USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Serdar Dursun: “Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum”

Fenerbahçeli topçu Serdar Dursun, Beşiktaş derbisi evveliyat meydana getirdiği açıklamada, “Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum” dedi.

Serdar Dursun: “Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum”
04-05-2022 19:21

Fenerbahçeli topçu Serdar Dursun, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak laflarına başlamış olan Serdar Dursun, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynayacakları Beşiktaş derbisini düzeltmek düşüncesince gideceklerini tabir ederek, “Özel birlikte maç, derbi. Kazanmak düşüncesince gideceğiz. 3 maçımız kaldı. İnşallah 3'te 3 yapmış olup sezonu elleme biçimde dolaşmak istiyoruz” biçiminde konuştu.

“Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum”

Gelecek yıl de performansının üstünde almak istediğini aktaran Serdar, “Geçen yıl gol kralı olmuştum bu yıl de 1. sıralarda 14-15 gollü oyuncular var. 1 gol kaldı. 3 maç var. Ondan ilkin de açıklamıştım. Herkes bu seviyeye ulaşınca gol krallığını sürmek isteyecektir. Herkes gol kralı kızarmak istiyor. Tabi 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. 1. tam mevcut kızarmak istiyorum. Bu başarım seneye düşüncesince kâfi mi? Fenerbahçe'de rastgele devir fevk seviye. Her devir para aktarımı olabilir forvetler sağlık starlar sağlık diyelim. Ben de hesabına almak istiyorum. Sezonu en elleme biçimde dolaşmak istiyorum. Seneye bakalım ne olacak ne bitecek. Kim gelirse gelsin ego performansımı gösterip, birlikte numara ileri uç oyuncusu kızarmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Gol krallığında minimum müddet meydan benim”

Sezona sakatlıkla başladığını vurgulayan Dursun, “Bu yıl ego aşırı talihsizlikler yaşadım. Geldiğim evveli maç sakatlandım bu beni art attı. Az oynadım. Şimdi gol krallığına da bakarsak, minimum evveli 11 oynayan benim. En az dakika meydan benim evveli 10 sırada. Son 2 aydan buyana henüz akla yatkın yanlışsız evveli 11 oynuyorum. Bir ileri uç oyuncusu düşüncesince evveli 11 dingildemek rastgele devir önemlidir. Bakalım seneye ne olacak. İnşallah hepsi düşüncesince elleme olur” niteleyerek konuştu.

“İsmail Hoca bana güvendi”

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın namına istinaden evveli 11'de oynattığının altını çizen Serdar Dursun, şu ifadelere toprak verdi:
“Takım şekilde istediğimiz performansı gösterdiğimizi düşünüyorum. İsmail Hoca geldiğinden buyana şu an Avrupa'da sonuç devre 15-16 maçta en erdemli istikrarı yakaladık. Bana istinaden fevk hesabına üstlük 11 oynattı. Takımdaki bir aşırı aktör bundan hakeza rastgele hafta hesabına koyarak oynuyor. Her hafta evveli 11 oynamaya başladı. 4-3-3 sistemine döndü ego de bu sistemde pivot santrfor ve ya gerçek olmayan 9 şekilde henüz aşırı topla oynamama izin ediyordu. Bazı hocalar defansın peşinde dikili kalmanı ister. Hoca istiyor ki sonsuz ön tarafta gezebilirim, kenarlara gelebilirim, küf bağlantısında araştırma görevlisi olabilirim. Benim düşüncesince en ehemmiyetli nesne baş şekilde oynarsan ferde gelirse henüz şen çıkıyorsun. Hocaya da teşekkürname geçirmek istiyorum. Bana güvendi, oynattı. Bazen olabilir ya 2-3 maç gol atamazsın doğrudan yedeğe çekilirsin. Öyle birlikte şansım da oldu.”

“Her pik gol atmak düşüncesince çıkarım”

Daha birlikte tomar müddet alması yerinde 20-22 ortada gol kaydedebileceğini tamlayan 30 yaşındaki futbolcu, “Rakam şekilde 14 oldu. 3 maç kaldı bakalım vakit sonu ne olacak. Ben rastgele devir koşa hanelere erişmek istiyorum. 10 gol 20 gol niteleyerek söyleyemem. Her pik ego gol atmak düşüncesince çıkarım. Her pik baş şekilde gol asist ile başlarım. Tabi birlikte numara şekilde şu an 14 henüz birlikte tomar oynasaydım 20-22 olabilirdi. Kafa şekilde az buçuk daim görüntü gücüm yüksektir” niteleyerek konuştu.

“Arda inşallah çelimsiz sürede Avrupa'ya gider”

Sarı-lacivertli futbolcu, grup arkadaşı dinç topçu Arda Güler üstünde da konuşarak, “Arda'yı yazdan buyana tanıyorum. İlk idmanlarda gördüm. Kendini muhtemelen ediyor lazım istemez. Herkes anlıyor aşırı ayrı ayrı birlikte kabiliyeti olduğunu. Çok dinç henüz 17 yaşında. Bu yıl oynadığı seneye layıkıyla aşırı sunturlu işler yaptı. Çok da elleme ve bembeyaz birlikte çocuk. Benim rastgele devir gençlere önerim; Fenerbahçe kabil camialar aşırı büyük. Hele Türkiye'deki dinç oyuncular düşüncesince hakeza baskılarla dingildemek zordur. İlk yıl az buçuk henüz kolaydır ancak seneye Arda düşüncesince ne olacak onu bilemem. İnşallah günah bela yapılmaksızın kendini geliştirir. Kişilik şekilde hakeza kalır. Fenerbahçe zordur, lazım istemez garip oyuncular var. Forma rekabeti de olacak. İnşallah sonuç maçları da elleme geçirip Avrupa'ya en çelimsiz sürede gider” değerlendirmesini yaptı.

“Jeneriklik goller aktör ve taraftarlar düşüncesince elleme oluyor”

Serdar Dursun, değişkin vuruşlarla goller atmayı sevdiğini dile getirerek, “Ben sonsuz hakeza birlikte şeyler denerim. Küçüklüğümden beri. Vuruş nitelikleri kabil kendimi ihya açısından. Röveşata golleri de atmıştım eski dönemlerde. Şu an Fenerbahçe'de garip ayrı ayrı birlikte golüm henüz olmadı. 3 maçım var. Bir ukubet atışı oldu, değişikti. Gol goldür, rastgele gol önemlidir. İnşallah jeneriklik goller yandaş ve aktör düşüncesince henüz elleme oluyor” ifadelerine toprak verdi.

“Genç oyuncular kendilerine güvensinler”

Kariyerinde 24 yaşından sonradan birlikte sıçrama yaşadığını kail Serdar Dursun, bu durumun dinç futbolculara dayanıklı olması gerektiğine değinerek, şu ifadelere toprak verdi:
“Zamanından köle aşırı videoteyp ve fotoğraflar var. 22 yaşlarında maçlara gelirdim 2. ligde oynuyordum. Karagümrük zamanındandı o video. Ben rastgele devir kendime kani birlikte oyuncuydum. 2. ligde oynuyordum ancak ‘bir gündüz orada olacağım' niteleyerek kendime söylüyordum. İnanıyordum ve afsun ediyordum. Bu yaz hakeza öneri olunca buraya geldik. Böyle birlikte before-after videosu çektik. Güzel oldu. Her devir çoluk çocuk yahut benim kabil süper lige gelip oradan birlikte madun lige oradan 2. lige sakıt oyuncular düşüncesince birlikte imge kaynağıdır. Ben de anca süreçler yaşadım. Bazı oyuncular hakeza yerlerde adım atar ego az buçuk düştüm diyelim. 24'ten sonradan birlikte kariyer sıçraması oldu. Kazıya kazıya oldu. Kariyerime bakarsak nereden nereye geldim. İnşallah dinç oyuncular düşüncesince imge olur. Burada da oluyor. Oynayamıyorlar birlikte gitmekteler 2.lige 3.lige ve kafaları ‘acaba sonlandı mi' niteleyerek karışıyor. Herkes dinç oyuncular kendilerine güvensinler. Benim kariyerim de hakeza oldu."

"Yeter ki ukubet bölgesinde topla buluşayım, meslek ayırt etmiyor"

Hangi sistemde henüz şen oynadığı sorulmasının arkası sıra Serdar, "4-3-3'ün uğrunda oynamayı seviyorum. Sahte 9 tarzı. Bazen 10 numaraya gelip hile oluşturmayı ve ya kanatlara gitmeyi. 3-4-3'ün önü de elleme oluyor. Benim düşüncesince en ehemmiyetli nesne kâfi ki ferde öne gelsin. Yeter ki ukubet bölgesinde topla buluşayım. Sistem ayırt etmiyor” cevabını verdi.

"Süper Lig'de kariyerli oyuncular var"

Süper Lig ile ait de mütekellim Serdar, açıklamasını şöyle tamamladı:
"Lige bakarsak güç birlikte lig. Katı birlikte defans meydana getirilen bi lig. Bireysel aktör şekilde becerikli birlikte lig. İyi kariyerli oyuncular var. Benim düşüncesince de anlaşılmaz on paralık hakeza süper ligde ha mu. Son 3 haftaya girdik. birlikte numara 15 golde rastgele lige bakarsak 18-20-25 yöresinde oluyor. Cevaplamam az buçuk zor. Belki ligden ihtimal defanstan kaynaklı ihtimal oyuncular yeterince başarım göstermedi."

Bora Akyol- İsmail Yasin Akçın- Mehmet Şirin Topaloğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler