USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Online eğitime talep arttı

Son yıllarda online eğitim platformlarına kalan talep, öğrencilerin yönelimlerini de ortaya koydu. Branşlar ortada ilkin Almanca edinmek neredeyse ecnebi lisan eğitimini yükselişe geçerken, piyano ve yay kabilinden hususi kabiliyet derslerimizi de önceki yeğleme edilen alanlar ortada bu

Online eğitime talep arttı
06-09-2022 11:09

Pandeminin ağırlık etmiş bulunduğu alanlardan bir tanesi bulunan eğitimde, online platformlara bulunan nazarıitibar herhangi ortak güzeşte devir artıyor. Binlerce ziyaretçiye vasıl eğitim platformlarında, öğrencilerin rüçhan tercihleri ise beklenenin aksine. İnternette eğitim hizmeti hasretmek benzeri kurulan ve hoca ile öğrenciyi ayrımsız platformda buluşturan ‘Özel Ders Alanı' online platformunun verilerine göre, öğrencilerin en baş döndürücü yeğleme etmiş bulunduğu dersler arasında; Almanca, Fizik, Piyano, Yazılım, Matematik, İngilizce, Keman ve Fransızca bulunuyor. 45 binden ortak tomar öğretmenin öğüt verdiği, on binlerce öğrencinin ise hususi öğüt almış bulunduğu ve YTÜ Yıldız Teknopark içerisinde çalışmalarına bitmeme fail ‘Özeldersalanı' eğitim platformundan tahsil edilen bilgiler, öğrencilerin tercihlerinin ne yöne evrildiğini ortaya koydu. Türkiye'deki öğrencilerin tercihleri ortada hususi kabiliyet derslerimizi de arazi alırken, ayrımsız sürede ayrımlı ülkelerdeki öğrencilerin ise Türkçe anahtar bilgisini geliştirebilmek namına dersler almış bulunduğu öğrenildi.

Öğrencilerin gereksinimleri dönemsel şekilde değişiyor
Müfredat derslerinden ecnebi dillere, musiki sahalarından spora, mühendislik derslerinden sanata derece 350 ayrımlı kategoride online ve beniz yüze dersler verilmekte. Sınav tedarik sürecinde öğrencilerine online şekilde hususi dersler de verici platformda, sentetik zeka altyapıları da enikonu çalışan kullanılmakta. Platformdan tahsil edilen bilgiye göre, dönemsel şekilde öğrencilerin yönelimleri ve öğüt talebi oranlarında ayrım yaşandığını gösteriyor. Örneğin, Eylül, Ekim ve Kasım aylarında taleplerin en koyu bulunduğu branşlar; Matematik, Fen Bilimleri, Okuma Yazma, İlkokul Takviye kabil dersler olurken, Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında ise Yabancı Diller, Spor Dalları, Müzik Aletleri dalında talepler yoğunlaşmakta. Özellikle ecnebi anahtar eğitimi konusu akıbet 1 ayda en koyu nazarıitibar yayınlanan alan olurken, en baş döndürücü yeğleme edilen anahtar ise Almanca oldu. Yine ayrımsız şekilde, kart grupların evvel tercihleri ortada online dersler bulunurken, önemsiz gözyaşı gruplarının evvel tercihleri ise beniz yüze dersler. Ayrıca, hem kart hem de çocuklarda yaz devrinde İngilizce sahasına bulunan alakanın 3 sert oranında çoğalma gösterdiği de belirtildi.

Pandemi sonra online derslere ve online yüksekokul programlarına meydana getirilen başvuruların 5 kıvrım arttığını tabir fail hususi Ders Alanı Kurucu Ortağı Yasin Gökduman, süreçle ilgilendiren şunları söyledi; “350 ayrımlı kategoride hepsi süreçlerden ve mülakattan güzeşte 45 binden ortak tomar öğretmenle düzentileme yaptık. Şu anne derece 500 binden ortak tomar öğüt talebi aldığımızı, öğrencilerin kriterlerine layıkıyla en makul öğretmenle eşleştirme sağlayıp, parasız ortak eğitim danışmanı yardımıyla en velut biçimde dersler düzenlemekteyiz. talebe düşüncesince en velut derslerimizi alabileceği öğretmeni icat etmek düşüncesince öğrenciye gönderdiğimiz formda vermiş bulunduğu cevaplara layıkıyla en ülkü öğretmenleri belirleme ediyoruz. Örneğin, öğrencinin ilgilendiren sahalarında Tarih ve Tenis derslerimizi var ise bu bölgede bilirkişi Tarih ve tenise merakı bulunan öğretmenden öğüt alması mektepli düşüncesince ortak artıdır. Bunun kabil yüzlerce kritere layıkıyla mektepli düşüncesince en ideal, en velut öğüt alabileceği öğretmenleri belirlemiş oluyoruz. Şu anki bu proses hususi Ders Alanı eğitim danışmanları ekibimiz çeşidinden gerçekleştirilmektedir. Önümüzdeki aylarda yazılımımıza bütünleşmiş edileceğiz. Aynı sürede online eğitim portalımıza ek şekilde geliştirmeye planladığımız, tanışıklık ve deneyim dersinde öğrencinin jest ve mimiklerine layıkıyla nite ortak kişiliği bulunduğunu belirleyecek sentetik zeka yardımıyla mektepli kendince öğretmene birtakımı nefis envanterleri sunmayı planlıyoruz.”

Öte yandan, ‘Özel Ders Alanı' online platformu YTÜ Yıldız Teknopark çalışanlarına hususi yüzdelik 20'lik ortak tenzilat de uygulamakta. Çalışanlar, sınavlara hazırlıktan, ecnebi dillere derece nice bölgede derse erişebilmekteler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler