USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Online'nın kolaylılığı; bir çalıştırıcının tecrübesiyle hibrit egzersiz

Fiziksel Performans Uzmanı Selçuk Değirmenci, fitness ve online sporla ait can alıcı açıklamalarda bulundu. Değirmenci, bitmeme edilmeyen üyeliklerin fitness piyasasının doğruyu bulunduğunu belirterek, bunu bir yarar kapısı kendisine görenlerin de bulunduğunu söyledi. Sonuç alına

Online'nın kolaylılığı; bir çalıştırıcının tecrübesiyle hibrit egzersiz
11-03-2022 13:32
Fiziksel Performans Uzmanı Selçuk Değirmenci, tagaddi alışkanlıklarının değişmesi, müheyya besin ve fast food alanının genişlemesi, büro mensuplarının sayısının artmasıyla akıbet zamanlarda ivme eline geçiren fitness piyasasının pandemi sonrası değerli çağını yaşadığını aktararak, "Halihazırda evren doğrusu kentli nüfusun arttığı ve düzentileme yaşamının ofislere kaydığı bir devre girmişti bu fark zat zarfında dimdik dirim düşüncesince bir problemken akıbet zamanlarda toy bir hadise yaşamımıza girdi, 'pandemi'.

Bu aşırı da kalabalık sıfır günce hayatımızı henüz da sınırladı. Ofiste çalışmanın handikaplarını çözememişken çabucak evde düzentileme özelliğine güzeşte milyonlarca kişioğlu ayrımlı sorunlar yaşamaya başladı. Verimliliğini tartışmamakla bu arada aşırı konforlu bir düzentileme çeşidi bulunduğunu söylemem lazım. Hatta az buçuk bir tomar konforlu, online aşındırmak servislerinin insanlara gevşeklik etme lüksü sunmasını da menfez önüne alırsak insanoğlu az henüz evlerinden çıkmadan bir sahn kuracak duruma geldi. Ofis yaşamı fitness sektörünü akıbet adım canlandırmıştı deminden bu toy çevrim bu sektörün değerli devri oldu” biçiminde konuştu.

"1 milyarın üstünde insan, online fitness uygulamaları kullanmaya başladı”

Selçuk Değirmenci, online fitnessa yönelmenin çabucak bir tomar nedeni olduğuna nazarıitibar çekerek, “Genel afiyet problemleri, obezite, vakfe bozuklukları, bediiyat ve içtimai medyada görünür olma vaziyeti alanı büyütmeye bitmeme ediyor. Fitness piyasasının hayattaki büyüklüğü 100 bilyon Doların üzerinde. Türkiye de aceleci gelişen bir alışveriş ancak gine de Avrupa pazarının epey gerisinde. Hem pandemi yasaklarının bununla birlikte değme şeyi evde özne şahısların sporu da evde etme tutkusu alanı bambaşka bir yönde de hareketlendirdi. Online spor tüketicilere akıbet dü yılda damgasını vurdu. Dünyada fitness uygulamaları pazarı tahminî 10 bilyon Dolarlık bir hacme ulaştı. 1 milyarın üstünde insanoğlu online fitness uygulamalarını kullanmaya başladı” ifadelerini kullandı.

"Sonuç alınamayan egzersiz ve üyelik akla yatkın değildir"

Spor salonlarında egzersizlerin güdeleme eksikliğinden çevre sağlıksız bırakıldığına yer veren Değirmenci, şu cümlelere arazi verdi:

"Bir salona değişik spor özne şahısların yaşamış bulunduğu hastalıkların ayrımlı biçimlerinin online sporda da görmeye başladık. Fitness ve esasta dört başı mamur sporlar, motivasyon, irade, devamlılık ve sıkı ister. Maalesef maddesel kaygıları önde olanlar bu bu sektörün güvenilirliğini sarsıyor. Fiziki kapasitesinin aşırı bir tomar üstünde üyeye eş bir salonun üyesi aşırı bir bitmeme edeni az niteleyerek demek gerekir. Ve sık sık mahsus bir olaydır bu; 'Bir yıllık üyeliğim mevcut bir gitmiyorum, gidemedim'. Aslında hepsi gitse doğrusu fiziksel kendisine bu belkili kaçınan o işletmelerin malikleri de bunu oldukça güzel biliyor.

Yeterince dayanak noktası almayan, motive edilmeyen insanların bir salonda ne yapacaklarını körlemeden bir arkadaşımın tabiriyle hamster üzere adım atması en bir tomar 2-3 hafta devam ediyor sonraları ödenmiş bir üyelik bedeli ve elbette ki liyakatsiz bir semere oluyor. Sonuç alınamayan egzersiz ve üyelik akla yatkın değildir. Fitness'ta tecrübesi sıfır birinin aletleri ve hareketleri tanıması bir müddet konusudur ondan sonra gerekseme bulunan düzentileme şeklinin bulunması icap eder ki bunu bir bilirkişi yapılmaksızın bulması aşırı zordur."

"Spor egzersizleri hibrite akla yatkın yöneliyor"

Spor çalışmalarının hibrite akla yatkın gittiğini aktaran Selçuk Değirmenci, “İnsanlar güzel kalibrasyon ile geçmiş ihtiyaçlarının belirlemeli, sağlığı önceleyen estetiğin henüz ondan sonra kendinden geleceği bir izlence bulmalı. Online sporda sığa problemi namevcut bir pratikte örgen sayısının önemi namevcut bir binlerce ayrımlı kişiye benzeşim programlar ne adım akla yatkın semere verebilir? Bir uygulamaya insanoğlu ne genişliğinde disiplinle uygulama eder? Öncelikler ve ölçümler ne genişliğinde dimdik olabilir? Bence burada yapılacak bilinçlilik hibrit bir model: onlinenın ulaşılabilirliği ve bir uzmanın desteği birleşmeli.

Evde egzersiz gerçekleştirmek isteyenler, kilogram hasretmek arzu edenler ve zatî bir çalıştırıcı katkısı arzu edenler düşüncesince kılıç bunu Head Coach Sport'ta yaşama geçirdik. 45 günce bir programla evde yahut bulunulan rastgele bir yerde ayrıca rastgele bir zatî çalıştırıcı alınmayan egzersiz merkezinde bu izlence uygulanabiliyor. Yaş, cinsiyet, destan kilo, yağ-kas payı Par-Q testi verileri ile şahıslara hususi programlar yapılır esas kişilerce tagaddi ve egzersiz planları izlem ediliyor. Çalışma yaşamımızın bulunduğu üzere spor ve egzersizlerimizin de adım adım hibrite akla yatkın evrilmesini mübrem kendisine görüyorum” niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler