USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

MKK Elektronik Genel Kurul Sistemi Endonezya'da tanıtıldı

Nisan 2020’de kimi fonksiyonları dünya tutularak Endonezya’da resmi kullanması başlamış olan Elektronik Genel Kurul Sistemi'nin bu sene tamamı fonksiyonlarının açılması hakkında Endonezya kapital piyasaları yetkililerinin katılımları ile tanıtıldı.

MKK Elektronik Genel Kurul Sistemi Endonezya'da tanıtıldı
30-09-2021 15:10
İstanbul

Merkezi Kayıt Kuruluşu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Arıkan, "MKK’nın Nisan 2020’de Endonezya merkezi hıfız kuruluşu KSEI’ye icra ettiği uygulayım bilimi ihracı ile ülke haricinde kullanılmaya süregelen Elektronik Genel Kurul Sistemi (e-GKS), Endonezya’da bu sene kâffesi fonksiyonlarıyla servis veriyor." ifadesini kullandı.

MKK'dan meydana getirilen açıklamaya göre, Nisan 2020’de kimi fonksiyonları dünya tutularak Endonezya’da resmi kullanması süregelen e-GKS’nin bu sene kâffesi fonksiyonlarının açılması üstüne Endonezya kapital piyasaları yetkililerinin katılımları ile tanıtıldı.

Kuruluş'un kurumsal dümen hizmetleri kapsamında Ar-Ge merkezi kimliği ile zat iç kaynaklarını kullanarak geliştirdiği Elektronik Genel Kurul Sistemi (e-GKS) şirketlere umumi astronomi toplantılarını elektronik ortamda realizasyon olanağı sunuyor.

Salgın sonrası çağda koyu özen gören e-GKS, MKK’nın Endonezya merkezi hıfız kuruluşu KSEI’ye uygulayım bilimi ihracı ile ülke haricinde da kullanma sahası buldu.

e-GKS ile hisse malikleri ortağı oldukları firmaların umumi astronomi toplantılarına dünyanın rastgele birlikte yerinden engin bağlanak ile katılabiliyor, derinti salonundan meydana getirilen enerjik yayını izleyip, görüşlerini ve oylarını elektronik ortamda iletebilme olanağı elde ediyor.

e-GKS’nin Endonezya’da kullanılmaya başladığı 20 Nisan 2020’den 6 Eylül 2021 geçmişine derece bu ülkede bütün 2 bin 113 e-Genel Kurul ile Endonezya haricinde 61 ülkeden 66 bin 639 e-GKS delege sayısına ulaşıldı. Bu çağda Endonezya’da gerçekleşen umumi kurullara bütün fiziki delege sayısı ise 47 bin 348 oldu. Endonezya’da birlikte e-Genel Kurul’a katılma sağlayıcı en efdal delege sayısı 1.755 olurken birlikte günde meydana getirilen en efdal e-Genel Kurul sayısı ise 68 oldu.

"Endonezya ve Türkiye dü lehçe konuşu çelim merkezidir"

Açıklamada devir içi ortamda planlı Elektronik Genel Kurul Sistemi (e-GKS) Endonezya Seremonisi’nde icra ettiği konuşmaya toprak maruz MKK Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Arıkan, MKK’nın Nisan 2020’de Endonezya merkezi hıfız kuruluşu KSEI’ye icra ettiği uygulayım bilimi ihracı ile ülke haricinde kullanılmaya süregelen e-GKS’nin Endonezya’da bu sene kâffesi fonksiyonlarıyla servis vermekte bulunduğunu belirtti.

Endonezya ve Türkiye'nin dü lehçe konuşu çelim merkezi bulunduğunu vurgulayan Arıkan, şunları kaydetti:

"Ülkelerimiz ortada baş döndürücü şişman birlikte coğrafi ara bulunmasına karşın kültürel adına baş döndürücü yakınız. Endonezya halkını, dostlarımız ve kardeşlerimiz adına görmenin yanı sıra, Güneydoğu Asya'daki anahtar ortaklarımız adına da görmekteyiz. İlişkilerimizi nice bölgede yükseltmek düşüncesince şişman birlikte potansiyele ehil olduğumuz gerçeğini rastgele birlikte devir yineliyoruz. Küresel iktisat Kovid-19 salgınının etkilerinden kurtulurken, kuruluşlarımız da piyasalarımıza bulunan itimatı güçlendirecek elan nice eş projeyle bu mevzuda ehemmiyetli katkılar sağlayabilir."

Elektronik Genel Kurul Sisteminin problemsiz birlikte halde Endonezya’ya uyarlanmasında fariza meydan kâffesi MKK ve KSEI ekiplerine teşekkürname fail Arıkan, “Bu başarıya iktiran etmek düşüncesince geçmiş günden itibaren, sistemin tanıtılmasından, özelleştirilmesine ve kullanıcı testlerine derece baş döndürücü endamsız müddette şişman gayretler harcama edildi. Artık şişman birlikte eş bulunan MKK ve KSEI, eş birlikte amaca iktiran etmek düşüncesince baş döndürücü çalıştı ve bunu hoppadak kurumlarımız düşüncesince değil ayrımsız vakitte pazarlarımız ve ülkelerimiz düşüncesince de şişman birlikte muvaffakiyet hikayesi biçimine getirdi. Bu töreni birlikte akıbet adına değil, aykırı güvene, samimiyete, dürüstlüğe, özveriye ve bağlılığa müstenit birlikte birlikteliğin başlangıcı adına görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Arıkan, Kuruluş'un halihazırda, paydaşları düşüncesince eklenmiş altın mahsulat ve hizmetler sunan dünyanın önde mevrut hıfız kuruluşları ortada toprak aldığını belirterek, MKK olarak, Ar-Ge merkezi yetkinlikleri aracılığıyla, müstevli sonrası oluşan dünyaya elan güzel uzlaşma gelmek şartıyla acemi uygulayım bilimi tabanlı analizör ve hizmetler geliştirerek Endonezyalı meslektaşlarıyla teşrikimesai muktedir olmak düşüncesince acemi okazyon arayışları içinde olduklarını aktardı.

"Bu hizmetlerden bir tanesi de Elektronik Yönetim Kurulu Sistemimizdir. e-GKS sonra geliştirdiğimiz 'e-YKS+' bundan sonra Türkiye’de firmalar kabilinden dümen müesses ve alt astronomi toplantılarında yaş imza hesabına sabık e-imza kullanması ile çabuk değişmeyen kabul etme imkanıyla münteşir adına kullanılmaya başlamıştır." ifadesini kullanan Arıkan, bu uygulamayı baş döndürücü endamsız müddette Endonezya düşüncesince özelleştirebileceklerini ve Endonezya şirketlerinin kullanımına sunabileceklerini kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler