USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Trafik polisinin sadakatli arkadaşı 'Köpük'

Sinop'ta 13 senedir bire bir kavşakta fariza eden trafik polisi Halis Arslan'ı, çıkmaz köpeği "Köpük" bekâr bırakmıyor.

Trafik polisinin sadakatli arkadaşı 'Köpük'
18-11-2021 12:00
Sinop

Trafik ışıklarının bulunmadığı Sinop'ta 13 senedir ayrımsız kavşakta fariza karşılayıcı trafik polisi Halis Arslan'ı, çıkmaz köpeği "Köpük" bekâr bırakmıyor.

Arslan'ın yolu, kısaca müşterek sene evvel çevredeki esnafın "Köpük" ismini verdiği çıkmaz köpeği ile kesişti. Yanına ulaşınca su ve şart verdiği köpek, Arslan'ın o günden sonraları emek saatleri içerisindeki en sadakatli arkadaşı oldu.

Köpük, emek ortamında Arslan'ın yanından ayrılmıyor. Arslan ile Köpük'ün dostluğu görenlerin de takdirini çekiyor.

Polis memuru Halis Arslan, AA muhabirine, Köpük ile dostluklarının aşırı hususi bulunduğunu söyledi.

Her güneş yanına mevrut Köpük'ü görmediğinde gözlerinin onu aradığını anlatım fail Arslan, "Sabah işe geldiğimde beni aracımı otopark yeri ettiğim yerde bekliyor. Gün boyu yanımdan ayrılmıyor." dedi.

Arslan, sabahleyin ve tarih ortası saatlerinde aşındırmak yerken Köpük'ün de karnını doyurduğunu belirterek, "Kendi ihtiyacım olmasa güçlü yahut fariza icabı kavşaktan ayrılamasam da gözüm daima onda. Mutlaka onu doyurmalıyım. Kısa müddet de olsa mesaiye açıklık verip Köpük'ü doyuruyorum." diyerek konuştu.

"Dört güneş ayrı kaldık, tek bilinçlilik yememiş"

Rahatsızlanan köpeğin müşterek müddet Sinop Belediyesine ilgilendiren barınakta kaldığını kail Arslan, şunları aktardı:

"Son senelerde az buçuk rahatsızlanmıştı. Barınağa aldırdık, sağlıklı olsunlar dobra müşterek halde tedavisi yapıldı. Yalnız Köpük'ün orada kalmış olduğu dört güneş ortamında tek bilinçlilik yemediğini öğrendim. Aşırı üzüldüm. 'Böyle olamaz Köpük'ü esasen yanıma getirin' dedim. Geldiğinde aşırı zayıflamıştı. Şimdi buluştuk, esasen bu arada fariza hazırlamaya bitmeme ediyoruz."

Esnaf Aynur Arslan da "Bizim de müşterek süredir dikkatimizi çekiyor. Halis Bey'i filhakika biliyoruz, etraflıca süredir burada fariza yapıyor. Şimdi Köpük ile görüyoruz sürekli ve aşırı bahtiyar oluyoruz. Dışarıdan bakınca aşırı dobra müşterek hukuk görüntüsü." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 771

The include file 'json/puan_59222_1_3.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler