USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

OMO, Ağrılı küçüklere karne hediyesi yerine park yaptı

Deterjan markası OMO, art transformasyon malzemelerini kullanarak Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine ilişkin Uzunyazı köyünde çocuklar düşüncesince hem kirlenme endişesi yaşamadan hile oynamaları bununla birlikte karne hediyesi namına "İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir" parkı yaptı.

OMO, Ağrılı küçüklere karne hediyesi yerine park yaptı
17-06-2022 12:02
Ağrı

“İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir” niteleyerek art inkılap meydana getirilen birlikte evren hayaline dayanaklık buyurmak sağlayan OMO, plastiklerin atığa değil, çocuklar düşüncesince aldatmaca parkına dönüşmesi gibi april ayında “Değişim Sensiz Olmaz” çağrısında bulundu.

OMO, bu çağrıyla İstanbul'un Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz kaza belediyelerinin yardımıyla evvel ve ortaokulların önüne "İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Geri Dönüşüm Kutuları" yerleştirdi.

İki maaş süreçte birleşen 196 kilo art dönüştürülebilen plastik atılmış kullanılarak Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi Uzunyazı köyünde çocuklar düşüncesince "İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Parkı" yapıldı.

Hem evlatların kirlenme endişesi yaşamadan aldatmaca oynayarak yaşamı öğrenmesi bununla birlikte karne hediyesi adına hizmete oluşturulan parkta evlatların aldatmaca oynaması ve icra ettikleri etkinlikler, Anadolu Ajansı ekibince dron ile görüntülendi.

Unilever Türkiye Çamaşır Bakım Pazarlama Direktörü Duygu Dal, "İyilik düşüncesince Kirlenmek Güzeldir" projesinin, gezegenin dirlik karşıya bulunduğu problemlerin bilincinde bulunan ve değişim işlemi başlatmak talip çocuklardan sabah yeli aldığını söyledi.

Yaptıkları araştırmanın çocuklarla ele ele vererek harekete geçmeleri icap ettiğini aşırı belirgin halde ortaya koyduğunu tamlayan Dal, şu halde konuştu:

"18 senedir 'OMO ile Kirlenmek Güzeldir.' diyoruz. Aslında etraflı bu motto doğrultusunda evlatların belirgin havada oynayarak yaşamı deneyimleyerek, keşfederek gelişimleri düşüncesince ana ve babalara çağrılar yapıyorduk, bunu birlikte aşama öteye çekmek istedik. Artık 'İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir.' diyoruz. Bu doğrultuda birlikte afiyet hareketi başlatmayı amaçladık ve bunu abartmak istiyoruz. İlk aşamada İstanbul'daki 3 kaza belediyesinin de destekleriyle evvel ve ortaokulların önüne art inkılap kutuları yerleştirdik. Orada canlı insanlar, veliler ve evlatların yardımıyla plastik atıklar topladık. Amacımız topladığımız plastik atıkları aldatmaca parklarına dönüştürmekti. Bu parkları yaygınlaştırmayı hedefliyoruz, zira istiyoruz ki aldatmaca parkına erişimi sıfır çocuklar düşüncesince kılıç şimdi birlikte tomar park yapabilelim."

"Çocukların bahtiyar bulunduğunu ve güldüklerini gitmek değme şeye değer"

Çocukların bahtiyar bulunduğunu ve güldüklerini görebilmenin aşırı iyi birlikte önsezi bulunduğunu ve değme şeye değdiğini dile getiren Dal, şimdi birlikte tomar park yaparak evlatları bahtiyar buyurmak istediklerini anlattı.

Unilever'in ev temizliği ve iş dalında çalışkanlık yayınlayan hepsi markalarının "Temiz Ev, Temiz Gezegen ve Temiz Gelecek" anlayışıyla çalıştığını aktaran Dal, şunları kaydetti:

"OMO da bu markalardan biridir. 20 yıla DOĞRU süredir evlatların üstünü telvis endişesi taşımadan aldatmaca oynaması, belirgin havada devir geçirmesi, oyunlarla ve yaşadıkları deneyimlerle öğrenmesinin önemine dikkati çekiyoruz. Dünyanın geçmiş bulunduğu değişimler doğrultusunda hikayemize dünkü birlikte sahife eklemenin döneminin geldiğini gördük. Çocuklar natürel hayatın dirlik karşıya bulunduğu problemlerin bilincinde ve bu onları endişelendiriyor. Hatta bu manada yetişkinlerden şimdi da hassaslar. Çoğu devir ailelilerin yahut büyüklerin bu mevzuları onlar denli umursamadığını da düşünüyorlar."

"Değişim Sensiz Olmaz" niteleyerek evlatları afiyet hareketinde buluşturdu

Dal, bu sebepten "Değişim Sensiz Olmaz" niteleyerek evlatları ve yetişkinleri ayrımsız afiyet hareketinde buluşturmak istediklerini laflarına ekledi.

Çocuk ve akil baliğ psikiyatrı Dr. Yankı Yazgan ise çocukların, aşırı altın bilgelik ve hisse senedi deposu bulunan ve dünkü keşiflere olanak sağlayan doğayla aşırı çelimli bağı bulunduğunu belirterek, bundan ötürü evlatların gezegenin ve ekosistemlerin korunmamasından korku duyduğunu aktardı.

Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt da parkın köye kazandırılmasından ötürü OMO ve alın teri dökenlere teşekkürname etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler