USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

MÜSİAD ve ASKON'dan Türk lirasına dayanak noktası açıklaması

MÜSİAD ve ASKON'dan Türk lirasına dayanak noktası açıklaması
20-12-2021 23:29
İstanbul

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Twitter'dan icra ettiği paylaşımda, MÜSİAD namına akıbet günlerdeki açıklamalarıyla hem iş yaşamına aynı zamanda vatandaşlara ılım çağrısında bulunduklarını kaydetti.

Hükümet toy mali yolları ve iktisadi tedbirleri devreye alıyor

Asmalı, "Bu vesileyle bahis konusu çağrımızı yineliyor, eğreti ve eğreti gelişmelere gereğince meydana getirilen fiyatlamaların kaybetmeye mahkum bulunduğunu tekrardan anlatım buyurmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ilaç paketiyle; özellikle Türk Lirası (TL) mevduatlarının çözülmesinin engellenmesi kazanmak üzere, döviz kurunu üst yönde bası altında markajcı nice unsurun giderilmiş edileceğine ve gelecek günlerde TL'ye bulunan güvenin baştan artım kaydedeceğine içten inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın ise Twitter'dan icra ettiği açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ahit zamanı ortak görüşme gerçekleştirdiğini, üreten ve ürettiğiyle asıl büyümeyi hedefleyen toy iktisat modelinin hakeza çelimli enstrümanlarla destekleniyor olmasının iş dünyası kabilinden iri ortak kıvançla karşılanacağını bildirdi.

Aydın, Türk lirasına bulunan liberalizm ve güvenlerinin herhangi ortak zamanki kadar birlik bulunduğunu belirterek, "Üreterek büyüyen Türkiye hayalinde kılıç de varız." ifadelerini kullandı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler