USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Kayahan’ın kızı Beste Açar evleniyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayatını sürdüren Kayahan'ın kızı Beste Açar, zelzele kestirim uzmanı Oksal Erev ile evren evine gireceklerini açıkladı.

Kayahan’ın kızı Beste Açar evleniyor
24-11-2021 14:05

Merhum sanatkâr Kayahan'ın kızı Beste Açar, müşterek süredir Bodrum'da yaşıyor. Eğitmeni bulunduğu şuuraltı mertlik sistemi karşı icraat örümcek Beste Açar, hususi yaşamı ile ilişik içten izahat yaptı. Açar, yer sarsıntısı kestirim uzmanı sevgilisi Oksal Erev ile 2 Şubat 2022'de yaşamını birleştireceklerini açıkladı. Şubat ayında dümdüz müşterek nikahla evren evine girecek çift, edebiyat da deri yapmayı planlıyor.

EVLİLİK KARARI ALDILAR

Deprem kestirim uzmanı Oksal Erev ile dünyaevi sonucu aldıklarını özetleyen Beste Açar, “Arkadaşlığın, dostluğun müşterek bambaşka versiyonu ile açığa çıktığı, aşırı keyifli, aşırı iyi müşterek alım satım var. Bununla ilişik de 02 Şubat 2022 tarihinde, zamanı ego enerjiye için belirledim, işimi kullandım burada. Bodrum'da hakeza müşterek değişmeyen aldık. Az kaldı. 2 ay kaldı. Böyle iyi müşterek bekçi bırakmak istiyoruz” sanarak konuştu.

"DÜĞÜN YAZIN OLACAK"

2 Şubat'ta dümdüz müşterek nikahla evren evine gireceklerini, düğünü yazları yapmayı planladıklarını dile getiren Açar, "Kışın soğuk, ayrıca kimi yerlerde kar fark yağıyor Şubat ayında. Böyle önemsiz resmi müşterek tören. Evet, he deyip, sonrası yazın" sanarak konuştu.

"KELİMELERİN ÖTESİNDE BİR KİŞİ"

Müstakbel güveyi ile ilişik de mütekellim Beste Açar, “Kendisini esasta beni izlem fail takipçilerim biliyor. Oksal Erev. Kendisi yer sarsıntısı kestirim uzmanı. Çok iyi müşterek kişiliği var, pati aşığı, aşırı iyi gitar çalıyor, aşırı iyi liet söylüyor. Çok neşeli, aşırı keyifli. Daha neler söyleyebilirim? Kelimelerin ötesinde. Gerçekten öyle. Çok iyi müşterek kalbi var. ‘Altın kabilinden müşterek kalbi var' derler ya, anca birisi” dedi.

EREV: “ÇOK MUTLUYUM”

Müstakbel güveyi Oksal Erev ise aşırı bahtiyar bulunduğunu dile getirerek, "Çok keyifli. Ne vakitten buyana beklediğim bahtiyar müşterek olaydı. Hayırlı olsun diyelim. Kesinlikle aşırı mutluyum, rastgele nesne aşırı iyi gidiyor ve huzurluyum" sanarak konuştu.

Hamdi Yörür

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 643

The include file 'json/puan_59212_0_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler