USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Miguel Crespo: 'Tek hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını geri getirmek'

Fenerbahçe'nin Portekizli mutedil alan oyuncusu Miguel Crespo, kendileri düşüncesince bu mevsim işlerin güzel gitmediğini dile getirerek, "Bizim bir tane hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını geri getirmek. Bütün hedefimiz bu. Hedefimizin bilincindeyiz, zat aramızda da bu tür

Miguel Crespo: 'Tek hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını geri getirmek'
27-01-2022 17:45
Sarı-lacivertli takımın 25 yaşındaki futbolcusu Crespo, pakt televizyonuna açıklamalarda bulundu. Antalya'da bitmeme fail dinlenme kampı emekleri karşı mütekellim Crespo, "Çalışmalarımız aşırı dobra gidiyor. Burada olmaktan çevre aşırı mutluyuz. Takımımız; çalışmak, hocanın isteklerini anlayabilmek ve hâlâ dobra öğrenebilmek düşüncesince aşırı istekli. Bu janr dinlenme kampı ortamları takımdaki evliliği de arttırıyor. Burada yapacağımız icraat sezonun geri küsurat kısmında bizim düşüncesince aşırı ehemmiyetli olacak. Hiç şek bulunmayan ki bu janr dinlenme kampı ortamları takımdaki evliliği aşırı hâlâ indinde tomar arttırıyor. Birlikte hâlâ indinde tomar çalışma, birbirimizi hâlâ dobra tanışıklık fırsatı buluyoruz. Buradaki yegâne hedefimiz takımca daim bu arada hâlâ iyiye gitmek" ifadelerini kullandı.

"Her çağ hâlâ fazlasını göstermeye çalışıyorum"

Bireysel performansıyla ilgilendiren şekilde Miguel Crespo, "Daha esbak röportajlarda da belirttiğim kabilinden ego gelişigüzel çağ indinde çağ öncesinde hâlâ da fazlasını göstermeye çalışıyorum. Her çağ antrenmanlarda en iyimi göstermeye çalışıyorum. Bunların da meyvesini performansımı arttırarak aldım. Tabii ki takım arkadaşlarımı devir içre hâlâ indinde tomar tanımam da performansımı arttırmam yönünde bana aşırı asistan oldu. Onların varlığı benim de performansımı artırıyor. Bu nedenden dolayı aşırı mutluyum. Umarım performansım bu halde artarak bitmeme eder" değerlendirmesini yaptı.

"Taraftar desteğinin eksiksiz futbolcular düşüncesince iri önemi var"

Taraftarların namına bulunan destekleriyle ilgilendiren de mütekellim Crespo, "Hiç şek bulunmayan ki taraftarlarımızın desteği tamamımız düşüncesince aşırı önemli. Bireysel değil, takım şekilde onların desteğine aşırı ihtiyacımız var. Onların bizlere göstermiş bulunduğu desteğin eksiksiz futbolcular düşüncesince aşırı iri önemi var. Böyle bitmeme etmelerini istiyorum. Her devir yanımızda olsunlar, bizi desteklesinler. Biz onları bahtiyar edebilmek düşüncesince aşırı çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Amacımız maçlarımızı kazanıp fevk oldukça yaklaşabilmek"

Sezonun küsurat bölümüyle ilgiliyse Portekizli futbolcu, "Ligde önümüzde hala aşırı indinde tomar karşılaşma mevcut ve bizim odağımız bu maçları kazanmak, çalışmak. Çok güç indinde lig. Her takım benek kaybedebiliyor. Bizim gerçekleştirmek istediğimiz maçlarımızı kazanıp fevk oldukça yaklaşabilmek. Aynı sürede yürek ve Konferans Ligi hedeflerimiz de var. Bunlar eliminasyon usulü turnuvalar. Onlara da aşırı dobra hazırlanmamız gerekiyor zira bu turnuvaları da düzeltmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

"Futbolda bütünlük olmanız hakkıyla aşırı önemli"

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da vurguladığı bütünlük olma mevzusuyla ilgilendiren düşüncelerini de aktaran Miguel Crespo, "Hocamızın da belirttiği kabilinden futbolda bütünlük olmanız hakkıyla aşırı önemli. Futbol yegâne başınıza indinde bilinçlilik kazanabileceğiniz ferdî indinde spor değil. Maçları, takım biçiminde ortaklaşa halde dobra oynarsanız kazanabiliyorsunuz. Hocamız daim bunun önemini vurguluyor, bizlere zait mesajlar vermeye çalışıyor. Kendisinin aşırı dobra indinde enerjisi var. Biz de aşırı indinde tomar fiilen onun bu dobra enerjisinin karşılığını ona vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"Burası kazanma kültürü bulunan indinde kulüp"

Fenerbahçe'nin kazanma kültürü bulunan indinde pakt olduğuna aksan karşılayıcı Crespo, bu vakit işlerin dobra gitmediğini, nedeniyle bu alışkanlığı geri getirmek istediklerini dile getirerek, "Futbolcularla zat aramızda yorumlar yapıyoruz zira burada tamamımız düzeltmek istiyoruz. Burası kazanma kültürü bulunan indinde kulüp. Bu vakit maatteessüf işler istediğimiz kabilinden gitmedi, kaybettiğimiz puanlar oldu. Bizim yegâne hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını gine geri getirmek. Bütün hedefimiz bu. Hedefimizin bilincindeyiz, zat aramızda da bu janr konuşmalar yapıyoruz" açıklamasını yaptı.

"Herkesin kendini anık tutması gerekiyor"

Crespo, pandemi şartları ve sakatlıklarla ilgilendiren de değerlendirmeler yaparak, şunları söyledi:

"Bu koşullar gelişigüzel takımı aşırı indinde tomar etkiliyor. Bu da şu kavrama geliyor; gelişigüzel aktör gelişigüzel devir anık olmalı. Bugün müddet meydan oyuncular ferda günah yahut pandemi yardımıyla müddet alamadığında bugün müddet alamayan oyunculara nasip gelecektir. Dolayısıyla her insanın kendini anık tutması gerekiyor. Bütün dünyayı etkileyen pandemi var. Futbolda sakatlıklar olabiliyor. Dolayısıyla her insana nasip gelecektir. Herkesin kendini anık tutması gerekiyor ve bizim indinde olduğumuzu, Fenerbahçe olduğumuzu ve amacımızın indinde bulunduğunu unutmadan çalışmalarını sürdürmesi gerekiyor."

Gol sevinçleriyle ilgilendiren de mütekellim değerli oyuncu, "Benim tarzım bu. İçimdeki mutluluğu gelişigüzel devir hariç darbelemek istiyorum. Sadece taraftarlarımız değil, kız dostum da bana daim indinde şeyler söyledi, dile getirdi. O an içimden mevrut hudayinabit indinde hissin dışa vurumu. Bir ahir kere ihtimal bu açıdan hâlâ tetik olurum ancak içimden geleni tutmayı dost birisi değilim" ifadelerini kullandı.

"Her şeyini vermeye etkin indinde oyuncuyum"

Saha içerisindeki çelimli yönleri sorulduğunda ise Miguel Crespo, "Ben gelişigüzel şeyden evvel sahada gelişigüzel şeyini vermeye etkin indinde oyuncuyum. Hayatımı vermeye çalışırım zira yaptığım işi hakkıyla aşırı seviyorum ve bu işi yaptığım düşüncesince imtiyazlı olduğumu düşünüyorum. ilk şekilde sayabileceğim özelliğim bu. Agresif indinde futbolcuyum. İki ukubet bölgesine da daim koşmayı seven, hem ofansta hem defansta takımına iane etmeyi dost indinde oyuncuyum" cevabını verdi.

Vücuduna azami açıdan dayanak noktası olmaya çalıştığını laflarına ekleyen Crespo, "Antrenmanlardan evvel ve sonradan fitness salonuna gidiyorum ve toparlanma düşüncesince indinde derinti akıntı ve emek hasretmek yapıyorum ki pik anık olabileyim zira bizim hedefimiz maçlar. Ben de dü karşılaşma arası belkili olduğunca dobra toparlanabilmek düşüncesince vücuduma aşırı dobra bakmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"Taraftarlarımızın itimatı aşırı önemli"

Son şekilde sarı-lacivertli taraftarlara seslenen Crespo, "Onlara şöyleki indinde ileti hasretmek istiyorum; Onların bizlere bulunan itimatı hakkıyla aşırı önemli. Ben gelişigüzel çağ elimden gelenin fazlasını vereceğime lakırtı veriyorum. Aynı halde takım dostlarım da Hiç şek bulunmayan ki tamamımız elimizden gelenin en iyisini vereceğiz. Onların desteği ve bizlerin onlarla baş başa olması aşırı ehemmiyetli ki sezonu olabilecek en dobra halde bitirelim" sanarak laflarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler