USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Keyvan Havacılık ve GE Aerospace teknolojide güçlerini birleştirdi

Keyvan Havacılık, GE Aeo pervaz idare sistemlerine müteveccih data tabanı hizmeti arz etmek kabilinden teşrikimesai anlaşması imzaladı.

Keyvan Havacılık ve GE Aerospace teknolojide güçlerini birleştirdi
06-10-2022 19:01
İstanbul

13. İstanbul Airshow'da musaddak havacılık ve yönleme done tabanı hizmeti sunan Keyvan Havacılık, avionic cümle üreticisi General Electric (GE) Aerospace ile barışma imzaladı. İmza töreninin açım konuşmasını Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Prof. Dr. Kemal Yüksek gerçekleştirdi.

Anlaşma ile Keyvan Havacılık, "Türkiye’nin Yerli ve Milli Teknoloji Hamlesi" doğrultusunda çözümleme edilen ve geliştirilen havacılık ve yönleme done tabanını GE Aerospace'in Uçuş Yönetim Sistemi’ni kullanan kâffesi iklim yolu ve operatörlere arz olanağına cemaat oldu.

İmza töreninde mütekellim Keyvan Havacılık Üst Yöneticisi (CEO) ve Kurucusu Mehmet Keyvan, Keyvan Havacılık'ın havacılık ve yönleme datası dalında dünyada dördüncü Türkiye'de ise geçmiş firma bulunduğunu 195 ülkenin datasını topladıklarını ve hususi nezdinde biçimde hazırlayıp tayyare üreticileri ile paylaştıklarını söyledi.

"Navigasyon done tabanı hizmetlerinin Avrupa Emniyet Ajansı çeşidinden sertifikalandırılmış nezdinde verim bulunduğunu tamlayan Keyvan, "120 yabanlık nezdinde ekibimiz var ve ekibimiz 28 günde nezdinde dataları güncelliyor. Bu datalar musaddak nezdinde formatta üreticiler ile paylaşılıyor. Üreticiler ise havayolları ile paylaşma planı sonrası uçaklara yükleniyor." dedi.

"Bağımsız olmak, dışarıya döviz çıkışını engel edinmek ve ülkemize döviz kazandırmak, istihdam görüntülemek bizim planımız"

Keyvan, dünyada hemen bu bölgede çalışkanlık yayınlayan 4 firma bulunduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Bu 4 şirketlerin 3'ü yabancı. Türkiye'den hemen Avrupa Emniyet Ajansı'ndan musaddak Keyvan Havacılık'ın olmasının gururunu yaşıyoruz. Bu koşulları gelmek düşüncesince baş döndürücü birinci sınıf done olması lazım. Sonuçta bu done uçakta ve otopilot modunda kullanılıyor. Dolayısıyla emniyetli nezdinde pervaz düşüncesince baş döndürücü önemli. Biz aracısız evren çapında done sunuyoruz. Rakiplerimizde de evren çapında done konusu var fakat eksiklikleri var. Dünyanın baş döndürücü hususi ve ıvır zıvır alanlarını da düzentileme alanlarımıza müdahale ettik. Bu gestalt bizim düşüncesince fazladan insanoğlu yükü icap ediyor fakat bunu yaptık zira bizim datalarımız elan birinci sınıf ve kapsamlı.

Bugün gerçekleşen teşrikimesai baş döndürücü iri ve başarılı. Bu başarımız ile firmamız ve memleketimiz düşüncesince alım çalım duyuyoruz. Çünkü Cumhurbaşkanımızın domestik ve ulusal vurgusundan yola çıktık. Bakanlıklarımızın direktifiyle 'Yerli Üretim ve Milli Teknoloji' hamlesi devamında domestik istihsal yapıyoruz. Bağımsız olmak, dışarıya döviz çıkışını engel edinmek ve ülkemize döviz kazandırmak, istihdam görüntülemek bizim planımız. Daha açık kapsamda çözümlemeli hizmetleri sunmayı planlıyoruz. Çünkü musaddak done muta nikâhı tabanımızda var. Bunu kâffesi dünyaya sunmayı planlıyoruz. GE ile beraberce datamızı paylaşmaktan alım çalım duyuyoruz."

GE Aerospace EMEA Ticari Direktör Tawfic Hammad da Keyvan Havacılık ile teşrikimesai yapmaktan ve Türk havacılık alanı düşüncesince yenilikçi yönleme done tabanı kabiliyetleri tekvin çalışmalarına dayanak vermekten çevre kut duyduklarını belirterek, "Şirketlerimizin bu sözleşmeyi imzalama süreçlerinde parlak çabaları düşüncesince Keyvan Havacılık CEO’su ve Kurucu Başkanı Mehmet Keyvan’a ve kâffesi kadrosuna teşekkürname ediyorum. Keyvan Havacılık’a gelecek senelerde iri başarılar diliyor, Keyvan ve GE Aerospace namına iş ilişkimizin etraflıca seneler velut nezdinde biçimde sürmesini umuyoruz." diyerek konuştu.

Nihai done tabanına erişmek düşüncesince EASA standartlarına akıllıca koyu nitelik süreçlerinden geçilmesi gerekiyor

Yüksek nezdinde AR-GE gücü müstelzim ve enine boyuna güçlü etaplar sonrası yaşama geçirilen yönleme done tabanı, evren çapında 26 binden nezdinde tomar havaalanı, sivil, hususi ve askeri ekip müdahale edinmek neredeyse 33 binden nezdinde tomar pist; iklim yolu, tempo yardımcıları, aralık noktalar ve prosedürler, baskıcı ve yasaklanmış yerler neredeyse milyonlarca satır veriyi içeriyor.

Veri el işi ve nitelik araştırmaları ise ED-76A (D0-200B) arsıulusal standardı ile ED-77 (D0-201B) standardına mucibince gerçekleştirilirken, done gereksinimleri, dünyada hemen 4 firmanın cemaat bulunduğu 2017/373 önemli AB Yönetmeliği ve EASA Tip 1DAT Sağlayıcı Sertifikası ile mevzun biçimde sağlanıyor.

Keyvan Havacılık, verileri yapmak ve ARINC 424 veritabanının sonuç vaziyetini kurmak düşüncesince Veri Kalitesi Gereksinimleri (DQR) ve Havacılık Bilgi İşleme Prosedürünü uygulanmaktadır. . Yapılan rastgele güncelleme ve değişiklik, nitelik sisteminden geçmekte, AB Yönetmeliği 2017/373'ün yanı esna RTCA D0-200 ve EUROCAE ED-76'nın gereksinimlerini karşıladığından ve sonuncu sonucun mevki yayınlarına mucibince bulunan bulunan en güncel, kusursuz ve güvenilen detayları içerdiğinden emniyetli edinmek düşüncesince rastgele çeşitli güç gösterilmektedir.

Keyvan Havacılık ve GE Aerospace iş birliği, Türk gök ve havacılık endüstrisi düşüncesince yenilikçi olanaklar ve değerler yaratıyor; andıran gelecekte dünkü olasılıkların ve planların önünü açıyor. Keyvan Havacılık, havacılık güvenliği ve toptan standartları izlem etmeyi ve bu efdal rakiplik süresince alıcı gereksinimlerini destekleyebilmeyi üstlenme ediyor.

AR-GE departmanını kurarak dünkü çözümlerle havacılık müşterilerine yarar sağlayabilecek dünkü efkâr ve planlar üstünde etkin iştirak üniversitelerle beraberce emek harcamayı eylem planının nezdinde parçası biçimine getiriyor. Keyvan Havacılık, arsıulusal markalarla teşrikimesai yaparak elan nezdinde tomar muvaffakiyet hikayeleri yaratmayı hedefliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler