USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kırmızı: 'Galatasaray haksızlığa uğrarsa herkes bunun bedelini öder'

Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor'un Galatasaray'ı 4-2 mağlup ettiği maçın arkası sıra açıklamalarda mevcut Galatasaray Sportif A.Ş Yöneticisi Nihat Kırmızı, "Galatasaray haksızlığa uğrarsa herkes bunun bedelini öder” dedi.

Kırmızı: 'Galatasaray haksızlığa uğrarsa herkes bunun bedelini öder'
16-01-2022 23:57

Galatasaray'ın rastgele müşterek biçimsiz hale düşmediğini tamlayan Kırmızı, “Galatasaray kesinlikle ayağa kalkacaktır ve baş döndürücü dobra bölgelere gelecektir. Bu mevsim da en dobra yerde bitirecektir. Bu yenilgi her şeyin sonu değil. Önümüzdeki maçlarda baş döndürücü dobra sonuçlarla, hocamıza da güveniyoruz. Hocamızın dobra müşterek giriş yapmasını isterdik. Maalesef olmadı, ancak bundan ahir maçlarda eminiz ki dobra yolda. Hakemlerle ait baş döndürücü bilinçlilik bildirmek istiyorum yalnız spor kamuoyuna bırakıyorum, ayak topu kamuoyuna bırakıyorum, taraftarlarımıza bırakıyorum. Çok üzgünüz, bu tür müşterek yargıcı yönetiminden. Oldukça üzgünüm, bunun düşüncesince herkesi göreve çağırıyorum” dedi.

Özellikle federasyonu, federasyon başkanını, federasyondaki tamamı yetkilileri, tamamı yöneticileri, tamamı kurulları, Merkez Hakem Kurulu Başkanını göreve çağırdığını tabir fail Kırmızı, “Bizim istediğimiz elden ve elden adil müşterek yönetim. Başka nazar boncuğu bilinçlilik istemiyoruz. Onlardan ceza atışı istemiyoruz. Bize yan verilsin, faul verilsin de istemiyoruz. Sadece adil idareci istiyoruz. Ofsayt pozisyonlarını ve al eke pozisyonlarını gördünüz. Biz bunları çalışkan izledik, elbette ki yeniden gene izleyeceğiz. Gördüğümüz kadarıyla hala Galatasaray'a karşı, Galatasaray Camiasına karşı, tığ kendimiz bütünlük olabiliriz, olacağız da. Camiamız birleşecektir ve bütünlük içerisindedir. Camiamız kişi zarfında gelişmemiş kişi bünyesinde dava yaşayabilir. Fakat dışarıdaki tamamı müdahalelere dirlik tığ müşterek tane yürek, müşterek tane gövde olacağız. Herkesin ve hepsinin hakkından geleceğiz. Galatasaray Türkiye'nin ayrıca Dünya'nın en şişman camialarından biridir. Kimse Galatasaray ile bu halde hile oynamaya kalkmasın. Bundan baş döndürücü nadim olacaklardır. Bunu baş döndürücü açık müşterek halde tabir buyurmak istiyorum. Bu günden itibaren tamamı Galatasaray camiası, tamamı yönetimimiz ile tığ federasyona dirlik da biçim yargıcı kuruluna dirlik da baş döndürücü zait adımlar alaşağı buyurmak istedik. Sezon esasen buyana elimizden geldiğince akıllıcasına hareketler hazırlamaya çalıştık. Uğradığımız haksızlıklara dirlik kendilerine söylemeye çalıştık. Camiamızı da arkamıza alarak bunun düzelmesi düşüncesince elimizden geleni yapacağız. Türk futbolunun yüzdelik 70'i, Yüzde sekseni Galatasaray'dan ibarettir. Bunun herkes biliyor. Biz olmazsak Avrupa'ya kadro güçlü gönderemeyiz. Galatasaray'ın bu yıl Avrupa'ya gidemeyecek olması Türk futbolu düşüncesince şişman müşterek kayıptır. Bu yıl Galatasaray Avrupa'da olmasaydı ihtimal de takımımız Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecekti. Bu Türk futbolu düşüncesince utanma donör müşterek durumdur” niteleyerek konuştu.

Kırmızı açıklamasının devamında, “Dışarıdan nazar boncuğu kimesne nazar boncuğu topluluk yahut nazar boncuğu büyüklenme Galatasaray'ın içerisine engelleme edemez. Galatasaray şişman müşterek camiadır. Galatasaray kişi zarfında ayağa kalkmasını bilir. Galatasaray kişi enerjisini baş döndürücü dobra bilir. Fatih Hocayı tamamımız seviyoruz. Fatih Hoca Galatasaray'a derinliğine seneler görev vermiş, müşterek baş döndürücü kupasında bu arada olduğumuz topluluğun en ehemmiyetli isimlerinden müşterek tanesi. Bazen gösteriş ayrılıkları olabiliyor, bunu hakeza kıymetlendirmek lazım. Belli kesimler twetler ile içtimai medyadan ileti vermeye çalışıyor. Belki benim bu konuşmamdan sonradan bunlar bitmeme edecek. Bu baş döndürücü şişman müşterek hicran derece görünmesin. Biz tercihlerimizin akıllıcasına bulunduğunu düşünüyoruz. Ama Fatih hocamız Galatasaray'a şişman hizmetler verdi, artık da hizmetler vermeye bitmeme edecektir. Bu maçı en baş döndürücü Fatih öğretmen kazanmamızı isterdi. Bundan ahir maçlarımızı da en baş döndürücü Fatih öğretmen ister. Yeni hocamıza gene Fatih öğretmen dayanak olacaktır. Fatih hocaya kalsa bunlar yaşanmaz. Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar da araya girerek bizim birtakımı taraftarlarımızı da gaza getirerek birtakımı şeyler içtimai iletişim araçları üstünden dile getirerek ismi harekât deniliyor. Galatasaray toplumu hakeza senelerde bütünlük el birliği bünyesinde olmasını bilir. Fatih öğretmen Galatasaraylı, herkes derece ve bizim derece Galatasaraylı. Hoca geleli 3-4 gündüz oldu. İl el ekibi sahada görüyor. Hocanın isteklerini değerlendireceğiz. Takımın her ne müşterek aylık problemi yok” dedi.

Recep Dağdelen

İLGİLİ HABER
Torrentli Galatasaray, Hatayda kayıp Torrent'li Galatasaray, Hatay'da kayıp
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler