USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

İstanbul İl Sağlık Müdürü Memişoğlu'ndan sağlıkçılara şiddete sert tepki

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sağlık çalışanlarına müteveccih kalan şiddete tepki göstererek, “Ben kabullenemiyorum sağlıktaki şiddeti. Sağlık ordumuza en ıvır zıvır müşterek sertliği bakir toleransla karşılamamız gerekiyor. Bunu hemen sağl?

İstanbul İl Sağlık Müdürü Memişoğlu'ndan sağlıkçılara şiddete sert tepki
22-01-2022 13:53
İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sağlıkçılara müteveccih şiddet vakalarına bağlı konuştu. Toplumun tek noktasında şiddetin benimseme edilemez bulunduğunu anlatım fail Memişoğlu, topu topu vatandaşların sağlıkçılara cemaat çıkması icap ettiğini belirtti. Memişoğlu, Almanya'da baş döndürücü sayıda insana zamanı eski aşılama uygulandığının ortaya çıkmasının arkası sıra devir zamane İstanbul'da da gündeme mevrut zamanı eski aşılama iddialarına bağlı de açıklamalarda bulundu. Sağlık çalışanlarına müteveccih şiddete tepki yayınlayan Memişoğlu, “Bu diyar sağlık hizmetleri, sağlık personelleri yönünde baş döndürücü elleme yerlerde ve yurttaşlarımızın bunun farkında bulunduğunu gördüğümüz düşüncesince de memnunum. Sağlık çalışanlarına etraflı yurttaşlarımız cemaat çıksın. Biz sağlıkta kullanılmamış toleransı infaz etmek ve bunu dadılık etmek zorundayız. Çünkü hakkıyla bu ülkedeki etraflı insanoğlu bugün hayattaki en elleme hizmetlerden faydalanabiliyorlar. Ben kabullenemiyorum sağlıktaki şiddeti, etraflı sağlıkçılar kullanıcılarını otama etmek, iflah özgülemek düşüncesince çabalıyoruz. Bunu açıklayamıyorum birlikte doktor olarak, birlikte hoşgörülü değil doktor olarak. Çünkü sağlık anca çetince mevcut birlikte obje ki, sağlıkçı da öyle. Bugün hekimlerimizi bahtiyar etmemiz lazım, bugün bu derece savaşın göbeğinde bulunan ki Covid sunturlu birlikte savaştı ve değerli bulunan insanoğlu gücümüze sağlık ordumuza en ıvır zıvır birlikte sertliği kullanılmamış toleransla karşılamamız gerekiyor. Bunu elden sağlıkçılar namına başaramayız. Bunu etraflı vatandaşların, etraflı kurumların sahiplenmesi icap ettiğini düşünüyorum” dedi.

“Tolerans sergileme şansımız yok, topu topu yurttaşlarımızın engellemesini bekliyorum”

Türkiye'nin dünyada sağlık hizmetleri noktasında ehemmiyetli birlikte yere geldiğini ve topu topu sağlıkçılara müstelzim hassasiyetin gösterilmesi icap ettiğini anlatım fail Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, “Bugün ülkemizin hayattaki sağ esen ilgilendiren algısına baktığınız devir huzur 4 diyar içindeyiz, elleme sağlık hizmeti sunulmakta diye. Dünyanın en mütekâmil devletleri diyerek düşündüğümüz ülkelerden ülkemize İstanbul'a sağlık turizmi ve sağ esen ilgilendiren hal anmak düşüncesince şişman birlikte arzu var. Bugün Yakın Doğu'dan, Orta Doğu'dan arzu var. İnsanlar nite Türkiye'ye sağlık hizmeti benimseme etmek düşüncesince geliyor, bugün sağlık turizminde baktığımız devir nite dünyanın en pop ülkelerinden birlikte taneyiz. Çünkü hem madun çatı hem insanoğlu gücü namına baş döndürücü elleme işlev veriyoruz. Ama bu insanoğlu enerjisini hassasiyetle korumamız gerekiyor. Ben sağlıkta şiddetin personelimizi, sağlık çalışanlarını demotive etmesini topu topu yurttaşlarımızın engellemesini bekliyorum.

Sağlıkçıya şiddet demek, esasında bu derece elleme sağlık hizmeti sunan topu topu orduya demoralizayon ve güdeleme yitirilmesine sebebiyet veriyor. O nedenden bunu bizim karşılama, hoşgörü sergileme şansımız yok. Biz hekimi, hemşireyi şiddete sunulan bırakan bireyin cezasını almasını bekliyoruz. Size sağlık yapmaya, sizi otama etmeye etkin ve bu Covid süresinde de gözünü kırpmayan ailesinden ayrılıp, misafirhanelerde, otellerde küsurat öz canından baş döndürücü kişilerin canını düşünen birlikte sağlık ordusuna yapılmasını ego katıksız bulmuyorum” diyerek konuştu.

“SMA testi baş döndürücü müspet birlikte gelişme”

İstanbul'da SMA testlerine yayınlanan ilgiden kıvançlı bulunduğunu anlatım fail Prof. Dr. Memişoğlu, “Çok dobra birlikte infaz evet zira SMA hastaları, aileler baş döndürücü kıygın oluyor. Koruyucu yönünde öncesinde yapılıp engellenmesi bence ne derece içtimai mevki olduğumuzu da gösteriyor. Çok müspet birlikte evolüsyon ego bunu sağlayanlara teşekkürname ediyorum. Aile hekimlerimizde yaptırıyoruz. Evleneceklerin bu testi yaptırması öz geleceklerini de güvence dibine alıyor” dedi.

“Reel değerlerle enstantane fotoğraf izlem ediyoruz"

Türkiye'de makbul aşıların disiplin birlikte halde izlem edildiğine özen çekici Prof. Dr. Memişoğlu laflarını şöyleki sürdürdü:

“Türkiye'de meydana getirilen etraflı aşıların bilgelik dünyasında onayı var. TİTCK ve Halk Sağlığı çeşidinden denetleniyor. Bizim aşılama izlem sistemimizde etraflı aşıların ısısı da dahil, tasarruf süreleri de karışma izlem edilen birlikte sistemimiz var. Spekülasyonlarla tığ aşıları izlem etmiyoruz, tığ aşıları gerçek değerlerle enstantane fotoğraf izlem ediyoruz. Bugün ne aşıyı nereden nereye taşıdık, kesinlikle derecede taşıdık, bunun niteliği nedir, ki çeşidinden kime, nerede yapıldığını ölçebilen birlikte sistemimiz var. Onun düşüncesince insanoğlu düşüntülü ‘Aşının zamanı geçti, şöyleki oldu, hakeza oldu, aşılama kayboldu, şuraya gitti' diyerek tek düşünmesinler.

Biz bunları uygun izlem edebiliyoruz. 2009'dan buyana bu sistemimiz var. Bu kip tahsil edilen birlikte meslek elden aşıyla ilgilendiren değil, ilaçla ilgilendiren de izlem sistemlerimiz var. Aynı sürede şu anda malzemeyle ilgilendiren Avrupa'da kötü izlem sistemlerimiz var. Aşıyla ilgilendiren sakıncasız olun güvenilmez birlikte duyarlık var. Sağlık Bakanlığı bu mevzuda baş döndürücü elleme yapılanmış, baş döndürücü hassas, bilgelik kullanıcılarını çeşidinden yönetilen birlikte aşılama sistemimiz var” ifadelerini kullandı.

Hasibe Karadağ - Selim Bayraktar

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler