USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Milli son adam Simge Aköz, Türk voleybolunun geleceğinden umutlu

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Simge Şebnem Aköz, Türk voleybolunun baş döndürücü ehemmiyetli birlikte yükselişte bulunduğunu belirterek, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın arsıulusal organizasyonlarda şampiyona yaşamasının yaklaşan bulunduğunu s?

Milli son adam Simge Aköz, Türk voleybolunun geleceğinden umutlu
07-10-2021 11:25
İstanbul

Turuncu-beyazlı ekibin ulusal liberosu Simge, ay-yıldızlı takımla derin sabık yaz dönemi, Türk voleybolundan beklentileri ve Eczacıbaşı Dynavit ile başladıkları dünkü mevsim karşı AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda beşinci, Avrupa Şampiyonası ile FIVB Uluslar Ligi'nde üçüncü bulunan A Milli Takım'ın ehemmiyetli oyuncularından Simge, Türk voleybolunun şimdi elleme dereceler alacağından emniyetli bulunduğunu kaydetti.

Arka arkaya 3 şişman organizasyonda savaş ettiklerini ve baş döndürücü yorulduklarını aktaran 30 yaşındaki ulusal libero, "Yaz devri eksiksiz sportmen arkadaşlarımız düşüncesince güçlü oldu. Milli ekipman namına eksiksiz turnuvalarda baş döndürücü birlikte tomar ekip değişikliğine gitmeden boğuşmak mecburiyetinde kaldık. Bu, güçlü ve stresli birlikte süreçti. Hemen arkası sıra küçük birlikte açıklık verip evimize döndük. Önümüzde baş döndürücü derinlemesine birlikte mevsim var. Bunun düşüncesince heyecanlıyız. Umarım baş döndürücü elleme neticelerle Eczacıbaşı’nın adını taçlandırırız." diyerek konuştu.

"Artık Türkiye’de eş voleybolu izlenirlik namına yukarı sıralara mevrut durumda." diyen Simge Aköz, şu ifadeleri kullandı:

"Bu bizi ve camiamızı baş döndürücü bahtiyar ediyor. Yaptığımız işle alım çalım duyuyoruz. Çok elleme destek sunar aldık ancak izleyenler bunun birlikte proses bulunduğunun bilincinde değil. Çok güçlü yollardan geçerek, ağır koşullarda savaş ederek bu başarıları elde ediyoruz. Ekran karşısında bizim baş döndürücü ahenkli anlarımıza tutanak oluyorlar. Aslında bunun gerisinde baş döndürücü şişman birlikte düzentileme ve çalışkanlık var. Türk voleybolu sonuç devirde baş döndürücü şişman birlikte yükselişte. Sadece bunun birlikte adım ve evre bulunduğunun farkına varıp, önümüzdeki turnuvalar düşüncesince düş kırcı birlikte ekipman olduğumuzu anlamamız gerekiyor. Zamanla tığ de baş döndürücü istediğimiz kürsünün en yukarı basamağında olacağız. Türk voleybolunun devir geçtikçe baş döndürücü elleme bölgelere istikbaline inanıyorum."

"Çok şişman birlikte sorumluluğumuz var"

Simge Aköz, dallar ve gençlerin çıkarlarını sağlam almasından ötürü şişman sorumlulukları bulunduğunu dile getirdi.

Milli sportmen namına meydan içi ve dışındaki davranışlarına nazarıitibar ettiklerini vurgulayan Simge, "Çok şişman birlikte sorumluluğumuz var. Çok birlikte tomar delik uğrunda olduğumuzun farkındayız. Küçük kardeşlerimizden, gençlerden şişman birlikte nazarıitibar var. Bize, ‘Sizi izledim ve voleybola bulunan ilgim arttı.’ diyen kardeşlerimiz oluyor. Biz de elimizden geldiğince meydan içre ve dışındaki davranışlarımıza, yaklaşımlarımıza ihtimam gösteriyoruz. Tabii ki herkesin hataları ve yanlışları olmaktadır ancak tığ terlettiğimiz formayla elleme başarılara imza attıkça, elleme savaş ettikçe şahısların bizim ne koşullarda çalışkanlık verdiğimizi anlayacağına inanıyorum. Bizi izlem etmelerinden, desteklemelerinden ve gençlere sağlam olmaktan ötürü şişman birlikte alım çalım duyuyoruz." biçiminde düşünüm belirtti.

"Her devir yukarılardaki ivmeyi destek edinmek beklenir olmuyor"

Misli.com Sultanlar Ligi'nde sabık sezonu istedikleri kadar bitiremediklerini özetleyen Simge, derinlemesine seneler yukarı dozaj performansı korumanın ağır bulunduğunu söyledi.

Geçen mevsim ligi 4. tam bitirdiklerini kaydeden turuncu-beyazlı voleybolcu, "Eczacıbaşı, derinlemesine yıllardır Türkiye Ligi’ni domine fail takımlardan birlikte tanesi. Ancak bu, makul zamanlarda inişlerin olmayacağı anlamına gelmiyor. Her devir yukarılardaki ivmeyi destek edinmek beklenir olmuyor. Bizim düşüncesince sabık mevsim baş döndürücü güçlü geçti. Türkiye Ligi, baş döndürücü birinci sınıf ve elleme takımlara sahip. Bu koşullarda elbette ki birisi üzülecek. Ancak nitelik arttıkça Eczacıbaşı'nın savaşı de artacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Eczacıbaşı Dynavit namına elleme ve devim bilimi birlikte kadroya erbap olduklarını vurgulayan Simge Aköz, "Yeni birlikte oluşum içindeyiz. Çok birlikte tomar düş vaat eden, baş döndürücü savaşımcı birlikte takımız. Eczacıbaşı’nın rastgele birlikte mevsim bulunduğu kadar bu mevsim da eksiksiz kupalarda bökelik amacı var. Bu gayemizden tek devir şaşmadık. Bunu yapabilecek güce de sahibiz. Umarım mevsim böylecene gülen yan tığ oluruz." diyerek konuştu.

Turuncu-beyazlı voleybolcu, bu mevsim CEV Kupası'nda savaş edeceklerini hatırlatarak, "CEV Kupası'nda rastgele birlikte güdeleme düşüklüğü olacağını düşünmüyorum. Profesyoneller namına görevimizi yapmakla yükümlüyüz. Gönül isterdi ki Şampiyonlar Ligi'nde savaş edelim ancak sporda gerileyiş ve çıkışlar mevcut. Biz de bu koşullarda elimizden gelenin en iyisini yaparak eksiksiz kupalara isteyen edinmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler