USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Mono Clinic: Sağlık turizminde 'kişiye özel hizmet'

Yabancı hastalara güzel duyusal ve rekonstrüksiyon, aşırı kiloluluk ve metabolik ameliyatlar, diş tedavisi, saç ekimi ve cildiye hizmetleri sunan afiyet turizmi ara bulucu kuruluşu Mono Clinic, İzmir'e kadem basan hastaları havaalanında karşılıyor, otama süreci süresince hastaları

Mono Clinic: Sağlık turizminde 'kişiye özel hizmet'
25-11-2021 12:01

İzmir'in en elleme otelleri ile anlaşıp hastalara konforlu ve erinçli ortak konaklama fırsatı da sunan kuruluş, bire ortak sürede V.I.P aktarma erişim araçlarla özel turlar düzenleyip İzmir'i hastalarına tanıtıyor.

2017 senesinde iş insanı Eyup Derundere kabilinden İzmir'de yaşama geçirilen keyif turizmi aralık bulucu kuruluşu Mono Clinic, 80 yabanlık ekibiyle ecnebi hastalara bediiyat ve rekonstrüksiyon, aşırı kiloluluk ve metabolik ameliyatlar, diş tedavisi, saç ekimi ve cildiye hizmetleri sunuyor. Mono Clinic Uluslararası Hasta İlişkileri Koordinatörü Oya Erol, “Mono Clinic, bilhassa keyif turizmi hizmetleriyle maruf ve arsıulusal keyif turizmi sertifikasına sahip, ilkin Avrupa, ABD ve Afrika'da peyda etmek neredeyse dünyanın ciharıyek yanından mevrut ecnebi hastalara ve nice adlı sanlı isme tıbbi prosedürler sunmaktadır. Hastalarımıza keyif dalında zata mahsus hizmet sağlıyoruz. Daha etraflıca beyan etmek gerekirse, hastalarımız İzmir'e kadem bastıklarında onları havaalanında karşılıyoruz. Hastalara, otama süreçleri süresince 7/24 ulaşabilecekleri, tercüme hizmeti sağlayıcı zata mahsus keyif danışanları atanıyor. İzmir'in en elleme otelleri ile mutabık olmamız bulunduğu düşüncesince hastalarımıza konforlu ve erinçli ortak konaklama fırsatı sunuyoruz. Çagdaş ve ümranlı kentimiz elleme İzmir'imizin anadan görme ve kültürel yapısını, hastalarımıza V.I.P aktarma erişim araçlarımızla özel turlar halinde tanıtıyoruz” sanarak konuştu.

“Onları tek bekâr bırakmıyoruz”
“Sağlık hizmeti dalında çalışkanlık gösterdiğimiz düşüncesince zat dalında uzman, deneyimli doktor ekibi ve bunun yanı esna hastalarımıza verdiğimiz şümullü hizmetten mesul ekibimiz sayesinde, hastalarımızın sağlığı, ulaşımı ve konaklaması neredeyse dayanıklı baş döndürücü mevzuda onları tek bekâr bırakmıyoruz” diyen Erol, sürecin ruhsal boyutunu da menfez gerisi etmeyerek hastalarla duygudaşlık kurduklarını, onları çıkarlarını güvende hissettirmeye çalıştıklarını söyledi. Erol, “Dinamik ortak iştirak olduğumuz düşüncesince hastalarımızın enstantane ve levent boylu kesiksiz dönütleri bizim düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli olup bu dönüşlere gereğince şirketimizi geliştirmekteyiz” dedi.

Yılda kestirmece 2 bin ecnebi pestil ağırlanıyor
Yılda kestirmece 2 bin ecnebi hastayı ağırladıklarını tamlayan Erol, “Bu adet derece derece artmakla baş başa topu topu dünyayı tesiri dibine düzlük pandemi zamanında fark açıklık vermeden keyif hizmeti vermeye bitmeme ettik. Memnuniyet seviyesi yüksek, istem edilmektedir keyif faaliyetlerinde mevcut ortak keyif turizmi aralık bulucu kuruluşuyuz” ifadelerini kullandı.

Ünlü adlar yeğleme etti
Mono Clinic'i şimdiye sincap dayanıklı baş döndürücü adlı sanlı ismin yeğleme ettiğini dile getiren Erol, şöyleki konuştu: “Alexis Stone, Suicide Girl Riae, Fitness Model Mia, Supermodel Carla Howe, Nijerya Güzeli Roney, Dream Boys üyeleri, eskiden Ken çocuk namına aşina andıran sürede eşey değiştirip Jessica Alves ismini düzlük dünyaca adlı sanlı Brezilyalı show yıldızı, manken Melinda London neredeyse 300 den ortak tomar adlı sanlı yıldızın tedavisi anlaşmalı olduğumuz hekimler kabilinden gerçekleştirildi.”

Hedef, evren markası olmak
Kuruluşun tarz şubesinin İzmir Bayraklı'da bulunduğunu özetleyen Erol, “Anlaşmalı olduğumuz firmalar yoluyla ayrıksı illere de pestil yönlendiriyoruz. Yakın ortak gelecekte de ilkin İstanbul ve Antalya peyda etmek neredeyse şubeleşeceğiz. Hastalarımızla tanıştığımız önceki andan itibaren en elleme hizmeti ödeme misyonu ile cereyan etmekteyiz. Gelecek yıllara müteveccih hedeflerimizin ortada ilkin Avrupa devletleri peyda etmek neredeyse nice ülkede şubeleşip kendimizi ortak evren markası yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Ceren Atmaca - Sinan Yeniçeri

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler