USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Kaskoda sigortalılık oranını artıracak hamle

Koru Sigorta, geçmiş kere kasko yaptıracak veya hâlâ evvela yaptırmış fakat aralık verdiği düşüncesince faziletli primlerle karşılaşan sigortalı adaylarını kasko korumasıyla buluşturacak anlaşmaya imza attı. Anlaşma ile Koru Sigorta, TÜV SÜD D-Expert görev noktalarında ek

Kaskoda sigortalılık oranını artıracak hamle
01-03-2022 15:42

Sigortaya gerekseme mahsus bölgelerde yenilikçi mahsulat geliştirerek tüketicilere ulama sağlamayı amaçlayan Koru Sigorta, kasko dalında sigortalılık oranını artıracak acemi uygulamasını tanıttı.

Özellikle taşıt fiyatlarının aceleci ortak biçimde yükseldiği ortak ortamda yanma, çalınma ve ya ilçe kabil hallerde garanti sağlayıcı kasko sigortası henüz da ehemmiyet kazanıyor. İlk kez kasko yaptıracak ve ya kasko sigortasına boşluk vermiş ve gene yaptırmak talip taşıt malikleri ise efdal primlerle karşılaşabiliyor. Bu bölgede ortak sigorta açığı oluşmasını engel kazanmak ve devletimizde sigortalılık oranının artmasını getirmek üzere yola çıkan Koru Sigorta, TÜV SÜD D-Expert ile anlaşarak kaskoyu baş döndürücü henüz ulaşılabilir bir duruma getirecek ortak uygulamayı taşıt sahiplerine sunuyor.

Hayata geçirilen acemi yürütüm ile aracına eskiden kez kasko yaptırmak talip ve ya kasko poliçeleri ortada mehil oluşuk sigortalı adayları; araçlarını görmüş geçirmiş ve hür ortak ekspertiz sürecinden geçirdikten sonradan akıllıca fiyatlarla kasko yaptırma şansına cemaat olacak.

‘'Araçlar ekspertiz sonrası, sigortaya kavuşuyor''
Anlaşma düşüncesince en akla yatkın partneri seçtiklerini anlatım fail Koru Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Vekili Kasım Yılmaz, “Uygulamamızı arsıulusal tecrübeye sahip, hür ve yansız olduklarına ehliyetli adına inandığımız TUV-SÜD D-Expert firmasıyla yaşama geçirmiş bulunuyoruz. Uygulamamız ile araçlarını eskiden kez sigortalatacak yahut ortak esbak poliçesi ile acemi poliçe ortada mehil boşluğu mevcut vasıtaların D-Expert işlev noktalarında ekspertizden geçmesini bekliyoruz. Olumlu ortak akıbet alınmasından itibaren de aracını sigortalatmak talip yurttaşlarımızın araçlarını, akıllıca primlerle Koru Sigorta güvencesine alıyoruz. Araçlar ekspertiz sonrası, sigortaya kavuşuyor” biçiminde konuştu.

Ekspertiz uygulamasından güzeşte vesait kendisince sigorta şirketlerinin henüz ortak tomar bilgiye cemaat olacağını tamlayan Yılmaz, “Bu uygulamamız ile henüz akıllıca fiyatlarla poliçe sunacağız ve sigortalılar düşüncesince satın alınabilir prim seviyeleri oluşacak. Yeni uygulamamızın serbest kesimlere yayılacağına ve sigortalılık oranını artıracağına inanıyoruz” dedi.

Poliçelerde efdal primlerin düşürülmesi amaçlanıyor
Yılmaz, ‘'İlk kez poliçe yaptıranlar ile kasko poliçesi sonrası mehil boşluğu olanların araçlarının vaziyeti ehliyetli adına bilinmediğinden, sigorta şirketleri efdal paha infaz etmek durumunda kalabiliyor. Yüksek primler ise taşıt sahiplerinin sigorta yaptırmaktan sakınma etmesine etken olabiliyor. Koru Sigorta ve D-Expert'in acemi uygulaması ile vesait hür ortak ekspertiz sürecinden geçmiş olduğu için, poliçeler henüz akıllıca fiyatlarla düzenleniyor ve sigortalı arabanın vaziyeti kendisince baş döndürücü henüz ortak tomar bilgiye cemaat adına garanti onama etme şansına kavuşuyor. Başta ikinci el taşıt malikleri kazanmak üzere, değme taşıt sahibinin fen manada aralık bulucu kendisince bilgelik sahibi olması muhtemel olmuyor'' ifadelerini kullandı.

İşbirliğine bağlı izah karşıcı TÜV SÜD D-Ekspertiz CEO'su Emre Büyükkalfa ‘'Özellikle tüketicinin farkındalığının artırılması ve otomotiv sektöründe esas bilginin ve fen kondisyonun yanlışsız ortak biçimde ortaya çıkmasıyla ait ortak tane ortak plan olacağını düşünüyorum. Bu teşrikimesai değerli ilerleyecektir. Daha sonradan ihtimal kasko dışındaki alanlara da yönelebiliriz'' niteleyerek konuştu.

Projenin baş döndürücü hususi bulunduğunu kail TÜV SÜD D-Expert'in CEO'su Emre Büyükkalfa ise “Doğru ortak işi bu arada yapacağız. Özellikle tüketicinin farkındalığının artırılması, esas bilginin fen kondisyonun yanlışsız ortak biçimde ortaya çıkmasıyla ait ortak tane ortak plan bulunduğunu düşünüyorum. İş donanması değerli cilve edecektir ve kasko haricinde öbür bölgelerde da idman isteriz. Günün böylece henüz baş döndürücü bilgiye cemaat kazanmak hem ticari adına hem de gidiş geliş güvenliği yönünde sürdürülebilir ortak dünyaya henüz baş döndürücü ulama sunacaktır. İş donanması süreci içinde dolay açan sabah yeli sağlayan kılavuz kaptan yaklaşımınız düşüncesince kasıntı adına teşekkürname ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Koru Sigorta ve D-Expert kabilinden yaşama geçirilen yürütüm kendisince şu bilgilere toprak verildi: ‘'Ekspertiz süreci, sigortalıların hasar maliyetlerini henüz güzel arama etmesini de muhtemel kılıyor. Özellikle henüz evvela ağırbaşlı hasara maruz artmış vasıtaların durumu, hasarsız adına onama edilen vasıtaların çalışkan edilgen asayiş sistemlerinin düzentileme seviyeleri ve ya arabanın karoser kondisyonu itibarıyla değerlendirilmiş olması kabil durumlar, sigortacının hasar başvurularını henüz metin adına değerlendirmesini ve akla yatkın fiyatlamada bulunmasını sağlıyor. Hasar müfredatındaki değerlendirmelerde arama ekspertizinin menfez uğrunda bulundurulması ise istismar riskini azaltacağı kabil hasbi zenginleşmelerin de önüne geçerek akla yatkın hasarın ödenmesine ulama sağlıyor. Bu gidişat ayrımsız sürede hasarlı araçlara sigorta düzenlenmesinin de önüne geçeceğinden, istismar hasara özellik olayları azaltarak Türk sigorta sektörüne orta ve derinliğine vadede ehemmiyetli katkılar sağlaması bekleniyor''

Uygulama sayısal ast çatı ile hazırlanıyor
Koru Sigorta kabilinden devreye tahsil edilen yürütüm yeniden sona insanoğlu hatasından ırak olacak biçimde sayısal adına kurgulanıyor. Tanıtım toplantısında maruz bilgilere göre; pratikte devreye tahsil edilen topu topu süreçler son zamanların gerekliliklerine akıllıca ortak biçimde dijital, çapraz adına şeffaf, sürdürülebilir ve ehliyetli entegre ortak biçimde uçtan pöç tasarlanıyor. Ekspertiz düşüncesince randevular genel ağ sitesinden alınırken, planlı anlatım sayısal ast çatı kabilinden iletiliyor, belirlenen skorlamalar doğrultusunda arabanın ne biçimde garanti dibine alınacağına cümle değişmeyen veriyor ve poliçe üstündeki tensikat kendi kendine adına yapılıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler