USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sağlık Bakanı Koca: Sabit ek ödemenin umumi ödeme gücüne aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şişman sözleşmede çakılı ek ödemenin artırılması düşüncesince yayınlanan çabayı hatırlatarak, "Bu çakılı ödemenin umumi ödeme gücüne aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor. Daha adaletli ortak ek ifa düşüncesince

Sağlık Bakanı Koca: Sabit ek ödemenin umumi ödeme gücüne aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor
09-10-2021 12:57
Ankara

Bakan Koca, Öz Sağlık-İş Sendikasının Afyonkarahisar'da planlı Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'na videoteyp ileti gönderdi.


Emek hareketine ehemmiyetli katkılar sunmuş güzel ortak konfederasyon bulunan Hak-İş'in görünüm ve kültürünü yatkın güre ortak sendika namına Öz Sağlık-İş'in, Bakanlık bünyesindeki esenlik işçilerinin şişman miktarda itimatını kazandığını tamlayan Koca, bu başarısından çevre Öz Sağlık İş Sendikasını kutladığını söyledi.

Ülkenin herhangi ortak noktasına karışmış esenlik kurumlarında, işçisi ve memuru 1 milyonu aşan esenlik mensubunun çecik en kalifiye hizmeti sunmanın gayreti içre olduğuna dikkati çekici Koca, "Bu esenlik ordumuzun gayretini ve fedakarlığını pandemi zamanında kâffesi halkımız ortak el elan görmüş oldu ve ölçüm etti. Gerçekten kâffesi dünyanın başlangıç etmekte âcizlik kalmış olduğu yüzyılın en şişman tehdidi karşısında esenlik ordumuz yüksek ortak himmet harcama etti. Salgının gene bugüne şişman ortak çabayla gerektiğinde bölük halkından yoksun namına gerektiğinde izinleri silme ederek fasılasız akıcı ortak biçimde yoğunluğun üstesinden geldiler ve esenlik kurumlarımızı ayakta tutmayı başardılar. Birçok mütekâmil ülkenin tersine övünç edeceğimiz ortak muvaffakiyet gösterdiler." niteleyerek konuştu.

Sağlık çalışanlarını ortak etraflı namına gördüklerini ve aşılamada evleviyet verdiklerini anımsatan Koca, bu himmet ve başarının paydaşı bulunan personelleri ortak el elan kutlayarak teşekkürlerini iletti. Bu çetince günlerin en çelimsiz müddette geride kalacağını dile getiren Koca, "Hayat normale döndüğünde de esenlik hizmetlerimizi ve emeğimizi geleceğe elan çelimli biçimde çekmek düşüncesince beraberce biçim alacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde akıbet 20 senedir istikrarla sürdürdükleri "sağlıkta tahavvül vizyonu" sebebiyle başlangıç döndürücü ehemmiyetli mesafeler aldıklarını ve önlerinde başlangıç döndürücü hedefleri bulunduğunu vurgulayan Koca, "Ülkemizi derman ve tıbbi uygulayım bilimi karışma kazanmak gibi herhangi ortak evrede kişi esenlik gereksinimlerini karşılayabilen ve ihraç fail ortak noktaya taşıyacağız. Sadece çağcıl esenlik tesisleri mensur etmekle yetinmeyeceğiz, vatandaşımızın kâffesi esenlik gereksinimlerini karşılayacak, herhangi ortak yönüyle metin ortak maşer mensur edeceğiz. Bu amaca herhangi ortak yaştan, herhangi ortak sınıftan ülküsel sahibi esenlik çalışanlarımızla beraberce çiğin omuza fiilen ilerleyeceğiz. Sistemimizin en şişman gücü esenlik çalışanlarımızdır." ifadelerini kullandı.

Hedeflerinde elan ileriye gidebilmek düşüncesince esenlik ordusunun elan donanımlı, elan motive ve çelimli düzeye taşınması icap ettiğini başlangıç döndürücü dobra bildiklerini vurgulayan Koca, şunları kaydetti:

"Toplu sözleşmede çakılı ek ödemenin artırılmasına beraberce güç gösterdik. Bu hususta dayanak sağlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Hazine ve Maliye Bakanlığımıza da başkaca müteşekkirim. Bu çakılı ödemenin umumi ödeme gücüne aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor. Daha adaletli ortak ek ifa düşüncesince mücahede gösteriyoruz. Sadece ahit düşüncesince değil çalışanlarımızın erte emeklilikte de bol bolamat düzeyine koruyabilmenin düşkü içindeyiz. Çalışma koşullarımızı doğruluk ve günah temelinde en adaletli düzeye çekmek düşüncesince herhangi ortak daim beraberce çalışacağız. Öz Sağlık İş Sendikasını bu yolda ehemmiyetli ortak paylaşımımız namına gördüğümü ortak el elan tabir eylemek istiyorum."


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler