USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

KidZania İstanbul ile İş Bankası'ndan iş birliği

KidZania İstanbul ve İş Bankası ortada gerçekleşen toy teşrikimesai ile KidZania İstanbul içerisindeki İş Bankası Şubesi'nde çocuklar; matematik açma, telekart arzu ika ve bulaşık arama ika üzere topu topu bankacılık hizmetlerinden yararlanabilecek. Bu sayede evlatların mal oku

KidZania İstanbul ile İş Bankası'ndan iş birliği
31-01-2022 13:32

Çocukların 100'den çok mesleği deneyimlediği Çocuklar Ülkesi KidZania, İş Bankası ile gerçekleştirdiği teşrikimesai kapsamında evlatları mal okuryazarlığı hesabına bilinçlendirecek. Gerçek yaşamda mevcud rastgele şeyin küçüklere akla yatkın boyutlarıyla gır gır ve belletmen bir halde sunulmuş bulunduğu ayrıntılar ülkesi KidZania'nın ekonomisi İş Bankası ile yürütülecek.

Paylaşılan bilgilere uyarınca KidZania'yı görüşme fail misafirler en önce ülkenin servet ünitesi bulunan Kidzos'ları peyda etmek düşüncesince KidZania İş Bankası şubesine uğrayarak adlarına yüklenmiş Kidzos'ların bulunduğu veznedar kartlarını teyit alarak kentte yaşamaya başlıyorlar.

Kidzos'ları ile esas yaşamda bulunduğu kadar gerçekleştirdikleri aktivitelere uyarınca harcayan ve ya icra ettikleri çalışmalarla KidZos elde eden çocuklar, servet ile bulunan ilişkiye ilişkin ehemmiyetli sınama ve bilgiler edinebiliyor. Kidzania İstanbul İş Bankası Şubesi'ne alıcı namına mevrut çocuklar, veznedar hesabı açma, servet çekme-yatırma, Bankamatik Kartı kabul etme kadar işlemleri gerçekleştirirken, KidZania'da kazandıkları paralarını değerlendirme, yatırımlarını düzen mevzularıyla alakadar bilgelik kazanma fırsatı da bulacaklar.

KidZania'da evlatları geleceğe hazırlarken; ferah fazlaca durma ve öğrenme imkânı sunduklarını tamlayan KidZania İstanbul CEO'su Ebru Timur, “KidZania İstanbul; bankası, fabrikaları, tiyatrosu, itfaiyesi, sıvıyakıt istasyonu, süpermarketi, bağlı çarşısı, sokakları ve meydanı ile esas bir şehir... Bu gerçekliğin süresince Türkiye'nin içtimai günah hesabına mürşit bulunan 30'un üstünde çelimli markasıyla yaptığımız iş birlikleri ile küçüklere unutulmaz bir birikim hizmeti sunuyoruz. Aktivitelerimizde çocuklar, KidZania'ya ilgilendiren servet ünitesi bulunan KidZos kazanıp harcayabiliyor.

Çocuklar KidZania'da çalışma-para kazanma-tasarruf-harcama dengesini günce sahn örnekleriyle deneyimleme şansı buluyor. Yaşadıkları bu deneyimler, ailelerinden gördükleri konuların onlar düşüncesince konkre bir temele oturmasına asistan oluyor. Dünya genelinde topu topu KidZania'larda yaptığımız araştırmalarda, KidZania'nın çocuklarda artırım kültürü oluşmasına ulama sağladığını biliyoruz. Ayrıca çocuklar, KidZania'da öğrendikleri en ehemmiyetli şeyin, paranın hayatımızdaki yerini ve ikinci namına da gerekseme duymadıkları şeylere servet harcamamak bulunduğu belirtiyorlar.

Araştırmaya eklenen rastgele 10 çocuktan 9'u KidZania'nın esas yaşamda artırım etmenin önemini kavradıklarını tabir ediyor. Çocuklar, KidZania'da özlük gelirlerini yönetmeyi deneyimlemenin yanı sıra, icra ettikleri işin değerinin (yani tahsil edilen aylık miktarının) ve ürün/hizmetlerin ederinin nite belirlendiğiyle alakadar de düşün sahibi oluyorlar. İş Bankası ile gerçekleştirdiğimiz toy iş birliğimizin; evlatların para, tasarruf, birikim, mesul istihlak ve masraf kavramlarını öğrenmesinde ve bu bölgelerde şuur kazanmasında ehemmiyetli bir aşama olacağına inanıyorum” sanarak konuştu.

İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Mehmet Tuğtan ise icra ettikleri iş birliğinden sevinme duyduklarını tabir ederek, “İş Bankası devletimizde artırım alışkanlığını peydahlamak ve yaygınlaştırmak hesabına mürşit reşit bir kurum. Dedelerimizin, babalarımızın, annelerimizin de çocukluk yıllarında birer ‘İş Bankası Kumbarası' vardı.

Günümüz evlatlarının da bankacılıkla, tasarrufla İş Bankası vasıtasıyla tanışmasını istedik ve Çocuklar Ülkesi KidZania'nın bankası olduk. Çocukların anılarında evvel bankaları namına toprak kabul etmek ve ailelerin çocuklarıyla KidZania'da dobra bir haset Bankamız ayrıcalıkları ile geçirecek olmaları bu iş donanmasında toprak almamızın esas motivasyonları oldu. KidZania girişlerinde Bankamız kartlarına sunduğumuz yüzdelik 20 tenzilat özelliği ile evlatların İş Bankası ile tanışmalarından ve ailelerin bütçelerine de ulama sağlamaktan mevki duyuyoruz” sanarak konuştu.
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler