USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Konyaspor, İlhan Palut ile sözleşme yeniledi

Konyaspor, güzel Teknik Direktör İlhan Palut'un sözleşmesini 2 sene henüz uzattı.

Konyaspor, İlhan Palut ile sözleşme yeniledi
07-01-2022 17:04
Konya Büyükşehir Stadı Basın Toplantı Salonu'nda Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in katılımıyla imza töreni gerçekleştirildi. Genç Teknik Direktör İlhan Palut, 2022-2023 sezonundan itibaren meri kazanmak az daha kendisini 2 sene hâlâ yeşil-beyazlı renklere bağlayan yeni sözleşmeyi imzaladı.

Törende mütekellim Başkan Fatih Özgökçen, ligin tüm 38 maçtan ibaret bulunduğunu ve bugün itibarıyla de ikinci 19 maçın başladığını hatırlatarak, "Aynı disiplinle, bire beraberinde emek vermek azmi, bire beraberinde dirençle kılıç 19 pik da hazırlanacağız. Bu noktada elbette ki her insanın desteğine de ihtiyacımız var. Sezon başlangıcında baştan sona mütevazi beraberinde ekipman kuracağız dedik. Ama bizi buralara getiren, bugün 39 nokta almamızda en iri faktör bütünlük ve beraberliğimizdir. Bu bütünlük ve el birliği içinde cereyan ettiğimiz müddetçe inanırım ki Konyaspor Kulübü hâlâ elleme bölgelere de gelecektir. Mücadele fail pes etmeyen, disiplinli beraberinde ekipman oluştuğu düşüncesince ego özellikle İlhan Palut hocamıza hakkıyla canı içtenlikle teşekkürname ediyorum. Çünkü baştan sona açıklamalarımızda o noktada beyanatta bulunmuştuk. Bizden 90 dakika uğraş fail beraberinde ekipman bekleyin, bambaşka rastgele beraberinde halde beraberinde bilinçlilik beklemeyin. Çünkü o uğraş azmi bitmeme etmiş olduğu müddetçe de ekipman beraberinde yere gelecektir demiştik. Bugünkü noktada da 19 karşılaşma kararında Konyaspor Kulübü ligi ikinci tam önce yarıyı tamamladı" dedi.

Konyaspor'un, taraftarıyla entegre beraberinde pakt şekilde anıldığını tamlayan Fatih Özgökçen, "Taraftar ne genişliğinde dayanak verirse Konyaspor Kulübü o genişliğinde elleme uğraş ediyor. Son maçlarda küsurat beraberinde lehtar sayısı var. İnşallah bunun Sivasspor maçıyla beraberce hâlâ da elleme bölgelere gelmesini canı içtenlikle dilek ediyoruz. Ben bu aşamada taraftarımıza da teşekkürname ediyorum. Tabii ki dalavere kurulumuza da teşekkürname ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren kesintisiz demeden emek vermek dilek ve ilgisi içerisindeler. Hem finansal anlamda bununla beraber kulübün maada yönetilmesi müstelzim işler noktasında hacısı hocası vazifesini gereğince yapıyor. 6 maaş dönem içinde de bunu gösterdiler. Bu noktada ego kendilerine teşekkürname ediyorum" biçiminde konuştu.

"2022-2023 sezonundan neşet etmek az daha 2 salname beraberinde sözleşme imzalıyoruz"

İlhan Palut ile ilişik baş döndürücü haberlerin yazıldığını kail Özgökçen, "Bugün o muhtemel an geldi. İnşallah bu atacağımız imza ile hocamızla 2022-2023 sezonundan neşet etmek az daha 2 salname beraberinde sözleşme imzalıyoruz. Ben bu sözleşmenin Konyasporumuz'a, şehrimize, ayak topu camiasına hayırlar getirmesini dilek ediyorum. Hocamız, bu 6 maaş proses içinde tanık olduğum disiplinli emek harcamayı namına yatkın beraberinde yapıya sahip. Kendine uyarınca prensipleri olan, aldatmaca stili olan, bu aşamada çalışmasını ağız ağıza Konyaspor'a yoğunlaştırmış beraberinde yapıya sahip. İnşallah önümüzdeki proses içinde de elleme neticeler takanak beraberinde emek vermek içine girecektir niteleyerek rüya ediyorum. Atılacak imzaların takımımıza muvaffakiyet ve hayırlar getirmesini dilek ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Transfer noktasında beraberinde kişi üstünden değerlendirmek de yanlış"

Özgökçen, transferde Caleb Ekuban'ın adının beraberinde tomar konuşulduğunun sorulması dair ise, "Transfer noktasında beraberinde kişi üstünden değerlendirmek de yanlış. Bu adı söylem ettik, görüşmelerimiz bitmeme ediyor lakin bununla ilgili kılıç sözleşme evresine geldi niteleyerek tek devir beraberinde söz kullanmadık. Sözleşme imzalanır bu iş o devir ortaya çıkar. Başka görüşmelerimiz de olabilir. Mevki noktasında hocamın söylediği yere tamlanan ismin haricinde da aktarma çalışmalarımız olabilir" dedi.

İlhan Palut ise, Konyaspor'a minimum önce geldiği devir genişliğinde hararetli ve bahtiyar bulunduğunu anlatarak, “Mizaç şekilde dengeli beraberinde insanım. Başladığım beraberinde iş varsa, bunu tamamlayana genişliğinde mücadeleyi temdit tutkusu bulunan beraberinde imal var. Bunu da hem benim benimsediğim, hem kent olarak, hem topluluk şekilde benimsediğim Konya şehrinde ve Konyaspor topluluğunda sürdürecek olmam benim düşüncesince sonuç adım alım çalım ve talih verici.

Bu ağız ağıza beraberinde grup çalışması. Başkanımız ve yönetimimiz, sahada tatbikatçı topçu arkadaşlarımız, benim ekibim, rastgele ne genişliğinde ekibin zahirî yüzü ego olsam da, baş döndürücü giranbaha beraberinde ekiple çalışıyorum ve taraftarlarımızla el ele vermeye bitmeme edeceğiz. Şu andaki bu elleme tabloyu sürdürebiliriz. Kontrat konuşulan beraberinde konuydu. Ben de rastgele ne genişliğinde beraberinde toplumsal medyam olmasa da konuşulan ve bana yöneltilen beraberinde konuydu. Ben vakaya şöyleki bakıyorum; burada şahsıma bulunan beraberinde itimatı hissettiğim sürece ve burada akilane işleri yapabildiğim sürece, sözleşmenin beraberinde devir sonraları bitmesi üstelik tek şeyi tabir etmez. Ben bu işin ardında olacağım. Diğer yandan bunun tersi beraberinde gidişat oluştuğu devir 5 sene de sözleşmemiz olsa benim aşama beraberinde insanoğlu düşüncesince bunun beraberinde önemi yok” biçiminde konuştu.

“Bu imzayı atmaktan sonuç adım mutluyum”

Şu an Konyaspor'da baş döndürücü elleme işler yaptıklarını kaydeden Palut, “Camiayı, şehri ego ve ekibim ağız ağıza yatkın durumdayız. Ben burada hemen çalıştırıcılık yapıyorum. Bana bu sonuçsuz meydan oluşmuş durumda. Bir ayak topu adamının en baş döndürücü istediği noktalardan bir tanesi bu. Ben de bugün bu imzayı atmaktan sonuç adım mutluyum. Son günlerde baş döndürücü beraberinde tomar konuşulur olduk. Bugün itibarıyla bunları da bitirip, bire beraberinde ciddiyetle dü devir sonraları başlamış olacak lige, sonuç adım amade beraberinde şekilde, geride bıraktıklarımızı ve başardıklarımızı unutarak çıkmamız lazım. Başta Konyaspor camiasına, yönetimimize ve bize faydalı bulunan beraberinde sözleşme” niteleyerek konuştu.

Enver Furkan Çelebioğlu

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler