sürdürülebilirlik boyutunu da unutmamak gerekiyor. Önümüzdeki çağda acemi eklenecek içeriklerle baş başa besin israfının azalması, elan az plastik kullanması ve elan az karbon salımı ile ilişik de mutfaklarda yan yana farkındalık oluşturacak yan yana infaz olacak. UFS Academy'nin hem piyasaya hem ülkemize bununla müşterek katmış olduğu bedel açısından gezegenimize baş döndürücü faydası dokunacağına inanıyorum“ dedi.

Şef Arda Türkmen ise “Bir şef yerine değerlendirdiğimde Unilever Ev Dışı Tüketim'in geliştirdiği UFS Academy hareketli uygulamasının sektörümüzdeki bütün şeflerin gerekseme aceleten başvuracağı ve hızlıca kâr alabileceği yan yana pınar bulunduğunu söyleyebilirim. Profesyonel gelişimini desteklemek, bilim dağarcığını yeniliklerle güçlendirmek, acemi yöntemler ve trendler bellemek talip rastgele paydaşın kesinlikle başvuracağı yan yana pınar olacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler