USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sağlık Bakanı Koca: Sabit ek ödemenin umumi ekonomik duruma aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dolgun sözleşmede çakılı ek ödemenin artırılması düşüncesince yayınlanan çabayı hatırlatarak, "Bu çakılı ödemenin umumi keseye aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor. Daha adaletli birlikte ek ifa düşüncesince mücahe

Sağlık Bakanı Koca: Sabit ek ödemenin umumi ekonomik duruma aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor
09-10-2021 12:57
Ankara

Bakan Koca, Öz Sağlık-İş Sendikasının Afyonkarahisar'da planlı Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'na videoteyp ileti gönderdi.


Emek hareketine ehemmiyetli katkılar sunmuş esaslı yanında konfederasyon bulunan Hak-İş'in manzara ve kültürünü yatkın dinç yanında sendika adına Öz Sağlık-İş'in, Bakanlık bünyesindeki esenlik işçilerinin iri miktarda itimatını kazandığını tamlayan Koca, bu başarısından ötürü Öz Sağlık İş Sendikasını kutladığını söyledi.

Ülkenin rastgele noktasına karışmış esenlik kurumlarında, işçisi ve memuru 1 milyonu aşan esenlik mensubunun çecik en kalifiye hizmeti sunmanın gayreti ortamında olduğuna dikkati çekici Koca, "Bu esenlik ordumuzun gayretini ve fedakarlığını pandemi zamanında hepsi halkımız yanında defa elan görmüş oldu ve ölçüm etti. Gerçekten hepsi dünyanın giriş etmekte beceriksizlik kalmış olduğu yüzyılın en iri tehdidi karşısında esenlik ordumuz faik yanında çalışma harcama etti. Salgının kökeninden bugüne iri yanında çabayla gerektiğinde bölük halkından yoksun adına gerektiğinde izinleri silme ederek geceli gündüzlü okunabilen yanında halde yoğunluğun üstesinden geldiler ve esenlik kurumlarımızı ayakta tutmayı başardılar. Birçok mütekâmil ülkenin bilakis kıvanma edeceğimiz yanında muvaffakiyet gösterdiler." diyerek konuştu.

Sağlık çalışanlarını yanında halis muhlis adına gördüklerini ve aşılamada evleviyet verdiklerini anımsatan Koca, bu çalışma ve başarının paydaşı bulunan personelleri yanında defa elan kutlayarak teşekkürlerini iletti. Bu çetince günlerin en endamsız müddette geride kalacağını dile getiren Koca, "Hayat normale döndüğünde de esenlik hizmetlerimizi ve emeğimizi geleceğe elan çelimli halde çekmek düşüncesince beraberce minval alacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde akıbet 20 senedir istikrarla sürdürdükleri "sağlıkta transformasyon vizyonu" sebebiyle aşırı ehemmiyetli mesafeler aldıklarını ve önlerinde aşırı hedefleri bulunduğunu vurgulayan Koca, "Ülkemizi çıkar minval ve tıbbi uygulayım bilimi müdahale iktisap kılmak kadar rastgele evrede zat esenlik gereksinimlerini karşılayabilen ve ihraç fail yanında noktaya taşıyacağız. Sadece çağcıl esenlik tesisleri düz yazı etmekle yetinmeyeceğiz, vatandaşımızın hepsi esenlik gereksinimlerini karşılayacak, rastgele yönüyle mıhlı yanında maşer düz yazı edeceğiz. Bu amaca rastgele yaştan, rastgele sınıftan mefkûre sahibi esenlik çalışanlarımızla beraberce dal omuza fiilen ilerleyeceğiz. Sistemimizin en iri gücü esenlik çalışanlarımızdır." ifadelerini kullandı.

Hedeflerinde elan ileriye gidebilmek düşüncesince esenlik ordusunun elan donanımlı, elan motive ve çelimli düzeye taşınması icap ettiğini aşırı dobra bildiklerini vurgulayan Koca, şunları kaydetti:

"Toplu sözleşmede çakılı ek ödemenin artırılmasına beraberce güç gösterdik. Bu hususta dayanak verici Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Hazine ve Maliye Bakanlığımıza da başkaca müteşekkirim. Bu çakılı ödemenin umumi ödeme gücüne aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor. Daha adaletli yanında ek ifa düşüncesince mücahede gösteriyoruz. Sadece dakika düşüncesince değil çalışanlarımızın erte emeklilikte de bolluk düzeyine koruyabilmenin düşkü içindeyiz. Çalışma koşullarımızı adalet ve vebal temelinde en adaletli düzeye çekmek düşüncesince baştan sona beraberce çalışacağız. Öz Sağlık İş Sendikasını bu yolda ehemmiyetli yanında paylaşımımız adına gördüğümü yanında defa elan tabir kılmak istiyorum."


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler